IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 24.02.13, 15:23
w latach 80-tych zaciagnelam kredyt w PKO BP.raty nie byly splacane Ultimo wykupilo dlug.Spalacalam na poczatku po 1000 zl.miesiecznie,dzwonilam prosilam o zmniejszenie rat.Za kazdym razem gdy otrzymywalam nowy harmonogram splat,odsetki byly wieksze.splacilam im juz 12 tysiecy zl.Dzwoniono do mojej matki ktora ma 85 lat dwa lata temu i straszono ja ze jezeli wpaty nie beda robine regularnie zrobia z tym porzadek.Kto tam pracuje? W styczniu zadzwoniono do mnie i kazano mi wplacic 1000 zl,poniewaz zalegam ze splatami.W tym samym miesiacu wyslalam pismo do Ultimo i prosilam o anulowanie dlugu,tlumaczylam moja sytuacje,przedlozylam dokumenty listownie.Moja mama ma 85 lat,ma demencje starcza potrzebuje opieki oraz pomocy finansowej.Pani ktora do mnie zadzwonila z Ultimo nie byla w ogole zorentowana w stytuacj,zaczelam jej tlumaczyc ze mam problem z mam problem z 85 letnia matka chora na demencje.Pani zrobila mi wyklad na temat demencji starczej,ze jest to choroba nieuleczalna a oni nie sa instytucja charytatywna i dlug mam spacic,a wiem ze mozliwosc anulowania reszty zadluzenia istnieje.Nie rozumumiem jak oni dzialaja,najpierw mi mowia ze mam do splaty jeszcze 2400,a za tydzien dzwonia i mowia ze mam do splaty 2700.Czy ktos ma kontrole nad ta firma przeciez Ci ludzie dzilaja na pograniczu prawa/
Obserwuj wątek
    • szarkama53 Re: ultimo 24.02.13, 16:14
      Nie miej zludzen,ze pojda Ci na reke.
      A nie proscie byloby,zebys "poczekala"na komornika?
      Fakt,placilabys,ale nikt by Cie nie straszyl,kiedys bys splacila.
      U nich nigdy nie splacisz!
      Umorzenie czesci dlugu? Zapomnij!
      Sprobuj pogadac z bankiem.Predzej z nimi cos zalatwisz niz z windykacja!
      Sytuacja rodzinna (choroba,brak pracy itp) nie obchodza ani bankow ani komornika ani windykacji.Szkoda Twojego tlumaczenia i proszenia hien z windykacji.
      A dzwonili do Twojej mamy bezprawnie!!!
      Z Twojego wpisu wynika,ze jestes bardzo wystraszona.Niestety,takich wlasnie
      wystraszonych dluznikow najbardziej lubia te firemki.
      Huknij raz-drugi,postaw sie,powiedz,zeby podali Cie do komornika,opier---l za dzwonienie do mamy,postrasz sadem i ......NIE ROB Z SIEBIE OFIARY!!! Nikogo nie zabilas!!!!
    • frediiii Re: ultimo 24.02.13, 18:27
      ściągają 30 letnie długi obłęd, trzeba było nic nie płacić, nic nie podpisywać, a teraz niestety uznałaś dług to po ptakach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka