Dodaj do ulubionych

"koledzy" z pracy Tamilowie

IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 10.10.06, 09:26
Mam pytanie czy u was tez tak licznie wystepuja, no i pokazują swiatu jakie to
cudowne nie odkryte talenty wokalne posiadaja, poczawszy od takich, co wydaja
dzwieki zblizone do spiewu, a skonczywszy na takich, co ich odglosy, to
niewiadomo, czy to juz czlowiek czy jeszcze małpa?
czy tez macie inne rownie "wspaniałe" nacje, ktorych zachowanie pokazuje
poczatki ewolucji od zwierzat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Moro Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:32
      Pewnie to samo pisza o Polakach na jakims internetowym forum w ich krajach,
      dodajac brod, smrod, i inne zalety ktore wyrozniaja naszych krajan.
    • Gość: mods Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:51
      Niestety Polacy w Anglii to straszni brudasy, cuchnący z kąpielą raz w miesiącu.
      Angole cały czas mają z nas polewkę.
      • Gość: @ Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.server.ntli.net 12.10.06, 18:27
        to chyba tam gdzie ty pracujesz tak jest, w całej anglii jest na odwrót, połowa
        nie umie pisać, odejmować, spytaj sie angola ile to jest 2+2*2 jemu wyjdzie
        zawsze 8, nawet managerowi :)
        • czy.ja.wiem Re: "koledzy" z pracy Tamilowie 12.10.06, 20:42
          Ciekawe jak to jest ze u takich debili jest centrum europejskiego biznesu a nie
          np. w u nas?Chyba po prostu pech!
          • Gość: 1spag Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 13.10.06, 10:48
            Rotfl

widze ze watek sie rozgrzewa ale nie w tym kierunku co bylo pytanie, stereotypy
            takie ze to ze ciapaci smierdza swoimi przyprawami przez pot to wiadomo ze
            polacy tez krolami czystosci nie bywaja tez wiadomo, angole tez czesto bystrymi
            nie sa w rozumowaniu to wszyscy wiedza, ale ja pytalem tylko czy tak samo ich
            duzo w waszych sklepach i tak samo sie zachowuja jak opisalem.

• Gość: e-vil Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: 89.240.144.* 13.10.06, 18:36
              U nas skład nocnej zmiany określam na:

polacy 20 szt
              hindusi 3 szt
              pakistanczycy 1 szt
              inne narodowosci 2 szt

przy czym angików uważam za niepoliczalnych..
              myślę, że będzie ich też ze 20

p.s. czy ja mogę prosić o nieużywanie określenia 'ciapaty'. Wkurza mnie to
              określenie, które stało się tak bardzo popularne wśród polaków. Dla mnie to jest
              równoznaczne z określeniem 'czarnuch' - a to z kolei jest przejawem rasizmu.
              • Gość: babyroo Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.ipt.aol.com 14.10.06, 21:33
                a u nas:

2 Polaków,
                1 z Malawi,
                reszta to Szkoci, choć jedna z pochodzenia Litwinka.

:)

Wśród ekipy sprzątającej są ponoć Portugalczycy ale się nie ujawniają, może po
                ostatniej porażce? rotfl
    • Gość: takatak Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 14.10.06, 01:23
      tak, niejednokrotnie w Tesco w Purley czy North Cheam slyszalam "k**jacych"
      Polakow
      zauwazylam, ze to byli pracownicy a nie klienci
      czyzby po wyjezdzie poza granice porzuconej ojczyzny nagle sloma z butow
      zaczela sie ciagnac - odwrotnie proporcjonalna dlugoscia do zasobu slownictwa

nastepnym razem poskarze sie waszym managerom - ciekawe, co na to powiedza :-)
      • Gość: Autor Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: 89.241.114.* 14.10.06, 01:43
        > nastepnym razem poskarze sie waszym managerom - ciekawe, co na to powiedza :-)

umieram ze strachu...
        • Gość: takatak Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 14.10.06, 11:52
          uderz w stol - a nozyce sie odezwa :-)
          • Gość: Autor Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: 89.241.69.* 14.10.06, 19:50
            >uderz w stol - a nozyce sie odezwa :-)

wow, głębokie i takie...polskie
            • izabelski Re: "koledzy" z pracy Tamilowie 14.10.06, 22:10
              if the cap fits, wear it
      • Gość: 1spag Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 20.10.06, 10:28
        no i prosze czytam team 5 a tam ze pracownicy za duzo swearuja , czyzby
        interwencja ??
        • Gość: e-vil Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: 89.240.158.* 20.10.06, 11:12
          a co mają powiedzieć?

- ojej, pudłka z cage'a mi się wysypały.. motla noga ;)
          - oh! jak dużo dostawy - kurcze pióro..
          - kto zrobił taki nieporządek, ojej ile ja mam pracy teraz
          - choroba! ktoś mi cage'a z kartonami poprowadził..
          - nieszkodzi panie menadzerze, zaraz to poprawię
          - ah, znowu niedobre jedzenie na stołówce
          • Gość: Autor Re: "koledzy" z pracy Tamilowie IP: 89.241.58.* 20.10.06, 21:00
            cd:

- przecież właśnie schodzę z przerwy, do diaska!
            - nie zrobię całej dostawy, terefere!
            - kruca bomba, ale ta niezbyt przystojna angielska panna miała nadwagę
            - ja pierniczę, jak oni to mogą jeść

..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka