Gość: t@ms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:03 bardzo smaczne ... lepiej niz w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Kisiel domowy IP: *.eurocom.olkusz.pl 29.04.07, 19:41 Naprawde dobry kisiel... polecam wszystkim poświęcenia chwilki na przyrządzenie tego kisielu Odpowiedz Link Zgłoś
koziolmagda Kisiel domowy 28.04.09, 16:06 Nawet nie wiedzilam, ze przepis na kisiel jest taki prosty. Kisiel jest barzdo smaczny i zdrowy! Moja mama uwielbiala go. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Kisiel domowy 29.04.09, 21:11 Niesamowite :-) nie wiedziałam, że przepis na kisiel jest tak prosty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kisiel domowy IP: *.telpol.net.pl 03.06.09, 00:39 zrobiłam! hurra! wyszło pyszne! nie wiedziałam, że tak prosto zrobić kisiel. wiedziałam że z mąki ziemniaczanej ale nie znałam proporcji i zapewne wsypałabym więcej, a ten przepis jest akurat na rzadki kisiel. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kisiel domowy IP: *.telpol.net.pl 03.06.09, 00:43 moja sugestia: większe owoce, np. truskawki warto rozdrobnić (przeciąć truskawkę na pół albo jeszcze drobniej), bo potem jak się wleje do salaterek to fajnie jeść takie drobne owoce a nie że na łyżce wyławiamy ogromną truskawkę. Ale jak kto woli. Natomiast nie rozdrabniać na zbyt małe kawałki bo się rozgotują i nie będzie w kisielu widocznych owoców tylko ich strzępy. Odpowiedz Link Zgłoś