Dodaj do ulubionych

kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy

11.02.11, 13:54
powstaje pytanie, dlaczemu jedynie kropla? całą ampułkę od razu trzeba było, żeby cudowny efekt leczniczy był silniejszy. a może jeszcze lepiej kawałek nerki albo wątróbki? skąd wiadomo, który fragment JPII działa najlepiej na zdrowiejących sportowców?

watykan faktycznie popiera takie gusła? a mówią w szkołach, że średniowiecze mamy już dawno poza sobą... :)
Obserwuj wątek
    • strikemaster Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 14:00
      A nie zaszkodzi? Jakies zakażenie może się wdać i sepsa gotowa. Przypuszczam, że lekarze na tą transfuzję nie zezwolą.
    • ka_p_pa Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 14:40
      > powstaje pytanie, dlaczemu jedynie kropla?

Homeopatia. Ma być mocno rozcieńczone.
      • jureczek_barbarzynca Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 14:52
        ka_p_pa napisał:

> > powstaje pytanie, dlaczemu jedynie kropla?
        >
        > Homeopatia. Ma być mocno rozcieńczone.

Lub placebo. W fiolce jest sok malinowy.
        Przepisy sanitarne raczej nie pozwoliłyby na salę operacyjną wnieść krwi pobranej od schorowanego bliskiego śmierci człowieka
        • lumpior Czy Dziwisz ma "odpady" z pampersow JPII? 11.02.11, 15:02
          Znaczy ile i po ile,do czego i na co? Kilka kosciołow na domy dla opetanych zamienic trzeba.
          • jureczek_barbarzynca Re: Czy Dziwisz ma "odpady" z pampersow JPII? 11.02.11, 15:51
            lumpior napisał:

> Znaczy ile i po ile,do czego i na co? Kilka kosciołow na domy dla opetanych zam
            > ienic trzeba.

Kilka to można pozostawić, te zabytkowe.
          • strikemaster Re: Czy Dziwisz ma "odpady" z pampersow JPII? 11.02.11, 17:47
            Gorzej, Dziwisz ma całe nielegalne składowisko odpadów medycznych, na jegoi katedrze powinny pojawić się tabliczki "WARNING! BIOHAZARD".

> Znaczy ile i po ile,do czego i na co? Kilka kosciołow na domy dla opetanych zam
            > ienic trzeba.

Pewnie przez Internet ich opętało, Oszołek mial rację.
      • strikemaster Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 17:45
        Homeopatia nie dizała, to zostało potwierdzone doswiadczalnie.
    • arct Katolicka forma okultyzmu i magii 11.02.11, 14:48
      A swoja drogą zbiera mnie na wymioty.

Krople krwi zmarłego, brrrr.....

Wstrętne.
      • ka_p_pa Re: Katolicka forma okultyzmu i magii 11.02.11, 15:20
        arct napisał:

> A swoja drogą zbiera mnie na wymioty.
        >
        > Krople krwi zmarłego, brrrr.....

Pobierali z żywego. Ledwie żywego, ale zawsze.
        • krzy-czy Re: Katolicka forma okultyzmu i magii 11.02.11, 15:41
          a no umarła wojtyła?????????
          ona umarła na NIEDOKRWISTOŚĆ.
          • ka_p_pa Re: Katolicka forma okultyzmu i magii 11.02.11, 15:49
            Etam. Krwi własnej, swiętej wadowickiej i góralskiej to już w nim dawno nie było. Umarł na starość.
    • kolter-xxl Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 19:02
      Kiedy nie było w F1 Kubicy kibicowałem Alonso , Webberowi , Potem Polak tam nastał więc kibicowałem tylko jemu .Ale tylko do dziś, znowu kibicować będę obcym a nie "swojemu" .
      • krzyc_h Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 21:45
        Teraz chyba trza bedzie kibicować jakiemu Hamiltonowi albo cuś.
        • kolter-xxl Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 12.02.11, 15:52
          krzyc_h napisał:

> Teraz chyba trza bedzie kibicować jakiemu Hamiltonowi albo cuś.

Jest Alonso , jest Vettel którego poznałem 3 lata temu kiedy u jego ojca w Heppenheim stawiałem mu garaż , Jest Webber .
    • jotkajot49 Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 23:00
      A Kubicy to zaaplikowali doustnie czy dożylnie?
      • kieprze_paczynskich Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 11.02.11, 23:51
        Najlepiej skutkuje dowcipnie.
        • kasiaczek181987 Re: kropla krwi JPII od Dziwisza dla Kubicy 12.02.11, 00:46
          dla mnie to przesada..
    • seth.destructor Wampiryzm się szerzy... 12.02.11, 00:59
      Czas na Jakuba Wędrowycza. Niech drży Kubica...
      • karbat Re: Wampiryzm się szerzy... 12.02.11, 09:11
        jak bylo w sredniowieczu tak i teraz i na wieki wiekow . amen .
        krew ze starego , schorowanego czlowieka ma na cokoliwek wplyw ...
        ma jakiekolwiek cudowne wlasciwosci ... ciemnota w katolandzie ma sie calkim dobrze .

katoliki jeszcze nie zrobily z umarlego papieza sfientego ,
        histeria w kraju katolikow sie dopiero zacznie, gdy Wojtyla oficjalnie bedzie mogl robic cuda

• kuk_krakauer Re: Wampiryzm się szerzy... 12.02.11, 12:13
          histeria w kraju katolikow sie dopiero zacznie, gdy Wojtyla oficjalnie bedzie mogl robic cuda

I ona będzie siłą napędową sprzedaży "cudownych" rzeczy przez kościół. Oni odpuszczą już nawet część pieniędzy od państwa, bo obywatele sami będą dawać tyle ile wielebny zaśpiewa za kawałek Wojtyły. Dla uboższych warstw będą kawałki odzienia. A dla najuboższych "co łaska" (bez wzajemności) na kolejny instytut, kościół, muzeum, pomnik...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka