Dodaj do ulubionych

Intrum sąd cd

IP: 212.160.172.* 04.03.13, 16:07
wysłałam sprzeciw od nakazu, dzisiaj na stronie e-sądu pojawiła się informacja że zostałam wezwana do uzupełnienia braków (brak podpisu), nie dostałam jeszcze poleconego, rozumiem, że uzupełnienie musze odeslac najpóźniej 7 dnia od daty odebrania listu z poczty.
Intrum wydzwania, i nie wiem co dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Intrum sąd cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 20:27
      Jeżeli uważa Pani , że sprzeciw jest uzasadniony ( przedawnienie, niezasadność roszczenia itp ) to jak najbardziej trzeba uzupełnić braki.

Jeżeli uznała Pani np. zadłużenie, prosiła o raty, wpłacała np. raty aktualnemu wierzycielowi to ciężko będzie coś ugrać jeżeli mają faktury , umowę kredytową itp.
      • mordimer.madderdin Re: Intrum sąd cd 04.03.13, 22:16
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> Jeżeli uważa Pani , że sprzeciw jest uzasadniony ( przedawnienie, niezasadność
        > roszczenia itp ) to jak najbardziej trzeba uzupełnić braki.

Nawet jeśli nie jest uzasadniony to czasem też ma to sens. Pozwala zyskać na czasie, co niekiedy jest potrzebne.
      • Gość: magda Re: Intrum sąd cd IP: 212.160.172.* 05.03.13, 12:45
        Chciałabym zobaczyć na jakiej podstawie dług wynosi aż tyle, niezapłacone faktury są zasadne natomiast pozostała kwota ???
        • Gość: R78 Re: Intrum sąd cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 15:55
          Pani Magdaleno przypominam, że wpłacona została już pierwsza rata w wysokości 150 zł na rachunek aktualnego wierzyciela.
          Wyjaśniać kwestie noty obciążeniowej można zawsze w ORANGE.

pozdrawiam
          • Gość: dluznik Re: Intrum sąd cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 22:17
            ??? Jestes pracownikiem Intrum? Piszesz o jej wpłatach, może niedlugo zaczniecie publikować dane osobowe?
            A swoją drogą autorko nie dogadasz się z Orange i nie licz na to, że porozumiesz się z Intrum.
            Mądra ta firma, podsuwaja Ci ugode a sprawy nie wycofają żeby ścigać Cię nawet kiedy już spłacisz i wiem co mówię.
            • Gość: Cfaniak Re: Intrum sąd cd IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 08:02
              Ja ich olewam od ładnych 10 lat.......I co ? I jaj-co :)
    • Gość: Mariusz Re: Intrum sąd cd IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.13, 11:23
      Cześć Magda. słuchaj mogłabyś mi cos wiecej powiedziec na temat sprzeciwu do e-sądu. Mam ten sam problem z IJ. Wymyślili sobie że mam 2 długi których niegdy nie bylo. 1 to z UPC która fakture zapłaciłem w 2009 roku i na szczęście mam potwierdzenie i po wielu staraniach musieli to uznac. A 2 to z firmą ubezpieczeniowa MTU. w 2010 roku sporzedałem samochód z waznym oc.I pomimo wysyłania im umowy sprzedazy, moich oświadczeniach pozwali mnie do sądu.Dostałem dziś nakaz zapłaty. Jesli bys mogła skontaktuj się ze mną na email. santiago@poczta.fm pozdrawiam
      • Gość: marian paździoch Re: Intrum sąd cd IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 21.11.13, 02:00
        sprzeciwu napisać nie umiesz?
    • Gość: marian paździoch Re: Intrum sąd cd IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 21.11.13, 01:59
      a masz korespondencję papierową czy elektroniczna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka