Dodaj do ulubionych

gdansk - londy

IP: *.futuro.pl 26.05.06, 13:11
termin wylotu 28.06 - 5.07 które linie najtańsze ? są jakieś promocje ?

ktoś mi wyliczył na 533 zł bilet - straasznie drogo ? może poczekać na
promocje czy kupować z obawą żeby droższe nie były ?
Obserwuj wątek
    • iberia30 Londyn-jakies konkretne lotnisko czy co laska?n/t 26.05.06, 13:33
    • iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 13:40

nie wiem kto i kiedy Ci taka mala cene wyliczyl, bo mnie wyszlo inaczej, tzn
      duzego wyboru nie masz:
      Gdansk-Luton Wizzair:2 polaczenia dziennie cena 730 i 770 zł
      Gdansk-Stansted Ryanair:670 zł
      Nie wiem czy Wizz i Ryanair doliczaja jeszcze jakas oplate za platnosc karta
      kredytowa, jesli bedziesz kupowal przez biuro to do tego oplata manipulacyjna
      ok.60-100zł.

Wez pod uwage, ze termin w ktorym planujesz wylot to...wakacje, wiec raczej
      trudno bedzie o bilet za 1€.

• Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 17:04
        no niby trudno.. co do lotniska to LUTON, ale jak inne jest dużo tańsze to co
        łaska

a co myślicie o locie przez niemcy ? ja nie mam przygód z lotnictwem ale
        słyszałem, że niektórzy tak robią - wykupują promocję do berlina i stamtąd do
        londynu np.
        coś czytałem na airberlin.com ale nie mogłem się pokumać - może ktoś pomoże ?
        • iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 19:10
          jak widzisz powyzej 100 zl taniej masz Ryanaira na Stansted, z Gdanska lataja
          tylko ci 2 przewoznicy.
          Mozna pocudowac z polaczeniem przez Niemcy ale nie sadze, zeby akurat w tym
          goracym okresie wyszlo taniej, a tanie polaczenia nie jest latwo zgrac bo oni
          nie lataja codziennie.Wiec moim zdaniem kupuj ryanaira i po sprawie.

Zrobilam symulacje:Gdansk-Kolonia-Gdansk -267 zl w Wizzair + Kolonia-Londyn
          stansted-Kolonia 137€ Germanwings.
          • Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 22:26
            ok dzieki, czyli Ryanaira albo Wizza probowac ? i kupowac jak najszybciej ?
    • Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 26.05.06, 22:33
      www.ryanair.com/site/PL/fares.php?dest=STN&base=GDN
      patrzcie co znalazlem! jak teraz najlepiej rezerwować ? kto mi podliczy
      wszystko z podatkami itp? gdzie zadzwonić ? na lotnisko do Gdańska ? kurde ja
      wiem tylko tyle, że trzeba się dobrze zakręcić bo podobno nawet na rezerwacji
      telefonicznej sobie przycinają kasę
      • iberia30 Re: gdansk - londy 26.05.06, 22:38
        litosci....wez wklikaj twoje daty i miejsca przeznaczenia i zobacz co ci
        wyjdzie:670,12 z oplatami w terminie jaki podales w pierwszym poscie.....
        • Gość: gogo Re: gdansk - londy IP: *.futuro.pl 27.05.06, 10:36
          qrwa nie czaje tego - ale podpowiedz gdzie najlepiej zadzwonic bo wole z
          czlowiekiem gadac niz z komputerem zeby sie wszystkiego dowiadywac i rezerwowac
          ewentualnie
          • iberia30 Re: gdansk - londy 27.05.06, 10:55
            jeszcze troche a pomysle , ze to kolejna prowokacja......

skoro nie potrafisz wklikac w prosta strone www odpowiednich danych to zadzwon
            do pierwszego lepszego biura podrozy w twoim miescie i niech ci sprawdza cene,
            tylko pamietaj, ze cena bedzie wyzsza o ich oplate manipulacyjna.
            • grania_ja Re: gdansk - londy 28.05.06, 10:15
              hej ja kupowałam do londynu wizzair rezerwacje robiłam przez tel dopłta mnie
              kosztowała 20zł od osoby, przez net masz taniej ale trzeba miec kredtówke a ja
              mam zwyczajna karte do bankomatu visa elektron a nie visa..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka