Gość: meksikana IP: 195.205.191.* 15.08.06, 21:04 robiłam je małemu i bardzo mu smakowały, dzieki za przepis! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AsiaB Pulpety z ryżem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:07 Super danie. Jednak na 8 miesiecznego malca to te pulpety trochę za wcześnie. Moim zdaniem to powinno być od 10 mc, ponieważ są za suche i dzieciaszki tego nie pogryzą dziąslami lub 2 ząbkami. Ja te pulpety zrobił tak jak w przepisie tylko ugotowane zmiksowałam do tego ziemniaczki+ buraczki i super obiadek. Polecamy. Mama z Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Pulpety z ryżem IP: *.algo.radman.pl 23.11.06, 13:17 Witam mam 10 miesięczną córeczkę i ona uwielbia jeść prawie wszystko, ale tymi pulpetami to się bardzo zajada polecam wszystkim nawet dla starszych dzieci.pozdrawiam Sylwia z Paulą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Pulpety z ryżem IP: 193.138.110.* 27.02.07, 11:24 Dobre choć lepsze są gotowane w wodzie, bo na parze sa strasznie twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Pulpety z ryżem IP: *.chello.pl 13.05.07, 20:03 Mój maluch ma 9 miesięcy i uwielbia jeść, a pulpecikmi zajada się, ża miło patrzeć. Robie mu takie malutkie, które sam je rączką. Bardzo polecam przepis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Pulpety z ryżem IP: *.chello.pl 13.05.07, 20:05 Czasem do pulpetów dodaje zamiast ryżu kasze mannę i gotuje je w zupce (w wodzie razem z jarzynami. Podaję małemu pulpeciki i kawałaki jarzyn do jedzenia rączką(malutko), a pozostałą część rozdrabniam i podaję łyżeczką. Odpowiedz Link Zgłoś