Dodaj do ulubionych

Skuteczny komornik-Toruń

01.03.12, 14:01
Witam. Szukam skutecznego komornika z Torunia. Może znacie takiego? Sprawa się tyczy wierzytelności z tytułu nie zapłaconej faktury
Obserwuj wątek
    • mikusiam Re: Skuteczny komornik-Toruń 01.03.12, 14:34
      Mam nakaz zapłaty, lada chwila powinnam dostać klauzulę wykonalności. Szukam skutecznego komornika, który naprawdę przykłada się do swojej pracy
      • follow_white_rabbit Re: Skuteczny komornik-Toruń 02.03.12, 11:20
        lepiej poszukaj majątku dłużnika który ten komornik mógłby zająć zgodnie z kpc :)
        a jak masz gołodupca to sobie ten nakaz w ramkę opraw i powieś pod zegarem z kukułką na 9 lat
    • Gość: E23w Re: Skuteczny komornik-Toruń IP: *.cable.net-inotel.pl 01.03.12, 19:09
      To ty taki naiwny jeszcze jestes , a juz stracilem nadzieje - ze takich nie ma - proponuje od lektury na tym forum,

Ps. tylko tak przypadkiem nie udzielaj sie jako firma windykacyjna !!!
    • mikusiam Re: Skuteczny komornik-Toruń 02.03.12, 12:05
      Taa, dziekuję za "bardzo mądre rady" Tyle to ja sama wiem. Jak nie wiecie co pisać to nie piszcie wcale.
    • 19dawid80 Re: Skuteczny komornik-Toruń 05.03.12, 20:58
      mikusiam napisała:

> Witam. Szukam skutecznego komornika z Torunia. Może znacie takiego? Sprawa się
      > tyczy wierzytelności z tytułu nie zapłaconej faktury

Jestem co prawda z Bydgoszczy ale z racji wykonywanego zawodu współpracowałem z komornikami z Torunia i muszę powiedzieć, że nie byłem zadowolony. Napisz jaką kwotę masz do odzyskania. Jeżeli przekracza kwotę 10 000zł to mogę polecić naprawdę dobrego komornika. Pozdrawiam
      • mikusiam Re: Skuteczny komornik-Toruń 05.03.12, 22:53
        Dzięki za odzew. Polecomo mi komorników z Inowrocławia. Podobno są bezwzględni. Wysłałam już dzisiaj wniosek
        • 19dawid80 Re: Skuteczny komornik-Toruń 09.03.12, 21:53
          mikusiam napisała:

> Dzięki za odzew. Polecomo mi komorników z Inowrocławia. Podobno są bezwzględni.
          > Wysłałam już dzisiaj wniosek
          Również współpracowałem. Dobre zdanie mam o komorniku Zielińskim z Ina. Bardzo szybko załatwił dłużnika.
          • Gość: E32q Re: Skuteczny komornik-Toruń IP: *.cable.net-inotel.pl 10.03.12, 18:47
            Piszac " zalatwil " co miales na mysli ?????

• Gość: E32q NIE MA TAKICH !!!! IP: *.cable.net-inotel.pl 10.03.12, 18:55
      Nie bede czekal na wasze chlopaki odpowiedzi 3 miesiace, bo ich i tak nie bedzie, mie ma takich sutecznych komornikow , windykatorow i innej takowej nacji !!!

Jak dluznik nie ma majatku to nic nie zbierzecie !!! z pustego i salomon nic nie nalal, co mogl zrobic to jedynie tam " nalac " !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka