Dodaj do ulubionych

Dlaczego kościół jest non-stop atakowany?

14.02.14, 10:39
Może ktoś mi na to odpowiedzieć?
Ja jestem ateistą i kościół mnie wcale nie interesuje.
Do głowy mi nie przychodzi aby się nim interesować.
A tu widzę, że lewactwo więcej wie o kościele niż wiedzieli SBecy zajmujący się kościołem.
Nie przychodzi mi tez do głowy aby wyrywać krzyże z grobów swoich przodków.
Nie atakuję kościoła, nie nie lżę z niego, nie wyśmiewam bo wyśmiewał bym przy tym swoich przodków, którzy byli katolikami.
Znam i znałem wielu takich wojujących ateistów, którzy gdy tylko poczuli, że przychodzi na nich czas, biegiem zapie...li do kościoła powyznawać swoje grzechy, chyba tak na wszelki wypadek.
Obserwuj wątek
    • v.t.s Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 10:47
      Nie wiedziałem, że ONZ to czerwona jaczejka.
      • karfioza Tak w ONZ lewactwa cała masa. 14.02.14, 10:55
        Niech u siebie pedofilów też POszukają.
        Pedofile są wszędzie.
        We wszystkich grupach zawodowych jest ich od ch...a.
        Dlatego nikt nie chce się zainteresować prostytucją małoletnich poniżej 15 roku życia np. na Dworcu Centralnym.
        Nie interesują się bo przy okazji trochę znanych POlityków i celebrytów by przy tym wpadło.
        • gtxl Re: Tak w ONZ lewactwa cała masa. 14.02.14, 11:00
          Niech u siebie pedofilów też POszukają.
          Pedofile są wszędzie.
          We wszystkich grupach zawodowych jest ich od ch...a.

No....typowa "gadka" rzekomego ateisty.
          Pedofile są wszędzie...(prawda) niech u siebie poszukają (szukają,znajdują,informują,karzą)
          Nie sądzisz,że pedofil w kościele czyli pasterz pedofil to cos,co nie powinno mieć miejsca?
    • gtxl Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 10:48
      Znam i znałem wielu takich wojujących ateistów, którzy gdy tylko poczuli, że przychodzi na nich czas, biegiem zapie...li do kościoła powyznawać swoje grzechy, chyba tak na wszelki wypadek.

Czarne owce się wszędzie zdarzają, nawet wśród ateistów.
      Kościół nie jest atakowany,tylko krytykowany a to jest różnica.
      Prawdziwa cnota zaś krytyki się nie boi.

Prywatnie....nie wierzę w Twój ateizm,tk jak nie wierzę w to,że kościół prowadzi ludzi do "życia wiecznego".
      • karfioza To nie mój problem, że mi nie wierzysz.:::)))))))) 14.02.14, 10:58
        Ty tylko Tuskowi i Millerowi wierzysz.
        • gtxl Re: To nie mój problem, że mi nie wierzysz.:::))) 14.02.14, 11:00
          karfioza napisał:

> Ty tylko Tuskowi i Millerowi wierzysz.

Już przy pierwszym nazwisku pobłądziłeś........
    • qqazz Jedni ida za modą 14.02.14, 10:49
      kiedyś modne było tępienie kułaków i chodzenie na pochody sławiace zbrodniarzy i oni chodzili czasem naśladując rodziców, teraz modne jest plucie na kosciół.
      Są też tacy bardziej świadomi, dla nich kosciół to wróg którego trzeba niszczyć wszelkimi sposobami, żeby zlikwidowac konkurencję do władzy nad ludzkimi sercami i duszami i zrobić z ziemii jeden wielki obóz koncentracyjny wzorem Kambodży.

pozdrawiam
      • gtxl Re: Jedni ida za modą 14.02.14, 10:53
        kiedyś modne było tępienie kułaków i chodzenie na pochody sławiace zbrodniarzy i oni chodzili czasem naśladując rodziców, teraz modne jest plucie na kosciół.

Już pisałem wcześniej, nie plucie,nie atakowanie tylko krytyka.
        Najczęściej w pełni uzasadniona.
        Ten,który ma umysł zindoktrynowany od dzieciństwa nie zrozumie tego.
        • karfioza Za dużo Holland przebywa czasu w śród lewactwa. 14.02.14, 10:56
          • wtopek może dlatego 14.02.14, 11:03
            że będąc instytucją predysponowaną do zachowania wysokich standardów etycznych i moralnych wśród duchowieństwa, nie działa efektywnie na rzecz ich zachowania, a wręcz często swoje błędy i zaniedbania ukrywa

pewnie też dlatego, że zbyt mocno poświęca się sprawom ziemskim dbając o swój dobrobyt i obsesyjnie zajmując się tym co mają w majtkach ludzie

nie nazwałbym tego atakiem, w syndromie oblężonej twierdzy, każda krytyka nazywana jest atakiem...
            • gtxl Re: może dlatego 14.02.14, 11:06
              nie nazwałbym tego atakiem, w syndromie oblężonej twierdzy, każda krytyka nazywana jest atakiem...

Dlatego kościół,który nie znosi wszelkiej krytyki zamknął się do tej twierdzy i udaje dziewicę.

• wtopek Re: może dlatego 14.02.14, 11:10
                Kościół to nie tylko kler, to także wierni

śmiem twierdzić, że większość kleru i wiernych to normalni, dobrzy ludzie

afery pedofilskie i inne to margines, moim zdanie trzeba o tym informować i piętnować, ale media często dmuchają niektóre sprawy do olbrzymich rozmiarów...

wystarczy popatrzeć na forum, mamy to moherowych kretynów i jaskiniowych ateistów, obie grupy są siebie warte, jak psy Pawłowa pojawiają się w każdym wątku zahaczającym o temat religii i ja psy ujadają i szczekają na siebie
                • kolter-mr Re: może dlatego 14.02.14, 17:25
                  wtopek napisał:

> Kościół to nie tylko kler, to także wierni

Od kiedy to ??

> śmiem twierdzić, że większość kleru i wiernych to normalni, dobrzy ludzie

No śmiało sobie poczynisz .

> afery pedofilskie i inne to margines, moim zdanie trzeba o tym informować i pię
                  > tnować, ale media często dmuchają niektóre sprawy do olbrzymich rozmiarów...

Opowiedz o tym jak to w kryminałach siedzą tylko ci obcy nie katolicy :))

> wystarczy popatrzeć na forum, mamy to moherowych kretynów i jaskiniowych ateist
                  > ów, obie grupy są siebie warte, jak psy Pawłowa pojawiają się w każdym wątku zahaczającym o temat religii i ja psy ujadają i szczekają na siebie

Napisał moher ??
      • magdolot Re: Jedni ida za modą 14.02.14, 11:17
        qqazz napisał:

> kiedyś modne było tępienie kułaków i chodzenie na pochody sławiace zbrodniarzy
        > i oni chodzili czasem naśladując rodziców, teraz modne jest plucie na kosciół.
        > Są też tacy bardziej świadomi, dla nich kosciół to wróg którego trzeba niszczyć
        > wszelkimi sposobami, żeby zlikwidowac konkurencję do władzy nad ludzkimi serca
        > mi i duszami i zrobić z ziemii jeden wielki obóz koncentracyjny wzorem Kambodży

Gratulacje! Niełatwo jest przeskoczyć Karfiozę... Kambodża wymiata.
        • bogucjusz Kambodża :-) 14.02.14, 11:35
          magdolot napisała:

> qqazz napisał:

> > Są też tacy bardziej świadomi, dla nich kosciół to wróg którego trzeba ni
          > szczyć
          > > wszelkimi sposobami, żeby zlikwidowac konkurencję do władzy nad ludzkimi
          > serca
          > > mi i duszami i zrobić z ziemii jeden wielki obóz koncentracyjny wzorem Ka
          > mbodży
          >
          > Gratulacje! Niełatwo jest przeskoczyć Karfiozę... Kambodża wymiata.

Gołdogłowie. Choroba ta dość często dotyka katolskie ćwierćmóżdżki :-)

---
          "Ląduj, dziadu!"
      • kolter-mr Re: Jedni ida za modą 14.02.14, 17:20
        qqazz napisał:

> kiedyś modne było tępienie kułaków i chodzenie na pochody sławiace zbrodniarzy
        > i oni chodzili czasem naśladując rodziców, teraz modne jest plucie na kosciół.

Jak można opluć coś co tonie w swoich plwocinach ??

> Są też tacy bardziej świadomi, dla nich kosciół to wróg którego trzeba niszczyć
        > wszelkimi sposobami, żeby zlikwidowac konkurencję do władzy nad ludzkimi serca
        > mi i duszami i zrobić z ziemii jeden wielki obóz koncentracyjny wzorem Kambodży

No popatrz czyli sekta watykańska to ostoja wolności pluralizmu :))
    • dr.krisk I to "homofobicznie"! 14.02.14, 10:56
      Coś okropnego!
    • bogucjusz Bidulek ten Kościół :-) 14.02.14, 11:06
      Po wojnie władza ludowa też była "atakowana" przez wraże siły. Syndrom oblężonej twierdzy. Każda autorytarna organizacja stosuję tę taktykę, a głupie owieczki dają się nabierać.

---
      "Ląduj, dziadu!"
    • humbak Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 11:22
      Nie interesujesz się kościołem, a jednak widzisz że jest atakowany? Jesteś człowiekiem o niebywałych zdolnościach percepcyjnych.
    • zayka_nr11 Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 11:23
      szantaż , napady rabunkowe, rozboj w biały dzien, porwania,

to obraz z lat dziewidziesiątych band utworzonych przez agenturę SB i WSI

Obraz dnia dzisiejszego po roszadzie likwidacji WSI pozwala na tworzenie nowych struktur bandyckich podporządkowanych i dających im parasol bezkarności działań
    • kucyk_trojanski Dlaczego swieccy sa wciaz atakowani przez kosciol? 14.02.14, 11:36
      Kosciol jest atakowany,bo jest kochany,to z milosci...
    • jeepwdyzlu karfioza jest ateistą :-) 14.02.14, 12:11
      Lewactwo to zakała świata. To chwasty które należy
      Autor: karfioza 06.07.12, 12:07
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Lewactwo to zakała świata. To chwasty które należy wyrywać z korzeniami.
      To motłoch bez zasad i sługusy Rosji ale należy ten motłoch załatwić zgodnie z prawem.
      Dlatego to tylko nie można z nimi postępować jak ze szczurami, ponieważ szczury są bardziej inteligentne i fizyczna likwidacja tego motłochu mało, że jest nie etyczna ale też jest niezgodna z prawami człowieka i z prawem ludzkim w ogóle.
      Szczury natomiast to mają pecha.
      Nie ma znaczenia, że są bardziej inteligentne od lewackiego motłochu, gubi je tylko to, że nie bronią je prawa człowieka.
      --------------------------------
      wznosimy na nowy poziom ateizmu :-)
      BURACZANY

jeep
    • kolter-mr Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 14:26
      karfioza napisał:

> Może ktoś mi na to odpowiedzieć?

Mafię należy tępić .

> Ja jestem ateistą i kościół mnie wcale nie interesuje.
      > Do głowy mi nie przychodzi aby się nim interesować.

Bo jesteś tępakiem któremu kler ssie z portfela a ty milczysz jak....

> A tu widzę, że lewactwo więcej wie o kościele niż wiedzieli SBecy zajmujący się
      > kościołem.

No popatrz prawiczek ateista :))

> Nie przychodzi mi tez do głowy aby wyrywać krzyże z grobów swoich przodków.

Ja im ich nie stawiałem.Tam gdzie miałem na to wpływ krzyża nie ma .

> Nie atakuję kościoła, nie nie lżę z niego, nie wyśmiewam bo wyśmiewał bym przy
      > tym swoich przodków, którzy byli katolikami.

Masz naturę niewolnika po prostu??

> Znam i znałem wielu takich wojujących ateistów, którzy gdy tylko poczuli, że pr
      > zychodzi na nich czas, biegiem zapie...li do kościoła powyznawać swoje grzechy,
      > chyba tak na wszelki wypadek.

Do tego jesteś jak widac patologicznym łgarzem.
      • jeepwdyzlu Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 14:29
        taki z niego ateista jak z krzysztoffa baletnica
        to skrajny prawicowiec debil
        jeep
        • kolter-mr Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 17:27
          jeepwdyzlu napisał:

> taki z niego ateista jak z krzysztoffa baletnica
          > to skrajny prawicowiec debil
          > jeep

Co raz FR jakiś taki pawian nawiedza forum ,lub co gorsza spady z krajówki przysyłają tak ja teraz.
          • jeepwdyzlu Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 19:00
            najzabawniejsze, że te spady zaczynają od:
            JESTEM ATEISTĄ, ale....
            ..tu dowolna durnota
            a potem kop w dupę dżendżerystów :-)

jeep
    • sclavus Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 20:00
      Nie dość, że zasłużył sobie, to jeszcze blaga o to...
      ... się tak podskakuje, kiedy pod stópkami za gorąco... :D:D:D
    • marina0321 Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 14.02.14, 22:08
      karfioza napisał:

> Może ktoś mi na to odpowiedzieć?

Kościół nie jest atakowany, tylko sam atakuje i prowokuje do ataków, robiąc z siebie męczennika.

> Ja jestem ateistą i kościół mnie wcale nie interesuje.

Jak Ty jesteś ateistą, to ja jestem Królewną Snieżką.

> Do głowy mi nie przychodzi aby się nim interesować.

To zdanie pachnie mi obłudą.

> A tu widzę, że lewactwo więcej wie o kościele niż wiedzieli SBecy zajmujący się
      > kościołem.

A tu widzę, że wasze prawactwo, jak zwykle, potępia każdą wiedzę.

> Nie przychodzi mi tez do głowy aby wyrywać krzyże z grobów swoich przodków.

Twoja sekta za to wyrywa z grobów waszych kanonizowanych "świętych" i okraja im kości na tzw. relikwie.

> Nie atakuję kościoła, nie nie lżę z niego, nie wyśmiewam bo wyśmiewał bym przy
      > tym swoich przodków, którzy byli katolikami.

Jak mógłbyś atakować kościół, jeśli atakujesz jego antykościelnych?

> Znam i znałem wielu takich wojujących ateistów, którzy gdy tylko poczuli, że pr
      > zychodzi na nich czas, biegiem zapie...li do kościoła powyznawać swoje grzechy,
      > chyba tak na wszelki wypadek.

Piszesz o swojej przyszłości, "ateisto"?
    • privus Re: Dlaczego kościół jest non-stop atakowany? 17.02.14, 23:19
      Wybacz, ale mam wrażenie, że z Ciebie jest taki sam ateista, jak z kozy orkiestra symfoniczna. O akustyce pomieszczenia, w którym słuchasz tego wiekopomnego dzieła raczej chyba nie należy wspominać. Wypowiedzi Michalika wydają się być wystarczającym dowodem Twojej ateistycznej wrażliwości na wysłuchiwane dźwięki tych anielskich pieni ;)
    • privus Jesteś moherowym nieukiem kartafiozo a nie ateistą 17.02.14, 23:40
      Nikt tu kościoła nie atakuje, a co najwyżej wskazuje na tradycyjne błędy i wypaczenia tkwiące w samym Kościele jako religii pełnej wypaczeń, błędów i hipokryzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka