Dodaj do ulubionych

Orange/ jaka usługa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 15:00
Witam
Czy możecie polecić jakąś usługę, aplikacje, która umożliwi ściąganie poczty
email? Posidam telefon: nokia 5530 w Orange.
Chciałbym uniknąć zakupu pakietów internetowych, bo prawdopodobnie nie będą
one w pełni wykorzystane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Orange/ jaka usługa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 15:08
      Skoro nie przez Internet to jak chcesz tę pocztę ściągać? Telepatycznie? Pakiet
      100MB kosztuje 5 zł i owszem, pocztą będzie go trudno wykorzystać w pełni, ale 5
      zł miesięcznie to chyba nie tak dużo.
      • Gość: jerzytojerzy Re: Orange/ jaka usługa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 15:30

Greg-nie chodzi o jednorazowe ściaganie poczty,. Z racji charakteru pracy pocztę
        będę ściągał 3-4 razy dziennie,a z drugiej strony nie korzystam po za tym z
        neta, więc szukam innego rozwiązania. Słyszałem coś o nokii mail, ale nie wiem
        jak to działa w praktyce, czy trzeba spełniać jakieś warunki, aby tą usługę
        aktywować etc?
        • Gość: gość Re: Orange/ jaka usługa? IP: *.nplay.net.pl 01.09.10, 22:12
          na stronie orange.pl znajdziesz informację o usłudze Nokia Mail...

pakiet danych będzie tańszy...
          • Gość: jerzytojerzy Re: Orange/ jaka usługa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 15:05
            dzięki za linka, wygląda na to , że można aktywować ta usługę na moim telefonie,
            mam tylko nadzieje, że nie będę mieć problemu z konfiguracją, choć jednak na
            stronie wszystko jest pięknie opisane. Rozumiem, że jest to usługa również dla
            klientów indywidualnych, a nie tylko biznesowych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka