Gość: J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:51 otrzymałek nakaz zapłaty, który już sie uprawomocnił. Po jakim czasie należy spodziewać się komornika i czy w pierszej kolejności wchodzi on na pensje???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: Komornik 05.01.06, 17:17 nakaz nakazem, a gdzie nadanie klauzuli? wiesz cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:37 Na temat klauzuli ne wiem na razie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Komornik IP: 80.51.247.* 05.01.06, 20:51 jak zaczniesz splacac masz szanse uniknac komornika i zwiazanych z tym kosztow. Jesli chodzi o nadalnie klauzuli to tutaj zalezy. Moze trwac to nawet niecaly tydzien, moze sie przeciagnac i z miesiac albo dluzej. Co do samej egzekucji to jasne ze komornik najpierw zajmuje wynagrodzenie bo tak szybciej i wygodniej. Po co ma sie bawic w licytacje skoro siada na wynagrodzenie i pieniazki same mu splywaja na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:27 Czy dostanę informacje ze klauzula została już nadana?????? Czy komornik najpier się ze mna skontaktuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Komornik IP: 80.51.247.* 09.01.06, 17:46 informacji nie dostaniesz. O tym ze prowadzona jest egzekucja dowiesz sie od komornika, czyli ciut za pozno zeby starac sie o raty czy jakis inny sensowny sposob splacenia wierzytelnosci. Dobra rada. Nie czekaj, zacznij splacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:38 Ja już zacząłem spłacać, wpłaciłem 1/3 zadłużenia, napisałem pismo i czekam co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś