lechu1 11.12.05, 22:15 www.mateusz.pl/wdrodze/nr382/08.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katolik Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-144.btcentralplus.com 12.12.05, 20:11 U mnie w pracy jest duzo polek ktore daja d... arabom. Chyba wydrukuje ten ciekawy artykul i powiesze w pracy na tablicy ogloszen. Dziekuje lechu1 za linka :) A autorce szczerze wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 86.41.198.* 13.12.05, 11:39 A co chciałbys żeby tobie dawały? Może jestes mało interesujący i głupi? Szczeżrz ci współczuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 11:43 jestem kobieta i szczerze mi wstyd za polskie panienki, ktore obracaja tylkiem przed turkami,,wsrod turkow, albanczykow, arabow , panuje przekonanie ze Polka to najlatwiejsza dupa na raz ,,,, szkoda slow,,,wstyd wstyd wstyd,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 195.188.50.* 13.12.05, 12:43 "...wsrod turkow, albanczykow, arabow panuje przekonanie ..." A skad to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghm... Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 62.254.173.* 13.12.05, 13:28 wystarczy, ze na pytanie 'skad jestes' odpowiesz, 'z Polski', zaraz koles proponuje 'moze wpadniesz do mnie w sobote. Mam whisky, papierosy i pieniadze...' przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 13:34 dokladnie:) kupuje chleb w tureckim sklepie i tam sie duzo naslyszalam na temat Polek.... i nie zadawaj glupich pytan skad to wiem , o tym wie kazdy,, Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 15:56 ja nie wim wiec nie wszyscy. ale to moze dlatego, ze ja sie nie obracam w towarzystwie arabow, turkow i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 21:05 ja tez sie nie obracam w ich towarzystwie, ale sie z nimi stykam kiedy kupuje np wlasnie ten chleb,,,moja kolezanka zreszta ma faceta turka,, ehh , duzo sie od niej nasluchalam,, Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Ale jestes prosta- jak drzwi! 02.02.06, 00:22 Skoro Twoja kolezanka ma faceta turka- to juz nie rozumiem co to znaczy sie z nimi "nie obracam" dla Ciebie-musielibyscie wspolnie spac ?Czy Twoja znajoma to wlasnie ten typ latwej polki?Gratuluje towarzystwa.Przez lata mieszkania w UK nigdy nie robilem zakupow u arabow- brod w sklepach byl wystarczajaca rekomendacja aby zywnosc kupowac w M&S! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty a niech dają, byle takie trzymały się daleko od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:50 mojej osoby i wszysykich innych mężczyzn o pewnym standardzie moralno-etycznym, niech robią cum shoty, sucking'gi etc., kolesiom z wyborczej je podesłać do testowania Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.12.05, 21:21 Gość portalu: ewe napisał(a): > dokladnie:) kupuje chleb w tureckim sklepie i tam sie duzo naslyszalam na temat > > Polek.... i nie zadawaj glupich pytan skad to wiem , o tym wie kazdy,, kazdy wie , tak jest od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.12.05, 21:53 Zdarzalo mi sie kupic jedzenie w "obcym" sklepie i nigdy nikt nie uraczyl mnie chamskimi zaczepkami ani plytkimi komentarzami. :) Wiec nie gadajcie glupot, ze kazdy musi wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 16:03 kurcze, w jakich dzielnicach sie obracacie ludzie? w jakim kraju mozna takie teksty uslyszec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 16.12.05, 13:40 ja mieszkam w south east croydon , murzyna ani hindusa na ulicy przy ktorej mieszkam za czesto nie zobaczysz, a na zakupy chodze na west croydon , bo tam jest najtaniej,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 10:49 A co chciałbys żeby tobie dawały? Może jestes mało interesujący i głupi? Szczeżrz ci współczuje? Jakos nie wydaje mi sie, zeby murzyni czy arabowie byli tacy blyskotliwi i inteligentni. A ciebie pewnie nie stac na normalnego faceta, dlatego lecisz na tych , ktorych marzeniem jest wykorzystac biala dupe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.as1.mvw.galway.eircom.net 01.02.06, 13:10 wasze wypowiedzi sa bardzo ostre a ja mam najcudowniejszego czlowieka pod sloncem jest z kraju muzulmanskiego, nie bije, nie kaze siedziec w domu, robimy wszystko razem,nie polubilam go za jego kolor skory a za osobowosc j jak wspaniale mnie traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 02.02.06, 00:25 Wspominal ze jest zaintersowany Twoim paszportem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:32 znajomy tunezyjczyk stwierdzil ostatnio: Polki sa bardzo ladne, szkoda tylko ze to w wiekszosci dziwki.... jeszcze 2 lata temu przed wyjazdem do uk pewnie bym sie na niego obrazil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.unknown.be.uu.net 13.12.05, 18:27 glupia dupa powinien ja jeszcze do domu zabrac i orac nia pole Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 20:03 Mnie sie podoba przedostatni paragraf o tych nielegalnych immigrantach i przyspieszeniu, miodne. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Troszke czytania dla zblakanych Polek 13.12.05, 20:09 Re: Said u Marianny. Arabowie we Francji IP: *.111.203.213.9lyon1-0-ro-bas-1.9tel.net Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: agata 18.09.2003 10:09 odpowiedz na list Bravo za artykul! Mieszkam w Lyonie i mam okazje obserwowac na codzien zachowania Arabow.Vennissieux to rzeczywiscie postrach i nikt sie nie odwazy przejsc przez "ich"teren.Duzo dostaje sie za to samej Francji, ale to ci mlodzi Arabowie nie chca sie integrowac z Francuzami;tworza wlasny jezyk,mode,sposob chodzenia.Od wielu lat we Francji organizuje sie koncerty muzyki Rai,w telewizji mowi sie o Algierii,a ten rok jest poswiecony wlasnie Arabom; sa wystawy sztuki,spotkania z autorami itd.Politycy uwazaja zeby byc "correct", a policje sie przestrzega zeby nie byc rasistami.Jednak mieszkajac blisko komisariatu,widze kto najczesciej jest zatrzymywany,rodowici Francuzi rzadko mnie zaczepiaja i nigdy nie gwizdza gdy przechodze,zawsze Les Beurs! Arabowie wychodza na ofiary pazernej Francji,ale widzac jak oni sie zachowuja, trudno nie byc rasista, choc na pewno jest to krzywdzace dla wielu z nich. Przejdzcie sie w niedziele po osiedlu w Vaise(tez Lyon);na lawkach wysiaduja arabowie (tylko mezczyzni)w kazdym wieku i czekaja az ich zony skoncza przyzadzac kuskus.Albo popatrzcie kto siedzi w kafejkach,sami faceci! I cmokaja tylko za przechodzacymi kobietami,ale nie daj Boze ktoras sie usmiechnie i usiadzie wypic kawe, wtedy jest dla nich dziwka.przyjezdzajac po raz pierwszy do Francji daleka bylam od takich osadzen,ale nie mozna byc hipokryta i nie widziec tego co sie dzieje.Mlodzi arabowie manifestuja wrecz swoje pochodznie i wydaje sie ze sa gorzej przystosowani niz ich rodzice urodzeni w Algerii.A poza tym Ci ktorzy osadzaja Francje mowiac, ze jest wrogo nastawiona w stosunku do Arabow nich przyjdzie do mnie na universytet i zobaczy ogloszenia o darmowych kursach jezyka francuskiego dla Arabow i Afrykanczykow. na palcach jednej reki mozna naliczyc kursantow;mezowie nie pozwalaja na wychodznie do ludzi i na uczenie sie jezyka.Podobnie Afrykanczycy;przyjedzaja z wieloma zonami do Francji i niby chca byc traktowani jak Francuzi i miec pelne prawa, ale ze swoimi piecioma zonami.Latwo jest krytykowac Francje jak sie jest daleko,ale przyjedzcie i pomieszkajcie troche tutaj,a zobaczycie, ze nie latwo jest wyjsc na ulice w spodnicy zeby obejsc sie bez tych ich gwizdow. Na uczelni oczywiscie ich nie spotkacie,tylko w miescie albo w centrach handlowych;siedza tak cale dnie! BMV, koszulka LACOSTE(mnie jest na to nie stac)i najnowszy model komorki, koniecznie na szyi. Na pewno ich rozpoznacie! Milego pobytu we Francji. ----------------------------------------------------------------------------------- Re: Said u Marianny. Arabowie we Francji Przeczytaj komentowany artykuł » ne.la 18.09.2003 16:19 odpowiedz na list Też mieszkałam we Francji, potwierdzam spostrzeżenia poprzedników, zwłaszcza - poprzedniczek. Zawsze uważałam się za osobę tolerancjyną, ale... Kiedy mieszkałam na południu Francji, po paru próbach musiałam zupełnie zrezygnować z wychodzenia samej z domu. Zwykłe przejcie ulicą, nie mówiąc o wypiciu gdziekolwiek kawy, było niemożliwe z uwagi na wulgarne, szalenie nieprzyjemne zaczepki: i to nie tylko słowne. Nigdzie indziej na świecie - i nigdy od nie- Arabów - nie zdażyło mi się, żeby facet (na środku ulicy, w ciągu dnia) rzucał się na mnie z łapami, w celu obmacania piersi czy pośladków. Kiedy starałam się zaprotestować słownie lub gestem, byłam wyzywana od najgorszych. I tak zostałam chyba rasistką ;))) I nie dziwie się tym, którzy są wobec Arabów nastawieni negatywnie. Re: Potwierdzam to z Francji w calej pelni... Autor: Gość: Jerzy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se Data: 20.09.2003 12:43 + odpowiedz na list Re: Potwierdzam to z Francji w calej pelni... Autor: Gość: Jerzy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se Data: 20.09.2003 12:43 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Popisuje sie pod ta opinia. Ja tez to zaobserwowalem we Francji. Natomiast w Szwecji ilosc przestepstw wsrod Wietnamczykow czy Chinczykow (mowimy o emigrantach) jest najnizsza. W Skane =zeru. (J) - Dola_kobiety_zgwalconej_ISLAM " Czy to jest ludzka religia ?????? Ściął niewinną córkę Jednym cięciem tasaka irański wieśniak odrąbał głowę swej 7-letniej córeczki. Iran Zabił dziewczynkę, bo po wsi gruchnęła wieść, że została ona zgwałcona przez jednego z wujków. Pośmiertne badania wykazały jednak, że dziewczynka była dziewicą. - Broniłem swojej godności i honoru mojej rodziny - bełkotał ojciec na swoje usprawiedliwienie. Został aresztowany. Sąsiedzi domagali się, by go powiesić na miejscu. Ale zapewne ujdzie mu na sucho, bo, zgodnie z prawem islamskim obowiązującym w Iranie, kary śmierci żądać może jedynie ojciec ofiary mordu. A nie wydaje się, by wieśniak sam skazał siebie na najwyższy wymiar kary. BO CZY NIE WIECIE , ZE WG ISLAMU ZGWALCONA I SPONIEWIERANA KOBIETA JEST SAMA SOBIE WINNA -----i za to trzeba ja ukarac.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pouczajace__czytanko_biedne_Polki_u_arabkow_! -------------------------------------------------------------------------------- Wyjatek z forum , Polki stesknione za swoimi ahmedami zastanawiaja sie nad wyjazde i jeden madry im to odradza (na cale szczescie ).: ~ A KRAJE ARABSKIE Witam was Autor: hirgen@NOSPAM.gazeta.pl Data: 08-08-2003 18:19 + odpowiedz na list Przyglądam się waszej rozmowie od jakiegoś czasu, ale teraz postanowiłem się włączyć. Widzisz koronka ty sama dajesz sobie odpowiedź w ostatnim poście. Zawsze jest tak, że gdy kogoś się kocha to nieodparte wrażenia będące właściwie pewnością formułuje się w postaci wątpliwości "obawiam sie tego i tego, bo zauważyłam to i to, co zdaje się może chyba potwierdzać czasami..." a tak naprawdę, gdyby twoje słowa okroić z uczucia, które niestety upośledza trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość to zostanie brak wzajemnego zrozumienia z powodu różnicy kultur, brak doceniania roli i znaczenia kobiety w oczach twojego chłopaka i EWIDENTNY smutny koniec takiego związku. Ja wcale nie twierdzę, że Arabowie robią z kobiet niewolnice, ale jest to kultura, gdzie rola kobiety jest diametralnie różna od naszej. Przeczytaj reportaż z ostatniego Dużego Formatu "Wyborczej". Bardzo pouczający. Pamiętam jeszcze relacje ochmistrza ze statku naszej floty handlowej, który opowiadał, że było kilka portów do których nienawidził zawijać - to były porty w krajach arabskich. A tam na nabrzerzach często Polki ubrane na sposób arabski błagające na kolanach by przemycić je do kraju, opowiadające o przerażających przeżyciach - na studiach zakochane do szaleństwa, on miły, obsypujący prezentami, niesamowita fascynacja, także jego odmiennością i oczywiście zapewnienia, że po przyjeździe do jego rodziny wszystko będzie w porządku, że nikt nie będzie jej więził, że będzie prawie jak tutaj. A tam na miejscu koszmar i to znacznie większy niż możesz sobie wyobrażać. Facet mówił, że niektórzy marynarze dosłownie płakali, ale nie mogli nic zrobić, bo za taki numer byłoby tamtejsze więzienie. Mówił mi, że w końcu zaczął się upijać, gdy widział te nabrzeża. Tych dzieczyn było tam mnóstwo. Nie raz rodziny starają się wyrwać je stamtąd, ale bez rezultatu. Prawo jest po stronie mężczyzny. W Pakistanie kobieta żądająca rozwodu jest często przez męża okaleczana bądź mordowana. Wiem, że ten kraj to skrajność, ale nigdzie nie licz na równouprawnienie. Jeśli będziesz chciała odejść i jakoś ci się to uda, pożegnaj się przedtem ze swoimi dziećmi na zawsze. Może w niektórych aspektach się mylę, nie jestem specjalistą od prawa egipskiego, a szczególnie od praktyki jego stosowania, ale bardzo delikatnie mówiąc nie jest różowo. Nie twierdzę, że tak jest wszędzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shellfish Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek IP: *.223.adsl.brightview.com 15.12.05, 23:26 Dziwki bo co... Jak chca to niech sie sypia z kim chca - ich sprawa. Dziwne toto, laska sie sypie to dziwka, koles jak sie sypie na lewo i prawo to 'ma powodzenie, niezla gadke i w ogole miod malina. Chca sie sypac, niech sie sypia z garbatymi, maoryskimi transwestytami - ich sprawa. Zreszta im sie nie dziwie. Opcja 1 Polskie chlopaki nazywane przez tutejszych Mr Potato Head - lysy leb, niskie czolko, dresik - o taki: fcs.sdstate.edu/family_resource_network/Lending_LibraryPics/Inventory%20Pictures/Mr.%20Potato%20Head%20462.jpg Opcja 2 - cherlawy studencik z wlosinami w kitke Opcja 3 - Pan Marian elektryk ze ścierą pod nosem i heblem w torbie Opcja 4 - skater w galotach z krokiem w kolanach i klocki Duplo wokol szyi, mieszka na squacie, pali bake i w mysli ze jest w deske (doslownie) Opcja 5 - mlody, zdolny za rok zdaje mature ale pracuje w City i z burakami i polonia sie nie zadaje, wiec Kasia z tipsami i blobd pasemkami odrastajacymi od ostatniej wizyty w Polsce sie o niego zahaczy I te cztery opcje (piatej nie wliczam) siedza w autobusie po szychcie na budowie i quu..mi rzuca na lewo i prawo. Faktycznie, nie dziwic sie dziewczyny ze z nudow wybieraja Araba. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 15.12.05, 23:38 FAJNE i prawdziwe ! -------------------------------------------------------------- > I te cztery opcje (piatej nie wliczam) siedza w autobusie po szychcie na budowi > e i quu..mi rzuca na > lewo i prawo. Faktycznie, nie dziwic sie dziewczyny ze z nudow wybieraja Araba. ------------------------- araba ktory na poczatku slodki jak miod ale je potem katuje . No ale to inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shellfish P.S. Dla niezorientowanych - foty IP: *.223.adsl.brightview.com 15.12.05, 23:58 Opcja 1 Lysy leb, niskie czolko, dresik - o taki: www.intercooltural.hu/test/images/1/120233b_Dresiarze.jpg www.breakdance.pl/czytelnia/img/173_0_small.jpg Opcja 2 - cherlawy studencik z wlosinami w kitke (lub nie) - ponizej www.nudy.pl/pics/1/1332/studencik0_big.jpg Opcja 3 - Pan Marian elektryk ze ścierą pod nosem i heblem w torbie - o taki: www.lks1988.com/galeria/trenerzy/mg1.jpg Opcja 4 - skater w galotach z krokiem w kolanach i klocki Duplo wokol szyi, mieszka na squacie, pali bake i w mysli ze jest w deske (doslownie) Prosze bardzo: img8.imgspot.com/u/04/322/17/Stipe.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pasta_i_basta Re: P.S. Dla niezorientowanych - foty 18.12.05, 22:17 Jestes ostro stukniety :)Uśmiałam się ... Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 16.12.05, 00:11 Wiesz, nie jeden "niearab" tez mily na poczatku a potem sie okazuje.... Najpierw dzieciakow naprodukuje, zona ma w kuchni siedziec (sam ma dwie lewe raczki albo mamusia tak wychowala). W wolnych chwilach (jak leci reklama w TV) skopie zone bo ziemniaki rozgotowane (=nie takie jak mamusia gotuje). Mamusia synka ma "remote control" nad synusiem i sokolim okiem doglada domowego ogniska synalka. I fakt, jak facet sobie szaleje - to morowy chlop, ktorego sie poklepuje po plecach i rasie sciska, a jak kobieta chce miec radoche to zaraz sie ja wyzywa od najgorszych. Ale rownouprawnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ebola_zaire Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 16.12.05, 21:22 Wiesz, nie jeden "niearab" tez mily na poczatku a potem sie okazuje.... Najpierw dzieciakow naprodukuje, zona ma w kuchni siedziec (sam ma dwie lewe raczki albo mamusia tak wychowala). W wolnych chwilach (jak leci reklama w TV) skopie zone bo ziemniaki rozgotowane (=nie takie jak mamusia gotuje). Mamusia synka ma "remote control" nad synusiem i sokolim okiem doglada domowego ogniska synalka. I fakt, jak facet sobie szaleje - to morowy chlop, ktorego sie poklepuje po plecach i rasie sciska, a jak kobieta chce miec radoche to zaraz sie ja wyzywa od najgorszych. Ale rownouprawnienie... Tylko to co piszesz nie jest tematem tego watku. Owszem zdarzaja sie tacy ludzie w kazdej narodowosci, ale u arabow to jest naturalne wiec dziwie sie wszystkim kobietom poza rodaczkami arabow, bo taka to rodzina sprzeda za koze panu mlodemu, ze chca zadawac sie z nimi a potem placza. P.S. Wiadomo rowniez ze nie wszystkie polki bedace w Angli to q..y --- Ostatni wyjezdzajacy z kraju gasi swiatlo... Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 17.12.05, 00:46 a co z tymi w Walii albo Szkocji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.12.05, 11:26 wszystko zalezy od charakteru kobiety,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty szkoda, że tak mało z Was ma ten charakter :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc to jest forum ktore ma rubryke "praca" IP: *.telia.com 17.12.05, 14:55 ... a jezeli chodzi o Arabow, Turkow itp to moze zastanowicie sie wszyscy piszacy te bzdety w ktorym to kraju europejskim, tak szalenie cywilizowanym i tak bardzo katolickim sa: noworodki mordowane i przechowywane w beczkach od kapusty, zabawy pielegniarek wczesniakami, lowcy skor, mezczyzni mordujacy kobiety aby ciekawie uczcic swoje urodziny, matki i ojcowie maltretujacy swoje potomstwo na smierc, lekarze operujacy pacjentow po pijaku, elity - politycy, profesorowie, adwokaci, sedziowie, lekarze, nauczyciele - skorumpowani do granic mozliwosci, wyliczanke mozna ciagnac w nieskionczonosc. Zrobcie porzadek na wlasnym podworku a potem czepiajcie sie innych. Widzi drzazge w oku.... Odpowiedz Link Zgłoś
ebola_zaire w temacie 17.12.05, 17:18 >Re: to jest forum ktore ma rubryke "praca" To jest forum Wielka Brytania i Irlandia, postow jest wiele na tym forum i nie tylko o pracy sie pisze, ale napierw trzeba nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. > ... a jezeli chodzi o Arabow, Turkow itp to moze zastanowicie sie wszyscy > piszacy te bzdety w ktorym to kraju europejskim, tak szalenie cywilizowanym i > tak bardzo katolickim sa: noworodki mordowane i przechowywane w beczkach od > kapusty, zabawy pielegniarek wczesniakami, lowcy skor, mezczyzni mordujacy > kobiety aby ciekawie uczcic swoje urodziny, matki i ojcowie maltretujacy swoje > potomstwo na smierc, lekarze operujacy pacjentow po pijaku, elity - politycy, > profesorowie, adwokaci, sedziowie, lekarze, nauczyciele - skorumpowani do > granic mozliwosci, wyliczanke mozna ciagnac w nieskionczonosc. O Anglii co tutaj sie dzieje tez mozna pisac w nieskaczonosc, tylko najpierw powinienes zaczac czytac angielskie gazety i interesowac sie co sie w tym kraju dzieje. A wracajac do tematu watku: Panuje opinia ze polki bedace w anglii sa q..y a tak naprawde to wszystkie angielki bija je na glowe. Wystarczy mlodej angielce w pubie postawic piwo i robisz z nia co chcesz. W Anglii 13 letnie dziewczyny maja 1 dziecko, 15 letnie juz nawet dwojke --- Ostatni wyjezdzajcy z kraju gasi swiatlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: w temacie IP: *.telia.com 17.12.05, 17:29 Kazdy ma takie towarzystwo na jakie zasluzyl- ja osbiscie nie znam ani q...w ani puszczajacych sie facetow. Moje srodowisko to ludzie ciezko pracujacy, mlodziez ktora wytrwale studiuje, a wolny czas spedza sie rozrywkowo ale bez morza wody i sex-eksceow. No coz rozni ludzie roznie wybieraja swoj styl zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Kazda Polka powinna to przezyc.... 22.12.05, 23:31 to zacznie ziemie calowac, gdzie ksiadz noge postawil. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Kazda Polka powinna to przezyc.... 23.12.05, 00:15 "sam-se-przezyj", z reszta... ...nie musi z arabem, wystarzy co drugi polski mezczyzna. Najlepiej zeby byl zacieklym sluchaczem RM i prenumerowal "Nasz Dziennik" czy jak-mu-tam. Wedlog takich, kobieta powinna w chalupie siedziec, sprzatac, opierac rodzine, gotowac a w przerwach rodzic dzieci i nie zajmowac sie glupotami jak kariera czy zycie towarzyskie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Linki do poczytania - ratuj Polki 04.01.06, 09:47 religiapokoju.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
luzak4 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.01.06, 00:51 eurojihad.org/name-News-article-sid-1814.html Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.01.06, 07:12 trudno ale musze potwierdzić , że tak jest!!!!!!!! i nie tylko w UK - popatrzcie na Szwecję ! Na szczęscie Szwedkom amok już minął ,teraz "szaleją" Polki ,Litwinki ,Rosjanki - wybierają najgorsze dyskoteki(oczywiście tam , gdzie wpuszczą) Tensta , dla tych , ktorzy wiedzą o czym piszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 09:54 Wstyd mi za wszystkie Polki, ktore nie szanuja siebie. W Stanach pracowalam w greckiej restauracji. Szefem byl 79 letni Grek, ktory smial sie z Polek, ze sa najbardziej sprzedajnymi kobietami. Na tegoz starego pana lecialy bez oporow. Facet mial kase. Klepal niejedna po tylku, a one jak skowronki z radosci cwierkaly. Na Greenpoincie (polskiej dzielnicy) co drugi Arab, wlasciciel sklepu, mial polska zonke okutana w arabskie szmaty. Koszmar!!!! Teraz jestem w Anglii. Pare dni temu przyszla do mnie niedawno poznana kolezanka. Powiedziala mi, ze ma zamiar wyjsc tylko za murzyna, bo dzieci kolorowe sa takie cute. Probowalam tlumaczyc idiotce, ze to inna kultura, ze oni nie szanuja kobiet, ale bez skutku. Widze i slysze na codzien rozne okropne historie i wlos mi sie jezy na glowie.KOBIETY SZANUJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 powinno się wprowadzić prawo o pohańbieniu rasy, 31.01.06, 10:17 i kamieniować takie panienki, z białym Angolem to rozumiem, ale z murzynami czy brudasami!! Gott mit uns. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: powinno się wprowadzić prawo o pohańbieniu ra IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 10:44 "i kamieniować takie panienki, z białym Angolem to rozumiem, ale z murzynami czy brudasami!! Gott mit uns." Mysle, ze nie chodzi tu przede wszystkim o kolor. Tak naprawde to, czy ktos jest bialy, czarny, czy czerwony ma najmniejsze znaczenie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wiele Polek pociaga ta odmiennosc koloru skory i tylko ona jest wyznacznikiem tego, czy byc z kims czy nie. Nie jest wazne to, czy facet jest dobrym czlowiekiem, jego charakter, obyczaje, czy religia. Zalosne!!! Dlaczego angielki, amerykanki raczej stronia od Arabow. One swietnie sobie zdaja sprawe z tego co je czeka i nigdy sie w bagno nie wpakuja. Wola swoja niezaleznosc. Ale Polka cierpietnica(na wlasne zyczenie zreszta) zrobi wszystko dla tych orzechowych oczu i czekoladowego arabskiego tylka. Wyzbedzie sie swojej osobowosci, religii, obyczajow i polskosci. To wszystko jest przykre, ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Nie chcę się czepiać, ale sama sobie zaprzeczyłaś 31.01.06, 10:53 w dalszym tekście, kolor ma znaczenie, miał, ma i będzie miał, a właśnie te inne cechy wynikają z koloru skóry (nie żeby mieli gorsze geny, ale chodzi o odmienność związaną z oddaleniem geograficznym od nas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nie chcę się czepiać, ale sama sobie zaprzecz IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 11:18 Chyba sie nie zrozumielismy. Dla tych Polek jedynie kolor ma znaczenie. Nie bez powodu przytoczylam wypowiedz mojej "kolezanki", ze chce wyjsc za murzyna , bo kolorowe dzieci sa takie cute. Ja rasistka nie jestem, ale wkurza mnie to, ze polskie panienki podniecaja sie odmiennoscia, ktora jest w rzeczywistosci naturalna, nie zwazajac na naprawde wazne sprawy jak kultura, obyczaje, czy religia. Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie jej 31.01.06, 11:26 dzieciom źle w Europie, jak będą je nazywać brudasami, bydłem i itd.,powinno jej się odechcieć, jak nie to dalej podążaj tym tropem, że jest wojna cywilizacji i mogą ucierpieć fizycznie, niech sobie przypomni II Wojnę Światową ... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 11:45 Wiesz, wcale nie mam zamiaru jej uswiadamiac, bo to i tak nic nie da. Sama sie przekona jak przyjdzie na to czas. Jeszcze pomysli, ze jestem zazdrosna, albo cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi-36 Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.com / 82.177.161.* 01.02.06, 02:22 Co do nie ktorych to dotrze ale po czasie.Wtedy bedzie ,,mamo pomoz,,Ale z drugiej strony sa niektore takie co to lubia.Niektore zyja pod strachem ale coz jak to mowia,,nie chcialas sluchac ojca i matki to posluchaj teraz psiej skory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi-36 Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.com / 82.177.161.* 01.02.06, 02:32 Co do tego ze je potem katuja to masz Lechu1 racje.To fakt inna juz historia.Kto nie widzial co robia z zolnierzami USA lub turystami to nie wiedza do czego sa zdolni ci-nie mam okreslenia jak ich nazwac,bo ludzmi to nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je 02.02.06, 00:53 walesa4 napisała: > dzieciom źle w Europie, jak będą je nazywać brudasami, bydłem i itd.,powinno > jej się odechcieć, jak nie to dalej podążaj tym tropem, że jest wojna > cywilizacji i mogą ucierpieć fizycznie, niech sobie przypomni II Wojnę > Światową ... itd. a walesa powiedz mi kto tak brzydko na te dzieci mowi i od brudasow je wyzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: np. ja. Żal ci du.ę ściska czy co? IP: *.telia.com 02.02.06, 15:51 a mnie sciska podziw ze ktos taki jak ty, majacy jedna szara komorke, nauczyl sie pisac i troche czytac - brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Na pewno mam więxej szarych komórek niż ty, 02.02.06, 16:33 europejski cyklisto/stko Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: np. ja. Żal ci du.ę ściska czy co? 02.02.06, 19:54 tak in fact zal mi dupe sciska. bo nie rozumiem jak mozna wszystkich ludzi do jednego worka? czyli analogicznie - wszyscy muzulmanie to terrorysci i bija zony to rowniez wszyscy polacy to pijaki,leniuchy niewyksztalcone i zlodzieje samochodow. czyli walesa kiedy to ostatnio chlales i kradles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J/\cek Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: .1.* / 213.249.154.* 01.02.06, 11:17 a widziales polke co nie daje? A co to za roznica czy polak czy arab? Daja polki daja i angielki. A to ze arabom? .... coz. Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback bardzo neutralny link haha chrzescijanski wdodatku 02.02.06, 20:31 a ten link z zalozenia jest troszke nie ten teges. chyba raczej oczywiste ze chrzescijanski portal bedzie potepial inne religie i straszyl zeby nie daj boze ktos sie nie zadawal z muzulmanami czy innymi krisznowcami. oczywiscie sa porabani ludzie w swiecie arabskim, tego nie kwestionuje, ale chyba nie mozna zrzucac wszystkiego na islam jako taki, tylko na mentalnosc i lokalne zwyczaje. islam jako taki rowno ludzi traktuje. mozna sobie koran poczytac. zdaje sie tego tez na arabistyce ucza, jak ktos mial kontakt z tym to wie. pozatym nikt przy zdrowych zmyslach nie pietnuje wszystkich chrzescijan dajac za przyklad radio maryja. bo nie kazdy jest porabany tak jak radiomaryjni. tak samo nie kazdy muzulmanin jest porabany jak nawiedzeni terrorysci. generalnie konserwatyzm religiny jest okropny u wszystkich wyznawcow jakiejkolwiek religii. generalnie zastanawia mnie ile ludzi mialo kontakt z normalnymi muzulmanami a ilu ludzi tlko sie naoglada w tv jednostronnych rzeczy i tak klepie bezmyslnie nie majac z niczym wlasnego doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: bardzo neutralny link haha chrzescijanski wdo IP: *.server.ntli.net 03.02.06, 00:27 Problem polega na tym, że nie sposób poznać czy ma się do czynienie z normalnym czy "nawiedzonym" muzułmaninem. Znam osobiście przypadki, gdzie fantastyczny tolerancyjny muzułmanin dopiero po dłuższym czasie nagle stawał się fanatykiem i zaczynał traktować swoją kobietę jak niewolnicę. Znam też super gościa z Iranu, naprawdę równego faceta, oby wszystkie Polki na takich trafiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.02.06, 02:01 do niedawna tak jak wiekszosc uwazalam ze wszyscy muzulmanie sa zli morduja biednych chrzescijan i najlepiej bylo by ich wszystkich usunac.....ale zmienilam zdanie gdy poznalam wspanialego czlowieka ktory defakto okazal sie byc muzulmaninem.... gdy dowiedzialam sie iz jest muzulmaninem zaniemowilam poniewaz jak dotad wyobrazalam sobie iz sa to ludzie szaleni dziwni i zli... nieprawda. Ten czlowiek ktorego znam to jeden z najzabawniejszych najpracowitszych i najmilszych ludzi jakich znam..... opowiedzial mi o swojej religii i przyznal sie iz 80% muzulman to fanatycy ale nie religijni gdyz ich wiara nie wymaga zabijania chrzescijan.... ich wiara jest bardzo normalna wiara chca oni poprostu spokoju przestrzegaja pewnych zasad itd niektore z nich przydaly by sie nie jednemuy z nas jak np niepicie alkoholu a nie jednej wyneglizowanej panience przydalo by sie co nieco zakryc.... i przez to bledne pojecie ich religii tworzymy bledny obraz muzulmanina czlowieka zlego ..... naprawde nie wszyscy sa zlymi zimnokrwistymi mordercami.... sami muzulmanie prawdziwie religijni potepiaja ataki terrorystyczne nie tepcie ich religi do poki jej nie poznacie...... Odpowiedz Link Zgłoś
gappa1 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 03.02.06, 10:28 a ja przeczytalam "z islandskimi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.02.06, 20:20 Czy ktos wie jak mozna przejsc na islam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chococake Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 04.02.06, 16:41 a to cale ich ekscytowanie sie, placze, histerie,krzyki, grozby co za mezczyzni? wystarczy popatrzec jak sie zachowuja teraz po opublikowaniu karykatur mahometa, pala flagi dunskie, krzycza, strzelaja w powietrze, depcza... im wolno tak traktowac flage innego panstwa? a gdyby inni deptali tak ich flage to obraza na smierc i zycie. co za hipokryzja. i nie dotyczy to tylko arabow mieszkajacych w krajach arabskich, takze tych np z londynu, wystarczy obejrzec sobie ralacje w tv albo zdjecia w necie, no freedom mowia eh? ale demokracja i rownosc nie? mysle ze wiele dziewczyn leci na te ich piekne slowka, bo oni potrafia bajerowac, nie trzeba we wszystko wierzyc, dochodzi do tego uroda, nie slowianska, na co wiele dziewczyn daje sie zlapac, oni czesto mowia to co kobieta chce uslyszec. Kiedys byl program o kiobietach w islamie, jedna stara muzulmaka powiedziala ze mezczyzni owi kochaja do slubu, potem juz nie sa tacy mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas baker Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.server.ntli.net 04.02.06, 19:28 Witam od pewnego czasu zastanawiam sie i obserwuje roznice w kulturze polskiej i angielskiej.. Anglia jest stosunkowo blisko Polski, a jednal roznice w kulturze sa znaczne. podam kilka przykladow (kulinarnych), zeby nie zanudzac, Ci co tu byli wiedza o czym mowie: 1) dla Polaka kabanos to ekstra kielbasa - Anglicy sie go brzydza. 2) Kawa naturalna dla Polaka to cos oczywistego, dla Anglika cos okropnego , za mocna 3) dla Anglika sucha bulka z "czipsami" to fajna przekasa , dla Polaka sucha bulka z "czipsami" - co to ku..w jest? nie bede zanudzal roznicami w stylu zycia czy podejscie do pracy.. to o Anglikach i Polakach ... a roznice kulturowe miedzy Polakami a Arabami? czy ktos o tym pomyslal, zanim wdal sie we wspaniala milosna przygode? :] Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 04.02.06, 22:18 hehe no ale ludzie, najpierw zacznijmy od tego ze arabowie nie maja monopolu na islam. jest masa nie-arabow ktorzy sa muzulmanami. idiotow strzelajacych w powietrze nie popieram i nie popieralam, tez sie takich boje. to ze homoseksualistow w polskiej tivi raczej nie pokazuja, nie znaczy ze ich nie ma, to samo z normalnymi muzulmanami. to ze ich nie pokazuja tak czesto jak wariatow terrorystow, nie znaczy ze ich nie ma. bywaja tez normalni, czasami hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Ostrzezenie , spojscie co planuja . 05.02.06, 23:23 www.eurojihad.org/name-News-article-sid-1984.html Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.02.06, 14:43 Ciekawe jest to,że jakoś nigdy się jeszcze nie wypowiedziała żadna kobieta,że jest jej dobrze w małżeństwie z muzułmaninem...pewnie dlatego,że nie mogą nic powiedzieć,bo mężulek zabronił :(...szkoda mi tych kobiet...Ja sama nigdy nie zamierzam mieć osobistych kontaktów z jakimkolwiek wyznawcą islamu...chcoćby nie wiem jak się zaklinał,że religia nie ma znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:12 heh co za bzdura ze kobiety z cywilizowanych krajow nie zabieraja sie za arabow, turkow itd.. jedzcie chocby do irlandii, tam polowa lasek spotyka sie z nimi a co wiecej czesto wychodzi za nich za maz. tylko co smieszne to czesto wlasnie islamscy mezowie laduja na lodzie bo jak juz sie znudza swoim bialym zonom to nic nie moga na to poradzic. slyszalam takie historie ze kapcie spadaja, irlandki sa bardzo pomyslowe jesli chodzi o pozbycie sie niechcianego meza..:) a co do polek to racja, czesto leca na urocze slowka i wyglad przystojniakow ze wschodu. a to dlatego ze dostaja od nich czego nie daja im polacy- zainteresowanie,uwielbienie i obietnice wielkiej milosci (szkoda ze to takie zludne i tylko na poczatku,heh) wiem bo moja kolezanka jest w zwiazku z arabem, na razie jest cudownie ale ja sie cholernie o nia boje. co i tak nie zmienia faktu ze polacy to rasisci, lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 A cudzoziemka z katolickim Polakiem? 13.02.06, 16:23 Przecież to teoretycznie możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś