dserq93 03.03.14, 20:53 niedługo kończy mi się umowa, chciałabym wziąć jakiś ładny, nieduży smartfon. Zależy mi żeby można było na nim bez problemu sprawdzać pocztę, uruchamiać aplikacje, czasami coś obejrzeć. Jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marria Re: jaki dobry smartfon? IP: *.lublin.mm.pl 15.03.14, 22:44 fajne smartfony ma LG, ja mam L5II od kilku miesięcy. Telefonik chociaż mocno eksploatowany to działa bez problemu, każda aplikacja śmiga, aparat robi niezłe zdjęcia i filmy szczególnie przy świetle dziennym. Telefon ma taki przycisk który kolorem sygnalizuje np. nieodebraną wiadomość, ładowanie się baterii cyz nieodebraną rozmowę. W playu sporo promocji jest na te telefony teraz Odpowiedz Link Zgłoś
anrra12 Re: jaki dobry smartfon? 20.03.14, 23:37 też mogę polecić coś z tej serii LG, albo L5II albo L7II albo L9II, najmniejsza jest l5, ale te pozostałe mają ciut lepsze parametry. Wszystkie mają dobre aparaty, apikacje też działają bez problemu, teraz są ciekawe promocje w play z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
fryc81 Re: jaki dobry smartfon? 25.03.14, 17:48 to wazny warunek obecnie, bo możesz dac 2500 za noteII, 1500zl za SG S3, albo 700zl za myphone s-line o parametrach SGS3 Odpowiedz Link Zgłoś
fryc81 Re: jaki dobry smartfon? 25.03.14, 17:49 co to znaczy nieduzy, i czy koniecznie musi być powiązany z oparatorem i jego abonamentem, ? bo myphone nie ma u operatorow tylko w sklepach, a za niewielkie stosunkowo kwoty możesz mieć skromnego Fun2, lub droższego next s Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: jaki dobry smartfon? 08.04.14, 08:38 Polecam wybór Samsunga Galaxy Trend, Core Plus lub trochę lepszy S III. Telefony są wygodne w obsłudze w jednej dłoni, a system android pozwoli Ci na szybkie i łatwe obsługiwanie internetu oraz ściągniętych aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
macieks1234 Re: jaki dobry smartfon? 16.04.14, 13:06 Ja polecam Ci jakąś nokie Lumia, szybli i intuicyjny system :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: jaki dobry smartfon? IP: *.unity-media.net 27.04.14, 20:07 HTC One M8,po prostu rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbik Re: jaki dobry smartfon? IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 06.07.14, 19:46 Ja od jakiegoś czasu, już będzie ponad pół roku pracuję na Livie Kruger&Matz jest ok, Działa mi bez zarzutu. Ma dual sim, na obu kartach bez zamuleń itp. Bardzo fajny, niedrogi a dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartfonfan Re: jaki dobry smartfon? IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.14, 13:33 A ja ostatnio trafiłem na taką stronę www.manta.com.pl/pl/4-smartfony. Co myślicie o dostępnych tutaj smartfonach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReZi Re: jaki dobry smartfon? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.07.14, 20:50 samsun galaxy s plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha22 Re: jaki dobry smartfon? IP: *.play-internet.pl 29.07.14, 14:33 Ja poleciłabym LG G3 super wyświetlacz, aparat robi niesamowite zdjęcia. Ponadto bezprzewodowe ładowanie i intuicyjna klawiatura dzięki której pisanie mms czy e-maili sprawia dużo przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś