Dodaj do ulubionych

PROF POLER Nowy Dwór Mazowiecki

IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 12.10.13, 16:44
Firma PROF POLER Nowy Dwór Mazowiecki nie wywiązuje się z powierzonych zadań. Panowie bardzo chętnie podpisują nowe umowy, z miła chęcią biorą zadatki a potem kontakt sie urywa. Zdecydowanie odradzam współpracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: oszukany Re: Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 19:36
      Nie tylko Oni tak robią :-)
      Znam jeszcze kilku,
      ale na tą chwilę jeszcze nie mogę rzucać nazwiskami,
      ale mam na to coraz większą ochotę :-)
      Dajcie mi jeszcze trochę czasu.
      • Gość: Bobek Re: Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 17.10.13, 11:44
        Dlaczego nie napiszesz nazw firmo - jeżeli masz jakiekolwiek podstawy to pisz i ostrzegaj przed oszustami.
        • Gość: Oszukany Re: Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:09
          Oszukany zostałem przez takiego jednego,
          ale nadal u niego pracuję.
          ( liczę, że jednak wywiąże się ze zobowiązań wobec mnie )
          Jak się nie rozliczy - to go zastrzelę !
          Jak się rozliczy - to zrobię mu "reklamę"
    • Gość: ek Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 22:05
      To samo mnie spotkało - zapłaciłam zaliczkę i zaczęto mnie mamić, a to że sezon urlopowy, a to że duże zlecenie i nie mają czasu. W końcu, po 3 miesiącach, obiecali oddać zaliczkę. Na tym koniec, pieniędzy jak dotąd nie otrzymałam. Obecnie sprawa jest w sądzie.
      • Gość: oszukany Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 22:36
        Przypomina mi to niedwną sytuację z Piotrkowa Trybunalskiego.
        Mój Prezes wykręcił taki sam "numerek".
        Obawiam się, że NIGDY NIE ZWRÓCI TEJ ZALICZKI :-)
      • Gość: Balustrada Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.13, 16:46
        Dokładnie identyczna sytuacja ja właśnie wysłałem pozew. Firma zajmuje się TYLKO przyjmowaniem zaliczek po czym nie ma mowy o kontakcie jeśli chodzi o realizację.
        Serdecznie przestrzegam!!!
        • Gość: ek Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 21:56
          Ja również złożyłam pozew jednak sprawa chwilowo utknęła na konieczności identyfikacji nr pesel Pana Niewiadomskiego. Czy ktoś z Państwa dysponuje taką daną Pana Niewiadomskiego? Jeśli tak, to będę wdzięczna za kontakt na priv
          • Gość: serwis Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 18:00
            Witam ,mnie również oszukali panowie z prof poler ,a mianowicie są mi winni pieniądze za FV z sierpnia tego roku.jeżeli ma ktoś informację gdzie tych szmaciarzy można spotkać to proszę o info
            • errnio Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki 26.02.14, 18:12
              witam. Ja też zostałem oszukany przez tego fachowca. wpłaciłem kasę w sierpniu i zrobili tylko część zamówienia. Mam pytanie kiedy składaliście pozew do sądu. Ja też mam zamiar to uczynić w najbliższym czasie. Andrzejek mieszka obecnie w Warszawie i w Kazuniu pojawia się albo bardzo wcześnie rano albo bardzo późnym wieczorem.
      • errnio Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki 26.02.14, 18:15
        mam jeszcze pytanie czy ktoś z oszukanych przez prof-poler składał zawiadomienie do Urzędu Skarbowego o niewystawienie faktury zaliczkowej ??? ja to właśnie uczyniłem.
      • Gość: asia30 Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.14, 12:26
        mam pytanie, jak sprawa sie zakonczyla, ja wplacilam 5,5 tys. w zamian Pan raz sie zjawil i zalozyl jakies metalowe czesci na balkon, jakies 4-5metrow, a mialy byc szklane szyby i jeszcze cala barierka na schody w szybach . kase wzjeli w wakacje 2013r i od pazdziernika nie zjawili sie.
      • Gość: asia30 Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.14, 16:45
        prosze o rade- jak zalozyc sprawe tej firmie i jak u Panstwa, przebiega sprawa zwrotu naleznosci poprzez Sad od Prof-Poler?
        • Gość: ek Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 22:09
          Sprawę wygrałam, wyrok zdążył się już uprawomocnić. Nikt się nie odwoływał od wyroku. Obecnie jestem na etapie egzekucji komorniczej - jak tylko pojawi się sukces, to z przyjemnością poinformuję. Mogę wygrzebać i przesłać pozew sądowy
          • element77 Re: Prof Poler Nowy Dwór Mazowiecki 23.10.14, 20:09
            Witam.
            Do ek.
            Prosilbym o kontakt mailowy na element77@o2.pl w tej sprawie. Tez mam znimi zatarg i ciekawi mnie jaka jest sciagalnosc.
    • progreskb Re: PROF POLER Nowy Dwór Mazowiecki 28.10.16, 14:36
      Jeszcze 4 lata temu, kiedy byli na Wólce, kupili mod nas materiały do produkcji na przelew.
      Do tej pory nie zapłacili, przenieśli się gdzieś do Nowego Dworu, nie odbierają telefonów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka