Gość: frik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:06 masz jaja takie sniadanko musi miec jaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaz Re: Jajecznica komplet menu IP: *.76.classcom.pl 15.08.05, 13:40 Nio jak dodajemy boczek to nie moze byc to danie wegetarianskie daunie, hyhyhyhhy. Ale dobrze,ze ostrzegues, lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freaked Jajecznica komplet menu IP: *.bsiC.pl 25.10.06, 19:19 Konkretne danie!! gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lollela Re: Jajecznica komplet menu 31.10.06, 22:31 A moze jajecznica luksusowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry-kot Jajecznica komplet menu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:45 Tyele tylko, że talerz pisze sie przez "rz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bethi Jajecznica komplet menu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:38 DObre to jest,ale strasznie tluuste.Boczek mozna latnie wytopic i niepotrzeba dodatkowego tluszczu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania bialystok. Jajecznica komplet menu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania b-stok Jajecznica komplet menu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:30 owszem,buleczke prosze oddzielnie z zielenina i maselekiem,razem nie. ale omlet tak, na boczku moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes bezsensowny przepis IP: *.Kuso.osi.pl 15.08.07, 22:18 jak mozna mieszac jaja z pieczywem - czysty idiotyzm. Ja jem same jaja na miekko bez soli i chleba albo jajecznice na smalcu bez soli i oczywiscie bez chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia !!!!!plagiat!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 11.02.08, 21:14 Bardzo mi przykro mój Drogi, ale jajecznica z grzankami nie jest Twoim pomysłem. Przepis ten pochodzi z czasopisma "Filipinka" i ukazal się wsrod porad - jak wykorzystać czerstwe pieczywo Odpowiedz Link Zgłoś