Dodaj do ulubionych

Polo z Reserved

IP: 82.177.36.* 25.05.08, 18:52
Witam!
Wczoraj kupiłem w sklepie Reserved koszulkę polo, wieczorem byłem w niej na imprezie. Gdy przyszedłem do domu zauważyłem na kołnierzyku (jest on biały)przebarwienia od czerwonego paska który znajduje się wewnątrz kołnierzyka. Wyprałem koszulkę wg. zaleceń na metce. Po wyciągnięciu z pralki cały kołnierzyk był już różowy. Mam paragon, potwierdzenie płacenia kartą i wszystkie metki. Czy reklamacja zostanie uwzględniona? Proszę o odp
Obserwuj wątek
    • Gość: Gad Re: Polo z Reserved IP: *.gprs.plus.pl 28.05.08, 16:43
      >Czy reklamacja zostanie uwzględniona?

To nie jest pytanie do prawnika...

Podobna sytuacja jak tu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=807&w=79825639&a=79852812
    • gaska6 Re: Polo z Reserved 28.05.08, 18:26
      rzeczy zakupione w reserved podlegają reklamacji w ciągu 2 lat od daty zakupu (z
      paragonem).Reklamacja jest oceniana przez rzeczoznawcę który rozpatruje
      reklamację w ciągu 2 tygodni i w zależności od żądań klienta
      zwraca pieniądze, wymienia towar na nowy. Może także ustosunkować się negatywnie
      do reklamacji. Z tego co wiem w takim wypadku prawdopodobnie reklamacja zostanie
      rozpatrzona pozytywnie:D
      • Gość: Magda Re: Reklamacja z Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 06:02
        Reklamowałm zimowe buty po 2 tygodniach uwzględniono zwrot pieniędzy.
        Gotowki do ręki nie dostałam doładowano mi kartę, którą płaciłam.
        Minęło 5 dni i nadal niewidzę pieniędzy na koncie. Czy ktoś wie co z
        tym zrobić????
        • Gość: Rere Re: Reklamacja z Reserved IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.09, 14:51
          Nic:) To już wszystko zależy od Twojego banku! Ty masz pokwitowanie z terminala
          ze sklepu, wiec nie panikuj. Taki proces moze trwac nawet 2 tygodnie. Czekaj
          cierpliwie ;)
          • Gość: Magda Re: Reklamacja z Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 06:06
            Nie panikuję .
            Ale jeśli mówi mi się ,że pieniądze będą na koncie za 3 dni a
            dzisiaj mija 7 dzień to chyba coś nie tak.
            Czy TY czasem nie jesteś pracownikiem Reserved ?
            Gdy płaciłam od razu pieniądze zostałe przekazane na konto RESERVED.
            Gdy mi je niby zwócono czekam tydzień.
            Na czyim koncie przez te 7 dni są pieniądze???
            • Gość: aaa Re: Reklamacja z Reserved IP: *.147.211.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.09, 23:16
              W sklepie reserved dokonalem zwrotu odzieży. Nie otrzymalem z powrotem
              paragonu. Po kilku dniach inny produkt z tego samego sklepu z tego samego
              paragonu nadaje się do reklamacji. Czy w takim wypadku dany produkt moge oddac
              do reklamacji na podstawie potwiedzenia dokonania platnosci karta na ktorej jest
              zamieszczony nr tranzakcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka