Dodaj do ulubionych

Ugoda z Getin Leasing

IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.18, 18:52
Witam. Mam Pytanie. Złożyłem wniosek do Getin Leasing o zawarcie ugody na spłatę w ratach zaległości pozostałej po zakończeniu umowy leasingowej. Dostałem propozycję ugody i termin wpłaty restrukturyzacyjnej do 16 kwietnia. Klika dni później dzwoni do mnie kobieta z windykacji i mówi "Proszę tej ugody nie podpisywać i nie odsyłać do nas bo na Pana drugiej umowie leasingowej jest nadpłata i my sobie przeksięgujemy te pieniądze na poczet zaległości"
Ja zapytałem czy jest możliwość żeby warunki ugody zostały tak jak w wysłanym do mnie egzemplarzu i żebym odzyskał moją nadpłatę a Ona powiedziała że nie ma takiej możliwości i teraz chcą mi przesłać nową ugodę do podpisania.
Nadmienię że zależy mi na odzyskaniu moich pieniędzy a wcześniejsza ugoda jest dla mnie atrakcyjna tylko jak te sępy dowiedziały się że maja moje pieniądze to za cholerę nie chcą mi ich oddać. CZY MOGĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ ??? Bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • aga1982 Re: Ugoda z Getin Leasing 17.02.19, 21:14
      Witam. Poszukuję osób pokrzywdzonych przez idea Getin Leasing lub osób i firm oszukanych przez tą instytucję. Sama mam z ich bezprawnym praktykami problemy. Proponuję połączyć siły i zastanowić się nad pozwem zbiorowym. Znalazłam sposób walki z ich bezprawnym praktykami.
      Kontakt do mnie to agamajcher1@wp.p lub 536207203.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka