gosiek755 28.07.08, 20:08 Proszę o pomoc. Mój syn kupił karnet na Lechię Gdańsk zgubił go. Klub nie chce wydać duplikatu i zablokować zgubionego karnetu. Nadmieniam że przy kupowaniu karnetu syn podał wszystkie swoje dane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawnik-skp Re: Do eksperta - Duplikat karnetu na lechie 30.07.08, 16:30 Zatem sprawa sprowadza się do żądania wydania duplikatu karnetu i zablokowania karnetu zagubionego. Nie dam wskazówek w jaki sposób doprowadzić do spełnienia tych żądań. Najpierw proszę postarać się ustalić, na jakich zasadach karnety są wydawane. Być może Lechia Gdańsk stosuje regulamin, który dotyczy tych zagadnień. To tylko przypuszczenie. Jeśli taki regulamin jest stosowany, to podlega on ocenie z punktu widzenia zgodności z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek755 Re: Do eksperta - Duplikat karnetu na lechie IP: *.chello.pl 31.07.08, 10:34 cms.lechia.blue.pl/_items//articlepic/pliki/zasady_kibice_przyjezdni.pdf tu znajduje się regulamin lechii Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik-skp Re: Do eksperta - Duplikat karnetu na lechie 31.07.08, 11:39 To raczej nie o taki regulamin chodzi. W tym regulaminie nie znajduję zasad wydawania karnetów. Nic nie pomogę. Wyjaśnienie całej sytuacji może nastąpić z udziałem rzecznika konsumentów. Rzecznika można poszukać w urzędzie miasta (np. Gdyni) lub w starostwie powiatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek755 Re: Do eksperta - Duplikat karnetu na lechie IP: *.chello.pl 31.07.08, 22:04 cms.lechia.blue.pl/_items/pliki/regulamin_imprez_masowych.pdf może tu coś będzie niestety innego regulaminu nie znalazłam ,rozmawiałam dziś z panem prezesem i usłyszałam ze nie otrzymam duplikatu bo nie ,pan prezes nie potrafił mi udzielić żadnych konkretnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś