Gość: mn IP: *.icpnet.pl 12.06.07, 15:15 nad jakimi miastami, miejscami przelatuje samolot na tej trasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Berlin - Gran Canaria 12.06.07, 19:49 ??? z wysokosci 10.000m naprawde niewiele widac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaan Re: Berlin - Gran Canaria 12.06.07, 20:14 nie jestem tego taki pewien. mam wiele calkiem ciekawych zdjec z tej wysokosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Berlin - Gran Canaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:09 I znów komentarz nie wiadomo po co. Przy dobrej pogodzie jest co oglądać, ale z tego co pamiętam to Ty przy oknie nie siadasz (napisałaś o tym na forum), więc może nie wiesz jak wygląda świat z wysokości 10 000 metrów? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Berlin - Gran Canaria 12.06.07, 22:12 Gość portalu: Borys napisał(a): > I znów komentarz nie wiadomo po co. spojrz na siebie..... >Przy dobrej pogodzie jest co oglądać, ale z tego co pamiętam to Ty przy oknie nie siadasz (napisałaś o tym na forum), wow, gratuluje spostrzegawczosci ale czy ty przypadkiem nie masz innych zajec jak wynajdowanie moich postow na forum? więc > może nie wiesz jak wygląda świat z wysokości 10 000 metrów? moze jednak wiem?Jakos nie zauwazylam, zeby wspolpasazerowie siedzieli z nosem przy okienku.....wiec chyba tych widokow za wiele nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: Berlin - Gran Canaria 14.06.07, 12:13 iberia.pl napisała: > ??? > z wysokosci 10.000m naprawde niewiele widac... to poleć w ładną pogodę np z LHR do SFO, a zobaczysz kawał islandii, wybrzeża Grenlandii, Ellesmere Island, Hudson Bay, kilkaset kilometrów zamarzniętej rzeki Saskatchewan, itd. Albo z Auckland do HKG, a zobaczysz Wielką Rafę Koralową jakiej nie zobaczysz z żadnego statku z wysokości 0 m npm, potem kawałek Nowej Gwinei z miasteczkiem o pięknej nazwie Fakfak, a potem z pięć wysp filipińskich z właśnie wypalaną dżunglą. albo lecąc dalej z HKG do LHR, zobacz w mroźny marcowy poranek puściuteńki St. Petersburg. Widać coś jednak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Berlin - Gran Canaria 12.06.07, 22:39 Gość portalu: mn napisał(a): > nad jakimi miastami, miejscami przelatuje samolot na tej trasie? Jak polecisz airberlin, condorem, hlf'em i kilkoma innymi to monitorki poinformuja Ciebie o trasie przelotu. Często leci się nad Gibraltarem. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Berlin - Gran Canaria IP: *.icpnet.pl 13.06.07, 10:01 podobno lecimy liniami air berlin. a jesli chodzi o widoki z wysokosci na jakiej leci samolot to moga byc bardzo ciekawe. no oczywiscie zakladajac ze jest ladna pogoda. a swoja droga co sadzicie o liniach air berlin? Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Berlin - Gran Canaria 13.06.07, 14:23 Gość portalu: mn napisał(a): > a swoja droga co sadzicie o liniach air berlin? Sądzimy bardzo dobrze. Wg mnie najlepszy europejski przewoźnik z tego sektora. Pisząc "z tego" mam an myśli tzw tanich, choć mi przynajmniej trudno ich tak sklasyfikować bo całkiem tani nie są a z drugiej strony standardem przewyższają wielu "normalnokosztowych" przewoźników. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Berlin - Gran Canaria IP: *.c9.msk.pl 15.06.07, 19:09 Potwierdzam, Air Berlin to naprawdę bardzo przyzwoite linie. Co najważniejsze miejsca na nogi nie jest mniej niż w tramwaju jak np. w W!ZZ Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaan Re: Berlin - Gran Canaria 15.06.07, 22:37 wiec zpowiada sie calkiem przyjemny lot. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Berlin - Gran Canaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 00:32 up Odpowiedz Link Zgłoś