Gość: gogo IP: *.futuro.pl 26.05.06, 13:11 termin wylotu 28.06 - 5.07 które linie najtańsze ? są jakieś promocje ? ktoś mi wyliczył na 533 zł bilet - straasznie drogo ? może poczekać na promocje czy kupować z obawą żeby droższe nie były ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 13:40 nie wiem kto i kiedy Ci taka mala cene wyliczyl, bo mnie wyszlo inaczej, tzn duzego wyboru nie masz: Gdansk-Luton Wizzair:2 polaczenia dziennie cena 730 i 770 zł Gdansk-Stansted Ryanair:670 zł Nie wiem czy Wizz i Ryanair doliczaja jeszcze jakas oplate za platnosc karta kredytowa, jesli bedziesz kupowal przez biuro to do tego oplata manipulacyjna ok.60-100zł. Wez pod uwage, ze termin w ktorym planujesz wylot to...wakacje, wiec raczej trudno bedzie o bilet za 1€. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 17:04 no niby trudno.. co do lotniska to LUTON, ale jak inne jest dużo tańsze to co łaska a co myślicie o locie przez niemcy ? ja nie mam przygód z lotnictwem ale słyszałem, że niektórzy tak robią - wykupują promocję do berlina i stamtąd do londynu np. coś czytałem na airberlin.com ale nie mogłem się pokumać - może ktoś pomoże ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 19:10 jak widzisz powyzej 100 zl taniej masz Ryanaira na Stansted, z Gdanska lataja tylko ci 2 przewoznicy. Mozna pocudowac z polaczeniem przez Niemcy ale nie sadze, zeby akurat w tym goracym okresie wyszlo taniej, a tanie polaczenia nie jest latwo zgrac bo oni nie lataja codziennie.Wiec moim zdaniem kupuj ryanaira i po sprawie. Zrobilam symulacje:Gdansk-Kolonia-Gdansk -267 zl w Wizzair + Kolonia-Londyn stansted-Kolonia 137€ Germanwings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 22:26 ok dzieki, czyli Ryanaira albo Wizza probowac ? i kupowac jak najszybciej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 22:33 www.ryanair.com/site/PL/fares.php?dest=STN&base=GDN patrzcie co znalazlem! jak teraz najlepiej rezerwować ? kto mi podliczy wszystko z podatkami itp? gdzie zadzwonić ? na lotnisko do Gdańska ? kurde ja wiem tylko tyle, że trzeba się dobrze zakręcić bo podobno nawet na rezerwacji telefonicznej sobie przycinają kasę Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 22:38 litosci....wez wklikaj twoje daty i miejsca przeznaczenia i zobacz co ci wyjdzie:670,12 z oplatami w terminie jaki podales w pierwszym poscie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 27.05.06, 10:36 qrwa nie czaje tego - ale podpowiedz gdzie najlepiej zadzwonic bo wole z czlowiekiem gadac niz z komputerem zeby sie wszystkiego dowiadywac i rezerwowac ewentualnie Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: gdansk - londy 27.05.06, 10:55 jeszcze troche a pomysle , ze to kolejna prowokacja...... skoro nie potrafisz wklikac w prosta strone www odpowiednich danych to zadzwon do pierwszego lepszego biura podrozy w twoim miescie i niech ci sprawdza cene, tylko pamietaj, ze cena bedzie wyzsza o ich oplate manipulacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
grania_ja Re: gdansk - londy 28.05.06, 10:15 hej ja kupowałam do londynu wizzair rezerwacje robiłam przez tel dopłta mnie kosztowała 20zł od osoby, przez net masz taniej ale trzeba miec kredtówke a ja mam zwyczajna karte do bankomatu visa elektron a nie visa.. Odpowiedz Link Zgłoś