paulaa81 09.10.13, 12:25 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulaa81 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp 11.10.13, 12:07 podbijam temat! może jednak ktos się znajdzie kto coś wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tull Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.13, 14:24 daj majla do mnie na anderson5@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja1024 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 18:55 Dołączę się chętnie do wątku. Też mam takiego delikwenta, od którego nie potrafię wydębić kasy obiecanej za ciężką pracę. On ma więcej długów niż włosów na głowie i powoli tracę nadzieję, że ze mną się rozliczy zgodnie z obietnicą. Jeżeli macie jakieś pomysły proszę o kontakt : ja1024@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa... Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.13, 09:32 Ja oddałam sprawę do firmy windykacyjnej, ale internet ma wielką moc i dzięki temu wątkowi mam nowe dowody :) proponuję rzucić hasło na kilku forach - a może ktoś ma nowe informacje na temat danej osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: 109.95.28.* 19.10.13, 10:34 Dzień dobry, jestem z Częstochowy, dziecko przyniosło karteczkę o płatnych badaniach wzroku ze szkoły. Karteczka tak bardzo mi się nie podobała, ze przeszukałam internet i ta firma może być powiązana z poszukiwanym przez Panią osobnikiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa81 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp 19.10.13, 14:03 czy mogę prosić o bliższe informacje na maila polag@interia.pl. Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.13, 21:01 Również poszukuję tego Pana. Od ponad trzech lat usiłuję odzyskać pieniądze, nawet komornik nie odzyskał ani złotówki... Bardzo proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: 5.174.94.* 17.11.13, 21:34 idz zglos oszustwo na policje Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa81 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp 18.11.13, 09:35 Samemu trzeba takie sprawy załatwiać ... policja tu nic nie pomoże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 20:26 Myślisz, że nie byłem? Byłem i na Policji i w Prokuraturze. W obydwu instytucjach potraktowano mnie jak intruza. Mówią: ma pan wyrok sądu, to po sprawie. Niech Pan idzie z wyrokiem do komornika. I co z tego, że mam wyrok sądu? Co to za sąd, co to za kraj, w którym wyroku sądu nie trzeba wykonać. U komornika byłem. Od trzech lat nie odzyskał ani złotówki. Na dodatek komornik wziął ode mnie cztery tysiące zaliczki na swoje czynności. Tych pieniędzy też nie mogę odzyskać. (K)raj dla złodziei! Uczciwy obywatel jest od płacenia podatków, zusów, składek, akcyz itp. Państwo ma nas w d... Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa81 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp 18.11.13, 09:34 Daj jakiś namiar do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 20:30 Jeżeli ktoś mógłby pomóc w jakikolwiek sposób, podaję mój adres mailowy: pppl@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 07:55 proponujd sie zglosic do jakiejs firmy windykacyjnej, jest szansa na odzyskanie dlugi, firm jest pelno na rynku np Optimo z Wroclawia czy Kruk, etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.szczepankowo.poznet.com.pl 22.05.20, 08:13 Przebywa w restauracji Poleczka w Kozieglowach pod Poznaniem na ulicy Taczaka 7 . Wchodzi w gastronomię tym razem . Łazi w brudnym dresie i udaje geslera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.szczepankowo.poznet.com.pl 22.05.20, 08:17 Restauracja Poleczka w Kozieglowach pod Poznaniem. Wozi się dobrym autem , ale słoma z adidasów się wylewA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec2058 Re: Cezary Latecki Ce bud Prokomes itp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.20, 21:29 Witam pisał do mnie o współprace na elewacjach , jakieś opinie? Proszę o informację Odpowiedz Link Zgłoś