Dodaj do ulubionych

Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami poczy

11.12.05, 22:15
www.mateusz.pl/wdrodze/nr382/08.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: katolik Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-144.btcentralplus.com 12.12.05, 20:11
      U mnie w pracy jest duzo polek ktore daja d... arabom. Chyba wydrukuje ten ciekawy artykul i powiesze w pracy na tablicy ogloszen. Dziekuje lechu1 za linka :) A autorce szczerze wspolczuje
      • Gość: gość Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 86.41.198.* 13.12.05, 11:39
        A co chciałbys żeby tobie dawały? Może jestes mało interesujący i głupi?
        Szczeżrz ci współczuje?
        • Gość: ewelinka Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 11:43
          jestem kobieta i szczerze mi wstyd za polskie panienki, ktore obracaja tylkiem
          przed turkami,,wsrod turkow, albanczykow, arabow , panuje przekonanie ze Polka
          to najlatwiejsza dupa na raz ,,,, szkoda slow,,,wstyd wstyd wstyd,,
          • Gość: czubek Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 195.188.50.* 13.12.05, 12:43
            "...wsrod turkow, albanczykow, arabow panuje przekonanie ..."
            A skad to wiesz?
            • Gość: ghm... Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 62.254.173.* 13.12.05, 13:28
              wystarczy, ze na pytanie 'skad jestes' odpowiesz, 'z Polski', zaraz koles
              proponuje 'moze wpadniesz do mnie w sobote. Mam whisky, papierosy i
              pieniadze...'
              przykre...
              • Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 13:34
                dokladnie:) kupuje chleb w tureckim sklepie i tam sie duzo naslyszalam na temat
                Polek.... i nie zadawaj glupich pytan skad to wiem , o tym wie kazdy,,
                • deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 15:56
                  ja nie wim wiec nie wszyscy. ale to moze dlatego, ze ja sie nie obracam w
                  towarzystwie arabow, turkow i innych.
                  • Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 13.12.05, 21:05
                    ja tez sie nie obracam w ich towarzystwie, ale sie z nimi stykam kiedy kupuje
                    np wlasnie ten chleb,,,moja kolezanka zreszta ma faceta turka,, ehh , duzo sie
                    od niej nasluchalam,,
                    • cent-urion Ale jestes prosta- jak drzwi! 02.02.06, 00:22
                      Skoro Twoja kolezanka ma faceta turka- to juz nie rozumiem co to znaczy sie z
                      nimi "nie obracam" dla Ciebie-musielibyscie wspolnie spac ?Czy Twoja znajoma to
                      wlasnie ten typ latwej polki?Gratuluje towarzystwa.Przez lata mieszkania w UK
                      nigdy nie robilem zakupow u arabow- brod w sklepach byl wystarczajaca
                      rekomendacja aby zywnosc kupowac w M&S!
                • Gość: anty a niech dają, byle takie trzymały się daleko od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:50
                  mojej osoby i wszysykich innych mężczyzn o pewnym standardzie moralno-etycznym,
                  niech robią cum shoty, sucking'gi etc., kolesiom z wyborczej je podesłać do
                  testowania
                • lechu1 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.12.05, 21:21
                  Gość portalu: ewe napisał(a):

> dokladnie:) kupuje chleb w tureckim sklepie i tam sie duzo naslyszalam na temat
                  >
                  > Polek.... i nie zadawaj glupich pytan skad to wiem , o tym wie kazdy,,

kazdy wie , tak jest od dawna
                  • deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.12.05, 21:53
                    Zdarzalo mi sie kupic jedzenie w "obcym" sklepie i nigdy nikt nie uraczyl mnie
                    chamskimi zaczepkami ani plytkimi komentarzami. :) Wiec nie gadajcie glupot,
                    ze kazdy musi wiedziec.
              • deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 16:03
                kurcze, w jakich dzielnicach sie obracacie ludzie? w jakim kraju mozna takie
                teksty uslyszec?
                • Gość: ewe Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 16.12.05, 13:40
                  ja mieszkam w south east croydon , murzyna ani hindusa na ulicy przy ktorej
                  mieszkam za czesto nie zobaczysz, a na zakupy chodze na west croydon , bo tam
                  jest najtaniej,,,
        • Gość: monika Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 10:49
          A co chciałbys żeby tobie dawały? Może jestes mało interesujący i głupi?
          Szczeżrz ci współczuje?

Jakos nie wydaje mi sie, zeby murzyni czy arabowie byli tacy blyskotliwi i
          inteligentni. A ciebie pewnie nie stac na normalnego faceta, dlatego lecisz na
          tych , ktorych marzeniem jest wykorzystac biala dupe!!!!
          • Gość: kola Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.as1.mvw.galway.eircom.net 01.02.06, 13:10
            wasze wypowiedzi sa bardzo ostre a ja mam najcudowniejszego czlowieka pod
            sloncem jest z kraju muzulmanskiego, nie bije, nie kaze siedziec w domu, robimy
            wszystko razem,nie polubilam go za jego kolor skory a za osobowosc j jak
            wspaniale mnie traktuje.
            • cent-urion Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 02.02.06, 00:25
              Wspominal ze jest zaintersowany Twoim paszportem?
    • Gość: mlody Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.pcnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:32
      znajomy tunezyjczyk stwierdzil ostatnio: Polki sa bardzo ladne, szkoda tylko ze
      to w wiekszosci dziwki.... jeszcze 2 lata temu przed wyjazdem do uk pewnie bym
      sie na niego obrazil...
      • Gość: kokosz Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.unknown.be.uu.net 13.12.05, 18:27
        glupia dupa powinien ja jeszcze do domu zabrac i orac nia pole
        • deadeasy Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.12.05, 20:03
          Mnie sie podoba przedostatni paragraf o tych nielegalnych immigrantach i
          przyspieszeniu, miodne. ;o)
    • lechu1 Troszke czytania dla zblakanych Polek 13.12.05, 20:09

Re: Said u Marianny. Arabowie we Francji IP:
      *.111.203.213.9lyon1-0-ro-bas-1.9tel.net
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Gość: agata 18.09.2003 10:09 odpowiedz na list

Bravo za artykul! Mieszkam w Lyonie i mam okazje obserwowac na
      codzien zachowania Arabow.Vennissieux to rzeczywiscie postrach
      i nikt sie nie odwazy przejsc przez "ich"teren.Duzo dostaje sie
      za to samej Francji, ale to ci mlodzi Arabowie nie chca sie
      integrowac z Francuzami;tworza wlasny jezyk,mode,sposob
      chodzenia.Od wielu lat we Francji organizuje sie koncerty
      muzyki Rai,w telewizji mowi sie o Algierii,a ten rok jest
      poswiecony wlasnie Arabom; sa wystawy sztuki,spotkania z
      autorami itd.Politycy uwazaja zeby byc "correct", a policje sie
      przestrzega zeby nie byc rasistami.Jednak mieszkajac blisko
      komisariatu,widze kto najczesciej jest zatrzymywany,rodowici
      Francuzi rzadko mnie zaczepiaja i nigdy nie gwizdza gdy
      przechodze,zawsze Les Beurs! Arabowie wychodza na ofiary
      pazernej Francji,ale widzac jak oni sie zachowuja, trudno nie
      byc rasista, choc na pewno jest to krzywdzace dla wielu z nich.
      Przejdzcie sie w niedziele po osiedlu w Vaise(tez Lyon);na
      lawkach wysiaduja arabowie (tylko mezczyzni)w kazdym wieku i
      czekaja az ich zony skoncza przyzadzac kuskus.Albo popatrzcie
      kto siedzi w kafejkach,sami faceci! I cmokaja tylko za
      przechodzacymi kobietami,ale nie daj Boze ktoras sie usmiechnie
      i usiadzie wypic kawe, wtedy jest dla nich dziwka.przyjezdzajac
      po raz pierwszy do Francji daleka bylam od takich osadzen,ale
      nie mozna byc hipokryta i nie widziec tego co sie dzieje.Mlodzi
      arabowie manifestuja wrecz swoje pochodznie i wydaje sie ze sa
      gorzej przystosowani niz ich rodzice urodzeni w Algerii.A poza
      tym Ci ktorzy osadzaja Francje mowiac, ze jest wrogo nastawiona
      w stosunku do Arabow nich przyjdzie do mnie na universytet i
      zobaczy ogloszenia o darmowych kursach jezyka francuskiego dla
      Arabow i Afrykanczykow. na palcach jednej reki mozna naliczyc
      kursantow;mezowie nie pozwalaja na wychodznie do ludzi i na
      uczenie sie jezyka.Podobnie Afrykanczycy;przyjedzaja z wieloma
      zonami do Francji i niby chca byc traktowani jak Francuzi i
      miec pelne prawa, ale ze swoimi piecioma zonami.Latwo jest
      krytykowac Francje jak sie jest daleko,ale przyjedzcie i
      pomieszkajcie troche tutaj,a zobaczycie, ze nie latwo jest
      wyjsc na ulice w spodnicy zeby obejsc sie bez tych ich gwizdow.
      Na uczelni oczywiscie ich nie spotkacie,tylko w miescie albo w
      centrach handlowych;siedza tak cale dnie!
      BMV, koszulka LACOSTE(mnie jest na to nie stac)i najnowszy
      model komorki, koniecznie na szyi. Na pewno ich rozpoznacie!
      Milego pobytu we Francji.

-----------------------------------------------------------------------------------
      Re: Said u Marianny. Arabowie we Francji
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      ne.la 18.09.2003 16:19 odpowiedz na list

Też mieszkałam we Francji, potwierdzam spostrzeżenia poprzedników, zwłaszcza -
      poprzedniczek. Zawsze uważałam się za osobę tolerancjyną, ale... Kiedy
      mieszkałam na południu Francji, po paru próbach musiałam zupełnie zrezygnować
      z wychodzenia samej z domu. Zwykłe przejcie ulicą, nie mówiąc o wypiciu
      gdziekolwiek kawy, było niemożliwe z uwagi na wulgarne, szalenie nieprzyjemne
      zaczepki: i to nie tylko słowne. Nigdzie indziej na świecie - i nigdy od nie-
      Arabów - nie zdażyło mi się, żeby facet (na środku ulicy, w ciągu dnia) rzucał
      się na mnie z łapami, w celu obmacania piersi czy pośladków. Kiedy starałam
      się zaprotestować słownie lub gestem, byłam wyzywana od najgorszych.

I tak zostałam chyba rasistką ;))) I nie dziwie się tym, którzy są wobec
      Arabów nastawieni negatywnie.

Re: Potwierdzam to z Francji w calej pelni...
      Autor: Gość: Jerzy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se
      Data: 20.09.2003 12:43 + odpowiedz na list
      Re: Potwierdzam to z Francji w calej pelni...
      Autor: Gość: Jerzy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se
      Data: 20.09.2003 12:43 + odpowiedz na list
      --------------------------------------------------------------------------------
      Popisuje sie pod ta opinia.
      Ja tez to zaobserwowalem we Francji.
      Natomiast w Szwecji ilosc przestepstw wsrod Wietnamczykow czy Chinczykow
      (mowimy o emigrantach) jest najnizsza. W Skane =zeru.
      (J)
      -
      Dola_kobiety_zgwalconej_ISLAM

" Czy to jest ludzka religia ??????

Ściął niewinną córkę
      Jednym cięciem tasaka irański wieśniak odrąbał głowę
      swej 7-letniej córeczki.

Iran
      Zabił dziewczynkę, bo po wsi gruchnęła wieść,
      że została ona zgwałcona przez
      jednego z wujków. Pośmiertne badania wykazały jednak,
      że dziewczynka była
      dziewicą.

- Broniłem swojej godności i honoru mojej rodziny - bełkotał ojciec
      na swoje
      usprawiedliwienie. Został aresztowany. Sąsiedzi domagali się,
      by go powiesić
      na miejscu. Ale zapewne ujdzie mu na sucho, bo,
      zgodnie z prawem islamskim
      obowiązującym w Iranie, kary śmierci żądać może jedynie ojciec
      ofiary mordu.
      A nie wydaje się, by wieśniak sam skazał siebie na
      najwyższy wymiar kary.

BO CZY NIE WIECIE , ZE WG ISLAMU ZGWALCONA I SPONIEWIERANA
      KOBIETA JEST SAMA SOBIE WINNA -----i za to trzeba ja
      ukarac.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pouczajace__czytanko_biedne_Polki_u_arabkow_!

--------------------------------------------------------------------------------
      Wyjatek z forum , Polki stesknione za swoimi ahmedami zastanawiaja
      sie nad wyjazde i jeden madry im to odradza (na cale szczescie ).:

~ A KRAJE ARABSKIE
      Witam was
      Autor: hirgen@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 08-08-2003 18:19 + odpowiedz na list

Przyglądam się waszej rozmowie od jakiegoś czasu, ale teraz postanowiłem się
      włączyć. Widzisz koronka ty sama dajesz sobie odpowiedź w ostatnim poście.
      Zawsze jest tak, że gdy kogoś się kocha to nieodparte wrażenia będące
      właściwie pewnością formułuje się w postaci wątpliwości "obawiam sie tego i
      tego, bo zauważyłam to i to, co zdaje się może chyba potwierdzać czasami..."
      a
      tak naprawdę, gdyby twoje słowa okroić z uczucia, które niestety upośledza
      trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość to zostanie brak wzajemnego zrozumienia
      z
      powodu różnicy kultur, brak doceniania roli i znaczenia kobiety w oczach
      twojego chłopaka i EWIDENTNY smutny koniec takiego związku. Ja wcale nie
      twierdzę, że Arabowie robią z kobiet niewolnice, ale jest to kultura, gdzie
      rola kobiety jest diametralnie różna od naszej. Przeczytaj reportaż z
      ostatniego Dużego Formatu "Wyborczej".
      Bardzo pouczający. Pamiętam jeszcze
      relacje ochmistrza ze statku naszej floty handlowej, który opowiadał, że
      było
      kilka portów do których nienawidził zawijać - to były porty w krajach
      arabskich. A tam na nabrzerzach często Polki ubrane na sposób arabski
      błagające na kolanach by przemycić je do kraju, opowiadające o
      przerażających
      przeżyciach - na studiach zakochane do szaleństwa, on miły, obsypujący
      prezentami, niesamowita fascynacja, także jego odmiennością i oczywiście
      zapewnienia, że po przyjeździe do jego rodziny wszystko będzie w porządku,
      że
      nikt nie będzie jej więził, że będzie prawie jak tutaj. A tam na miejscu
      koszmar i to znacznie większy niż możesz sobie wyobrażać. Facet mówił, że
      niektórzy marynarze dosłownie płakali, ale nie mogli nic zrobić, bo za taki
      numer byłoby tamtejsze więzienie. Mówił mi, że w końcu zaczął się upijać,
      gdy
      widział te nabrzeża. Tych dzieczyn było tam mnóstwo. Nie raz rodziny starają
      się wyrwać je stamtąd, ale bez rezultatu. Prawo jest po stronie mężczyzny. W
      Pakistanie kobieta żądająca rozwodu jest często przez męża okaleczana bądź
      mordowana. Wiem, że ten kraj to skrajność, ale nigdzie nie licz na
      równouprawnienie. Jeśli będziesz chciała odejść i jakoś ci się to uda,
      pożegnaj się przedtem ze swoimi dziećmi na zawsze. Może w niektórych
      aspektach
      się mylę, nie jestem specjalistą od prawa egipskiego, a szczególnie od
      praktyki jego stosowania, ale bardzo delikatnie mówiąc nie jest różowo.
      Nie twierdzę, że tak jest wszędzie,

• Gość: shellfish Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek IP: *.223.adsl.brightview.com 15.12.05, 23:26
        Dziwki bo co... Jak chca to niech sie sypia z kim chca - ich sprawa. Dziwne toto, laska sie sypie to
        dziwka, koles jak sie sypie na lewo i prawo to 'ma powodzenie, niezla gadke i w ogole miod malina.
        Chca sie sypac, niech sie sypia z garbatymi, maoryskimi transwestytami - ich sprawa.

Zreszta im sie nie dziwie.

Opcja 1 Polskie chlopaki nazywane przez tutejszych Mr Potato Head - lysy leb, niskie czolko, dresik - o
        taki:
        fcs.sdstate.edu/family_resource_network/Lending_LibraryPics/Inventory%20Pictures/Mr.%20Potato%20Head%20462.jpg

Opcja 2 - cherlawy studencik z wlosinami w kitke

Opcja 3 - Pan Marian elektryk ze ścierą pod nosem i heblem w torbie

Opcja 4 - skater w galotach z krokiem w kolanach i klocki Duplo wokol szyi, mieszka na squacie, pali
        bake i w mysli ze jest w deske (doslownie)

Opcja 5 - mlody, zdolny za rok zdaje mature ale pracuje w City i z burakami i polonia sie nie zadaje,
        wiec Kasia z tipsami i blobd pasemkami odrastajacymi od ostatniej wizyty w Polsce sie o niego zahaczy

I te cztery opcje (piatej nie wliczam) siedza w autobusie po szychcie na budowie i quu..mi rzuca na
        lewo i prawo. Faktycznie, nie dziwic sie dziewczyny ze z nudow wybieraja Araba.

• lechu1 Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 15.12.05, 23:38

FAJNE i prawdziwe !
          --------------------------------------------------------------
          > I te cztery opcje (piatej nie wliczam) siedza w autobusie po szychcie na budowi
          > e i quu..mi rzuca na
          > lewo i prawo. Faktycznie, nie dziwic sie dziewczyny ze z nudow wybieraja Araba.
          -------------------------
          araba ktory na poczatku slodki jak miod ale je potem katuje .
          No ale to inna historia.
          • Gość: shellfish P.S. Dla niezorientowanych - foty IP: *.223.adsl.brightview.com 15.12.05, 23:58

Opcja 1 Lysy leb, niskie czolko, dresik - o taki:
            www.intercooltural.hu/test/images/1/120233b_Dresiarze.jpg
            www.breakdance.pl/czytelnia/img/173_0_small.jpg
            Opcja 2 - cherlawy studencik z wlosinami w kitke (lub nie) - ponizej
            www.nudy.pl/pics/1/1332/studencik0_big.jpg
            Opcja 3 - Pan Marian elektryk ze ścierą pod nosem i heblem w torbie - o taki:
            www.lks1988.com/galeria/trenerzy/mg1.jpg
            Opcja 4 - skater w galotach z krokiem w kolanach i klocki Duplo wokol szyi, mieszka na squacie, pali
            bake i w mysli ze jest w deske (doslownie) Prosze bardzo:
            img8.imgspot.com/u/04/322/17/Stipe.jpg

• pasta_i_basta Re: P.S. Dla niezorientowanych - foty 18.12.05, 22:17
              Jestes ostro stukniety :)Uśmiałam się ...
          • deadeasy Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 16.12.05, 00:11
            Wiesz, nie jeden "niearab" tez mily na poczatku a potem sie okazuje....
            Najpierw dzieciakow naprodukuje, zona ma w kuchni siedziec (sam ma dwie lewe
            raczki albo mamusia tak wychowala). W wolnych chwilach (jak leci reklama w TV)
            skopie zone bo ziemniaki rozgotowane (=nie takie jak mamusia gotuje). Mamusia
            synka ma "remote control" nad synusiem i sokolim okiem doglada domowego ogniska
            synalka.

I fakt, jak facet sobie szaleje - to morowy chlop, ktorego sie poklepuje po
            plecach i rasie sciska, a jak kobieta chce miec radoche to zaraz sie ja wyzywa
            od najgorszych. Ale rownouprawnienie...
            • ebola_zaire Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 16.12.05, 21:22
              Wiesz, nie jeden "niearab" tez mily na poczatku a potem sie okazuje....
              Najpierw dzieciakow naprodukuje, zona ma w kuchni siedziec (sam ma dwie lewe
              raczki albo mamusia tak wychowala). W wolnych chwilach (jak leci reklama w TV)
              skopie zone bo ziemniaki rozgotowane (=nie takie jak mamusia gotuje). Mamusia
              synka ma "remote control" nad synusiem i sokolim okiem doglada domowego ogniska
              synalka.

I fakt, jak facet sobie szaleje - to morowy chlop, ktorego sie poklepuje po
              plecach i rasie sciska, a jak kobieta chce miec radoche to zaraz sie ja wyzywa
              od najgorszych. Ale rownouprawnienie...

Tylko to co piszesz nie jest tematem tego watku. Owszem zdarzaja sie tacy ludzie w kazdej narodowosci, ale u arabow to jest naturalne wiec dziwie sie wszystkim kobietom poza rodaczkami arabow, bo taka to rodzina sprzeda za koze panu mlodemu, ze chca zadawac sie z nimi a potem placza.

P.S. Wiadomo rowniez ze nie wszystkie polki bedace w Angli to q..y

---
              Ostatni wyjezdzajacy z kraju gasi swiatlo...
              • deadeasy Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek 17.12.05, 00:46
                a co z tymi w Walii albo Szkocji?
                • Gość: ewe Re: Troszke czytania dla zblakanych Polek IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.12.05, 11:26
                  wszystko zalezy od charakteru kobiety,,
                  • Gość: anty szkoda, że tak mało z Was ma ten charakter :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:19
    • Gość: abc to jest forum ktore ma rubryke "praca" IP: *.telia.com 17.12.05, 14:55
      ... a jezeli chodzi o Arabow, Turkow itp to moze zastanowicie sie wszyscy
      piszacy te bzdety w ktorym to kraju europejskim, tak szalenie cywilizowanym i
      tak bardzo katolickim sa: noworodki mordowane i przechowywane w beczkach od
      kapusty, zabawy pielegniarek wczesniakami, lowcy skor, mezczyzni mordujacy
      kobiety aby ciekawie uczcic swoje urodziny, matki i ojcowie maltretujacy swoje
      potomstwo na smierc, lekarze operujacy pacjentow po pijaku, elity - politycy,
      profesorowie, adwokaci, sedziowie, lekarze, nauczyciele - skorumpowani do
      granic mozliwosci, wyliczanke mozna ciagnac w nieskionczonosc. Zrobcie porzadek
      na wlasnym podworku a potem czepiajcie sie innych. Widzi drzazge w oku....
      • ebola_zaire w temacie 17.12.05, 17:18
        >Re: to jest forum ktore ma rubryke "praca"

To jest forum Wielka Brytania i Irlandia, postow jest wiele na tym forum i nie tylko o pracy sie pisze, ale napierw trzeba nauczyc sie czytac ze zrozumieniem.

> ... a jezeli chodzi o Arabow, Turkow itp to moze zastanowicie sie wszyscy
        > piszacy te bzdety w ktorym to kraju europejskim, tak szalenie cywilizowanym i
        > tak bardzo katolickim sa: noworodki mordowane i przechowywane w beczkach od
        > kapusty, zabawy pielegniarek wczesniakami, lowcy skor, mezczyzni mordujacy
        > kobiety aby ciekawie uczcic swoje urodziny, matki i ojcowie maltretujacy swoje
        > potomstwo na smierc, lekarze operujacy pacjentow po pijaku, elity - politycy,
        > profesorowie, adwokaci, sedziowie, lekarze, nauczyciele - skorumpowani do
        > granic mozliwosci, wyliczanke mozna ciagnac w nieskionczonosc.

O Anglii co tutaj sie dzieje tez mozna pisac w nieskaczonosc, tylko najpierw powinienes zaczac czytac angielskie gazety i interesowac sie co sie w tym kraju dzieje.

A wracajac do tematu watku:
        Panuje opinia ze polki bedace w anglii sa q..y a tak naprawde to wszystkie angielki bija je na glowe. Wystarczy mlodej angielce w pubie postawic piwo i robisz z nia co chcesz. W Anglii 13 letnie dziewczyny maja 1 dziecko, 15 letnie juz nawet dwojke

---
        Ostatni wyjezdzajcy z kraju gasi swiatlo...
        • Gość: abc Re: w temacie IP: *.telia.com 17.12.05, 17:29
          Kazdy ma takie towarzystwo na jakie zasluzyl- ja osbiscie nie znam ani q...w
          ani puszczajacych sie facetow. Moje srodowisko to ludzie ciezko pracujacy,
          mlodziez ktora wytrwale studiuje, a wolny czas spedza sie rozrywkowo ale bez
          morza wody i sex-eksceow. No coz rozni ludzie roznie wybieraja swoj styl zycia.
        • lechu1 Re: w temacie 31.01.06, 07:48
          warto ostrzez i uratowac chociaz jedna
    • samsone Kazda Polka powinna to przezyc.... 22.12.05, 23:31
      to zacznie ziemie calowac, gdzie ksiadz noge postawil.
      • deadeasy Re: Kazda Polka powinna to przezyc.... 23.12.05, 00:15
        "sam-se-przezyj", z reszta...

...nie musi z arabem, wystarzy co drugi polski mezczyzna. Najlepiej zeby byl
        zacieklym sluchaczem RM i prenumerowal "Nasz Dziennik" czy jak-mu-tam. Wedlog
        takich, kobieta powinna w chalupie siedziec, sprzatac, opierac rodzine, gotowac
        a w przerwach rodzic dzieci i nie zajmowac sie glupotami jak kariera czy zycie
        towarzyskie.
        ;)
    • lechu1 Linki do poczytania - ratuj Polki 04.01.06, 09:47
      religiapokoju.blox.pl/html
    • luzak4 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.01.06, 00:51
      eurojihad.org/name-News-article-sid-1814.html
    • bagarmosen Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 15.01.06, 07:12
      trudno ale musze potwierdzić , że tak jest!!!!!!!! i nie tylko w UK -
      popatrzcie na Szwecję ! Na szczęscie Szwedkom amok już minął ,teraz "szaleją"
      Polki ,Litwinki ,Rosjanki - wybierają najgorsze dyskoteki(oczywiście tam ,
      gdzie wpuszczą) Tensta , dla tych , ktorzy wiedzą o czym piszę!
    • Gość: monika Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 09:54
      Wstyd mi za wszystkie Polki, ktore nie szanuja siebie. W Stanach pracowalam w
      greckiej restauracji. Szefem byl 79 letni Grek, ktory smial sie z Polek, ze sa
      najbardziej sprzedajnymi kobietami. Na tegoz starego pana lecialy bez oporow.
      Facet mial kase. Klepal niejedna po tylku, a one jak skowronki z radosci
      cwierkaly. Na Greenpoincie (polskiej dzielnicy) co drugi Arab, wlasciciel
      sklepu, mial polska zonke okutana w arabskie szmaty. Koszmar!!!! Teraz jestem w
      Anglii. Pare dni temu przyszla do mnie niedawno poznana kolezanka. Powiedziala
      mi, ze ma zamiar wyjsc tylko za murzyna, bo dzieci kolorowe sa takie cute.
      Probowalam tlumaczyc idiotce, ze to inna kultura, ze oni nie szanuja kobiet,
      ale bez skutku. Widze i slysze na codzien rozne okropne historie i wlos mi sie
      jezy na glowie.KOBIETY SZANUJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • walesa4 powinno się wprowadzić prawo o pohańbieniu rasy, 31.01.06, 10:17
        i kamieniować takie panienki, z białym Angolem to rozumiem, ale z murzynami czy
        brudasami!! Gott mit uns.
        • Gość: monika Re: powinno się wprowadzić prawo o pohańbieniu ra IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 10:44
          "i kamieniować takie panienki, z białym Angolem to rozumiem, ale z murzynami
          czy
          brudasami!! Gott mit uns."

Mysle, ze nie chodzi tu przede wszystkim o kolor. Tak naprawde to, czy ktos
          jest bialy, czarny, czy czerwony ma najmniejsze znaczenie. Najgorsze w tym
          wszystkim jest to, ze wiele Polek pociaga ta odmiennosc koloru skory i tylko
          ona jest wyznacznikiem tego, czy byc z kims czy nie. Nie jest wazne to, czy
          facet jest dobrym czlowiekiem, jego charakter, obyczaje, czy religia. Zalosne!!!
          Dlaczego angielki, amerykanki raczej stronia od Arabow. One swietnie sobie
          zdaja sprawe z tego co je czeka i nigdy sie w bagno nie wpakuja. Wola swoja
          niezaleznosc. Ale Polka cierpietnica(na wlasne zyczenie zreszta) zrobi wszystko
          dla tych orzechowych oczu i czekoladowego arabskiego tylka. Wyzbedzie sie
          swojej osobowosci, religii, obyczajow i polskosci. To wszystko jest przykre,
          ale niestety prawdziwe.
          • walesa4 Nie chcę się czepiać, ale sama sobie zaprzeczyłaś 31.01.06, 10:53
            w dalszym tekście, kolor ma znaczenie, miał, ma i będzie miał, a właśnie te
            inne cechy wynikają z koloru skóry (nie żeby mieli gorsze geny, ale chodzi o
            odmienność związaną z oddaleniem geograficznym od nas)
            • Gość: monika Re: Nie chcę się czepiać, ale sama sobie zaprzecz IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 11:18
              Chyba sie nie zrozumielismy. Dla tych Polek jedynie kolor ma znaczenie. Nie bez
              powodu przytoczylam wypowiedz mojej "kolezanki", ze chce wyjsc za murzyna , bo
              kolorowe dzieci sa takie cute. Ja rasistka nie jestem, ale wkurza mnie to, ze
              polskie panienki podniecaja sie odmiennoscia, ktora jest w rzeczywistosci
              naturalna, nie zwazajac na naprawde wazne sprawy jak kultura, obyczaje, czy
              religia.
              • walesa4 To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie jej 31.01.06, 11:26
                dzieciom źle w Europie, jak będą je nazywać brudasami, bydłem i itd.,powinno
                jej się odechcieć, jak nie to dalej podążaj tym tropem, że jest wojna
                cywilizacji i mogą ucierpieć fizycznie, niech sobie przypomni II Wojnę
                Światową ... itd.
                • Gość: monika Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.manc.cable.ntl.com 31.01.06, 11:45
                  Wiesz, wcale nie mam zamiaru jej uswiadamiac, bo to i tak nic nie da. Sama sie
                  przekona jak przyjdzie na to czas. Jeszcze pomysli, ze jestem zazdrosna, albo
                  cos w tym stylu.
                  • Gość: bibi-36 Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.com / 82.177.161.* 01.02.06, 02:22
                    Co do nie ktorych to dotrze ale po czasie.Wtedy bedzie ,,mamo pomoz,,Ale z
                    drugiej strony sa niektore takie co to lubia.Niektore zyja pod strachem ale coz
                    jak to mowia,,nie chcialas sluchac ojca i matki to posluchaj teraz psiej
                    skory.

Pozdrawiam.
                    • Gość: bibi-36 Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je IP: *.com / 82.177.161.* 01.02.06, 02:32
                      Co do tego ze je potem katuja to masz Lechu1 racje.To fakt inna juz
                      historia.Kto nie widzial co robia z zolnierzami USA lub turystami to nie wiedza
                      do czego sa zdolni ci-nie mam okreslenia jak ich nazwac,bo ludzmi to nie sa.
                • robak.rawback Re: To jej powiedz że niech pomyśli jak będzie je 02.02.06, 00:53
                  walesa4 napisała:

> dzieciom źle w Europie, jak będą je nazywać brudasami, bydłem i itd.,powinno
                  > jej się odechcieć, jak nie to dalej podążaj tym tropem, że jest wojna
                  > cywilizacji i mogą ucierpieć fizycznie, niech sobie przypomni II Wojnę
                  > Światową ... itd.

a walesa powiedz mi kto tak brzydko na te dzieci mowi i od brudasow je wyzywa?
                  • walesa4 np. ja. Żal ci du.ę ściska czy co? 02.02.06, 09:09
                    • Gość: abc Re: np. ja. Żal ci du.ę ściska czy co? IP: *.telia.com 02.02.06, 15:51
                      a mnie sciska podziw ze ktos taki jak ty, majacy jedna szara komorke, nauczyl
                      sie pisac i troche czytac - brawo.
                      • walesa4 Na pewno mam więxej szarych komórek niż ty, 02.02.06, 16:33
                        europejski cyklisto/stko
                      • robak.rawback Re: np. ja. Żal ci du.ę ściska czy co? 02.02.06, 19:54
                        tak in fact zal mi dupe sciska. bo nie rozumiem jak mozna wszystkich ludzi do
                        jednego worka? czyli analogicznie - wszyscy muzulmanie to terrorysci i bija
                        zony to rowniez wszyscy polacy to pijaki,leniuchy niewyksztalcone i zlodzieje
                        samochodow.
                        czyli walesa kiedy to ostatnio chlales i kradles?
                        • walesa4 Chlałem dzisiaj,a kradkłem jakieś 15-17 lat temu, 02.02.06, 19:58
    • Gość: J/\cek Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: .1.* / 213.249.154.* 01.02.06, 11:17
      a widziales polke co nie daje? A co to za roznica czy polak czy arab? Daja
      polki daja i angielki. A to ze arabom? .... coz.
    • robak.rawback bardzo neutralny link haha chrzescijanski wdodatku 02.02.06, 20:31
      a ten link z zalozenia jest troszke nie ten teges. chyba raczej oczywiste ze
      chrzescijanski portal bedzie potepial inne religie i straszyl zeby nie daj boze
      ktos sie nie zadawal z muzulmanami czy innymi krisznowcami.
      oczywiscie sa porabani ludzie w swiecie arabskim, tego nie kwestionuje, ale
      chyba nie mozna zrzucac wszystkiego na islam jako taki, tylko na mentalnosc i
      lokalne zwyczaje.
      islam jako taki rowno ludzi traktuje. mozna sobie koran poczytac. zdaje sie
      tego tez na arabistyce ucza, jak ktos mial kontakt z tym to wie.
      pozatym nikt przy zdrowych zmyslach nie pietnuje wszystkich chrzescijan dajac
      za przyklad radio maryja. bo nie kazdy jest porabany tak jak radiomaryjni. tak
      samo nie kazdy muzulmanin jest porabany jak nawiedzeni terrorysci.
      generalnie konserwatyzm religiny jest okropny u wszystkich wyznawcow
      jakiejkolwiek religii.
      generalnie zastanawia mnie ile ludzi mialo kontakt z normalnymi muzulmanami a
      ilu ludzi tlko sie naoglada w tv jednostronnych rzeczy i tak klepie bezmyslnie
      nie majac z niczym wlasnego doswiadczenia.
      • Gość: Ralph Re: bardzo neutralny link haha chrzescijanski wdo IP: *.server.ntli.net 03.02.06, 00:27
        Problem polega na tym, że nie sposób poznać czy ma się do czynienie z normalnym
        czy "nawiedzonym" muzułmaninem. Znam osobiście przypadki, gdzie fantastyczny
        tolerancyjny muzułmanin dopiero po dłuższym czasie nagle stawał się fanatykiem i
        zaczynał traktować swoją kobietę jak niewolnicę. Znam też super gościa z Iranu,
        naprawdę równego faceta, oby wszystkie Polki na takich trafiały.
    • Gość: Ani Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.02.06, 02:01
      do niedawna tak jak wiekszosc uwazalam ze wszyscy muzulmanie sa zli morduja
      biednych chrzescijan i najlepiej bylo by ich wszystkich usunac.....ale
      zmienilam zdanie gdy poznalam wspanialego czlowieka ktory defakto okazal sie
      byc muzulmaninem.... gdy dowiedzialam sie iz jest muzulmaninem zaniemowilam
      poniewaz jak dotad wyobrazalam sobie iz sa to ludzie szaleni dziwni i zli...
      nieprawda. Ten czlowiek ktorego znam to jeden z najzabawniejszych
      najpracowitszych i najmilszych ludzi jakich znam..... opowiedzial mi o swojej
      religii i przyznal sie iz 80% muzulman to fanatycy ale nie religijni gdyz ich
      wiara nie wymaga zabijania chrzescijan.... ich wiara jest bardzo normalna wiara
      chca oni poprostu spokoju przestrzegaja pewnych zasad itd niektore z nich
      przydaly by sie nie jednemuy z nas jak np niepicie alkoholu a nie jednej
      wyneglizowanej panience przydalo by sie co nieco zakryc.... i przez to bledne
      pojecie ich religii tworzymy bledny obraz muzulmanina czlowieka zlego .....
      naprawde nie wszyscy sa zlymi zimnokrwistymi mordercami.... sami muzulmanie
      prawdziwie religijni potepiaja ataki terrorystyczne nie tepcie ich religi do
      poki jej nie poznacie......
    • gappa1 Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 03.02.06, 10:28
      a ja przeczytalam "z islandskimi" :)
      • Gość: MI Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.02.06, 20:20
        Czy ktos wie jak mozna przejsc na islam ??
    • chococake Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 04.02.06, 16:41
      a to cale ich ekscytowanie sie, placze, histerie,krzyki, grozby co za
      mezczyzni? wystarczy popatrzec jak sie zachowuja teraz po opublikowaniu
      karykatur mahometa, pala flagi dunskie, krzycza, strzelaja w powietrze,
      depcza... im wolno tak traktowac flage innego panstwa? a gdyby inni deptali tak
      ich flage to obraza na smierc i zycie. co za hipokryzja. i nie dotyczy to tylko
      arabow mieszkajacych w krajach arabskich, takze tych np z londynu, wystarczy
      obejrzec sobie ralacje w tv albo zdjecia w necie, no freedom mowia eh? ale
      demokracja i rownosc nie?

mysle ze wiele dziewczyn leci na te ich piekne slowka, bo oni potrafia
      bajerowac, nie trzeba we wszystko wierzyc, dochodzi do tego uroda, nie
      slowianska, na co wiele dziewczyn daje sie zlapac, oni czesto mowia to co
      kobieta chce uslyszec. Kiedys byl program o kiobietach w islamie, jedna stara
      muzulmaka powiedziala ze mezczyzni owi kochaja do slubu, potem juz nie sa tacy
      mili.

• Gość: lukas baker Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.server.ntli.net 04.02.06, 19:28
      Witam

od pewnego czasu zastanawiam sie i obserwuje roznice w kulturze polskiej i
      angielskiej..
      Anglia jest stosunkowo blisko Polski, a jednal roznice w kulturze sa znaczne.
      podam kilka przykladow (kulinarnych), zeby nie zanudzac, Ci co tu byli wiedza o
      czym mowie:
      1) dla Polaka kabanos to ekstra kielbasa - Anglicy sie go brzydza.
      2) Kawa naturalna dla Polaka to cos oczywistego, dla Anglika cos okropnego , za
      mocna
      3) dla Anglika sucha bulka z "czipsami" to fajna przekasa , dla Polaka sucha
      bulka z "czipsami" - co to ku..w jest?
      nie bede zanudzal roznicami w stylu zycia czy podejscie do pracy..

to o Anglikach i Polakach ...

a roznice kulturowe miedzy Polakami a Arabami? czy ktos o tym pomyslal, zanim
      wdal sie we wspaniala milosna przygode?

:]
      • robak.rawback Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 04.02.06, 22:18
        hehe no ale ludzie, najpierw zacznijmy od tego ze arabowie nie maja monopolu na
        islam. jest masa nie-arabow ktorzy sa muzulmanami. idiotow strzelajacych w
        powietrze nie popieram i nie popieralam, tez sie takich boje.

to ze homoseksualistow w polskiej tivi raczej nie pokazuja, nie znaczy ze ich
        nie ma, to samo z normalnymi muzulmanami. to ze ich nie pokazuja tak czesto jak
        wariatow terrorystow, nie znaczy ze ich nie ma. bywaja tez normalni, czasami
        hehe
    • lechu1 Ostrzezenie , spojscie co planuja . 05.02.06, 23:23
      www.eurojihad.org/name-News-article-sid-1984.html
    • cafe_justysia Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami 13.02.06, 14:43
      Ciekawe jest to,że jakoś nigdy się jeszcze nie wypowiedziała żadna kobieta,że
      jest jej dobrze w małżeństwie z muzułmaninem...pewnie dlatego,że nie mogą nic
      powiedzieć,bo mężulek zabronił :(...szkoda mi tych kobiet...Ja sama nigdy nie
      zamierzam mieć osobistych kontaktów z jakimkolwiek wyznawcą islamu...chcoćby
      nie wiem jak się zaklinał,że religia nie ma znaczenia...
    • Gość: aga Re: Wiele Polek chodzi z islamskimi kolesiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:12
      heh co za bzdura ze kobiety z cywilizowanych krajow nie zabieraja sie za arabow,
      turkow itd.. jedzcie chocby do irlandii, tam polowa lasek spotyka sie z nimi a
      co wiecej czesto wychodzi za nich za maz. tylko co smieszne to czesto wlasnie
      islamscy mezowie laduja na lodzie bo jak juz sie znudza swoim bialym zonom to
      nic nie moga na to poradzic. slyszalam takie historie ze kapcie spadaja,
      irlandki sa bardzo pomyslowe jesli chodzi o pozbycie sie niechcianego meza..:)
      a co do polek to racja, czesto leca na urocze slowka i wyglad przystojniakow ze
      wschodu. a to dlatego ze dostaja od nich czego nie daja im polacy-
      zainteresowanie,uwielbienie i obietnice wielkiej milosci (szkoda ze to takie
      zludne i tylko na poczatku,heh) wiem bo moja kolezanka jest w zwiazku z arabem,
      na razie jest cudownie ale ja sie cholernie o nia boje.
      co i tak nie zmienia faktu ze polacy to rasisci, lol :)
    • ianek70 A cudzoziemka z katolickim Polakiem? 13.02.06, 16:23
      Przecież to teoretycznie możliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka