Dodaj do ulubionych

przeczytajcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:23
Przeczytajcie moze nie jednemu będzie razniej na duszy.
www.sklepowicz.pl/index.php
www.dluznicy.net
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: przeczytajcie 26.05.07, 00:46
      Gość portalu: mada napisał(a):

> Przeczytajcie moze nie jednemu będzie razniej na duszy.

Przeczytałem, pomyślałem, dochodzę do wniosku że jednak (...) nie widzę wielkich
      szans
    • Gość: Fortuna Re: przeczytajcie IP: *.chello.pl 26.05.07, 13:40
      Nie bardzo rozumiem czemu to ma służyć???

Propagowanie wątków typu "a inni mają gorzej" nie poprawi sytuacji materialnej
      ani Twojej ani kogoś kto popadł w kłopoty finansowe.

Wiesz z czym Polacy ogólnie mają problem? Jak zwierają jakąkolwiek umowę to jej
      nie czytają a wg mnie powinni przynajmnie z 5 razy bo również jak już czytają
      to nie rozumieją co! A później jest pretensja i żal do wszystkich tylko nie do
      siebie.
      • Gość: Wanda Re: do Fortuna IP: *.net81.citysat.com.pl 26.05.07, 14:42
        Piszesz o jednej grupie naszych rodaków. Jest jeszcze inna grupa , która
        podpisuje umowy z których nie ma zamiaru sie wywiazać.Przytaczaja argumesty
        według nich zdroworozsądkowe - ktore nijak nie maja przełozenia do K.C- K.P.A.-
        ogólnie do istniejących przepisów prawnych . I chca wymusic na drugiej stronir
        swoje prawa -zazwyczaj krzykiem , lamentem , łzami , itp.A umowa to cos
        abstrakcyjnego . Wanda
        • sauber1 Re: do Fortuna 26.05.07, 19:50
          Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Piszesz o jednej grupie naszych rodaków. Jest jeszcze inna grupa ,

Ale każdy ma prawo korzystać z tej formy pozyskiwania potrzebnych środków i
          myślę że większość w takiej chwili nie myśli co będzie potem. Nawet politycy
          korzystają

wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UHJ6ZWdssWQgcHJhc3k%3D,wid,8880760,wiadomosc.html
          • Gość: Wanda Re: do Fortuna IP: *.net81.citysat.com.pl 27.05.07, 10:15
            Oszukiwanie kogos juz na starcie to chyba nie ma nic wspólnego z prawem . A co
            do politycznej hołoty to oni potrafia obiecać wszystko -a dlaczego - BO TO NIC
            NIE KOSZTUJE/ ewentualnie koszty poniesie społeczeństwo - nigdy politycy/ a
            czym większe obietnice to tym wiecej tego naszego głupkowatego elektoratu
            zagłosuje na jakiegoś gwizdka. Czy znasz choć jedngo polityka , który dotrzymał
            przedwyborczych obietnic? Wanda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka