Dodaj do ulubionych

Karta pokładowa - easyJet

IP: *.ipartners.pl 20.02.09, 22:08
Chcę wydrukować kartę pokładową na lot easyJet i niestety na górze dodali napis "Obowiązuje limit jednej sztuki bagażu podręcznego w kabinie; pasażerowie z większą ilością bagażu mogą nie zostać wpuszczeni. Warunki: www.easyjet.com" przez co karta nie mieści się na jednej stronie A4. Ta część do oderwania na lotnisku jest dopiero na drugiej stronie. Czy wiecie jak sobie z tym poradzić, żeby nie było później problemów na lotnisku? Pare miesięcy temu drukowałam kartę i wszystko mieściło się na jednej stronie...
Obserwuj wątek
    • sinus1 Re: Karta pokładowa - easyJet 20.02.09, 23:54
      Wydrukuj tak jak wypluje drukarka. Na lotnisku potrzebują tylko odcinek z
      barkodem, oderwą sobie co będą chcieli.
    • Gość: Marta992 Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 83.1.244.* 15.01.10, 17:23
      Mam ten sam problem.Czy przez to moga być jakies problemy?
      • Gość: XX Re: Karta pokładowa - easyJet IP: *.kompus.3s.pl 15.01.10, 17:30
        ja mialem na dwóch i sie nie pluli ... i to niemce się nie pluły na
        niemieckiem lotnisku;)))) to chyba można;)))
        • Gość: Marta992 Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 83.1.244.* 15.01.10, 17:44
          a Czy na bilecie moge miec wpisane jedno imie a w paszporcie miec dwa?
    • Gość: xx Re: Karta pokładowa - easyJet IP: *.kompus.3s.pl 15.01.10, 17:58
      nigdy o tym nie myslałem..... ale masz problemy ;)))))) byle się
      numery zgadzały reszta pikuś.......... Pierwszy lot?
      • Gość: Marta992 Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 83.1.244.* 15.01.10, 18:10
        to nie pierwszy lot,ale linia easyjet tak;p boje sie zeby nie bylo zadnych
        problemow i zebym mogla sie spokojnie dogadac;)
      • Gość: Marta992 Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 83.1.244.* 15.01.10, 18:12
        to nie pierwszy lot,ale easyjet tak;p boje sie zeby nie bylo zadnych problemow i
        zebym mogla sie spokojnie dogadac;)
    • Gość: mirco Re: Karta pokładowa - easyJet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 09:45
      Drukujesz tak jak leci, nawet jeśli nie zmieści się na jednej stronie. NIGDY nie
      miałem z Easyjetem najmniejszych problemów.
      • Gość: surina Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 91.213.255.* 22.02.10, 16:33
        a czy na karcie pokładowej powinny się znajdować dane dotyczące
        dokumentu - np numer i seria dowodu, data wydania itp??? wydrukowałam
        kartę pokładową na której jest tylko imię, nazwisko, data i godzina
        wylotu i barkod.. a co z danymi dokumentu???
        • sumire Re: Karta pokładowa - easyJet 22.02.10, 17:59
          nie potrzeba. to, co się drukuje, jest wystarczające. jak ktoś będzie chciał,
          poprosi o dokument na lotnisku.
          • komendantka Re: Karta pokładowa - easyJet 22.02.10, 20:40
            1) Karta pokładowa może byc na dwóch stronach, problemów nie będzie.
            2) Nawet jeśli w paszporcie pojawiają się 2 imiona, w rezeracji można wpisac
            jedno. Najważniejsze, żeby pierwsze imię i nazwisko zgadzało się z tym, co jest
            w rezerwacji
            3) Na karcie pokładowej EJ drukuje się tylko imię, nazwisko, nr lotu, trasa i
            godzina o której trzeba stawic się przy bramce.

Pozdrawiam
            • Gość: surina Re: Karta pokładowa - easyJet IP: 91.213.255.* 22.02.10, 21:05
              oo dziękuję, bo ja już na lotnisko chciałam jechać i pytać w EJ o ten
              dokument :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka