podroznik125 15.03.09, 21:25 Witam, co sądzicie o liniach Aeroflot ? Macie jakieś przyjemne lub nieprzyjemne doświadczenia z tymi liniami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Aeroflot IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.03.09, 10:09 Ostatnio leciałam jesienią 2007. warszawa-moskwa-pekin oraz hongkong-moskwa-warszawa. Wszystko OK. Jedzenie znosne. Darmowe słuchawki i klapki na oczy (dalekie loty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek tylko nie aeroflot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 11:44 9 dni temu wróciłem z Bangkoku leciałem aeroflotem i chyba juz ostatni raz Samolot sam IŁ96 /10 godzin/ cena łączna 2400zł z opłatami samolot nówka ok wygodny ale ! zero TV ! zero Muzyki z słuchawek jedzenie znośne ale brak piwa i wina jak to było kiedyś teraz juz musisz płacić tak więc lepiej dać za bilet troszkę wiecej ! chociaż połączenie było OK wylot 19 w Bangkou 10 rano powrót Bangkok 10 rano w Moskwie 17 w Wraszawce 19 pozdrawiam neronek Birma Tajlandia 2009 neronek5.blog.onet.pl/ Hongkong-Chiny -Tajlandia: neronekbyd.blog.onet.pl/ Tajlandia -Kambodża-Laos: darekneronek.blog.onet.pl/ Wietnam-Tajlandia: neronek2.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik125 Re: Do you feel lucky,punk? 16.03.09, 15:32 Dzięki za odpowiedź, bo mam opcję lecieć właśnie aeroflotem do Hk przez Moskwę i się zastanawiam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś