doskach 12.08.09, 20:22 Proszę o poradę. Windykator nachodzi mnie na naszej klasie. Spłacam ile mogę ale jemu mało! A teraz rozsyła meile do mojej rodziny na nk na temat mojego długu. Czy takie dzieałanie jest zgodne z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doskach Re: windykator 14.08.09, 20:22 Proszę doradzcie coś z tym windykatorem!!! Meile od niego są co raz bardziej chamskie,wyzywa mnie na nk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: windykator IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.08.09, 21:41 powiedz mu ze zglosisz sprawe do prokuratora o naruszenie twoich danych opsobowych jak rowniez o zlosliwe nekanie na to jest paragraf w moim przypadku poskutkowalo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: windykator 14.08.09, 21:59 > powiedz mu ze zglosisz sprawe do prokuratora o naruszenie > twoich danych opsobowych Od naruszania danych osobowych jest przede wszystkim GIODO, a nie prokuratura. Potem jest sąd cywilny i pozew o naruszenie dóbr osobistych. Prokuratura.. Cóż, prokuratura ma inne rzeczy do robienia. Odpowiedz Link Zgłoś