08.06.03, 20:47
czy ktos wie jak wysłac sms do ery szczególnie pytam o jkis program bo teraz
jakies hasła powprowadzali ...kto ich obszedł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Nie wiem IP: *.acn.pl 08.06.03, 21:22
      Nie mam pojecia ale mnie tez to wkurza.
      • Gość: Eralady SMS z Era Omnix IP: 195.150.93.* 09.06.03, 12:39
        Jeśli masz e-mail i dostęp do internetu to wchodzisz na stronę www.era.pl tam
        klikasz w bramkę SMS - pojawia się strona Era Omnix, gdzie klikasz w
        link "bramka podstawowa", wybierasz opcje "zaloguj się na adres e-mail",
        wpisujesz swój e-mail (jeśli robisz to po raz pierwszy wypełniasz jeszcze
        rodzaj ankiety - płceć , miasto itp ale na szczęście tylko wpisując mail po raz
        pierwszy, za każdym następnym od razu po wpisaniu maila wysyłane jest do ciebie
        hasło) w ciągu minuty lub dwóch dostajesz hasło na e-mail (wpisujesz je)i z
        takim hasłem możesz wysłać 5 sms na dzień. Aby wysłać więcej SMS'ów po prostu
        logujesz się na więcej kont e-mailowych.
        Nie jest to może bardzo poręczne ale ja tak niestety wysyłam sms do znajomych.
        Ale Era trochę z tym przesadziła - ja wybieram się od jutra do Idei:)

• Gość: Peppers Pewnie IP: *.acn.pl 09.06.03, 15:34
          Pewnie Idea to niezla opcja. Jednka w przypadku SMS do Ery to problemem jest
          nie to gdzie ja mam telefon ale gdzie maja go moi znajomi. Owszem namawiam ich
          na Idee ale jak ktos ma Ere od kilku lat cala rodzina to ciezko cos wskurac.
          Pozdrawiam!
          • Gość: Ru Re: Pewnie IP: *.chello.pl 09.06.03, 22:41
            Jasne, Idea to zajebista opcja. Sczegolnie in nowości w promocjach jelsi
            chodzi o aparaty i poziom wiedzy ich konslultantow. super opcja!! era
            skomplikowala i wqrzaja reklamy w smsach oraz ich mala pojemnosc ( liczba
            znakow) ale przynajmniej klient ery nie dostanie anonimowego smsa. ja ma idee
            przechodze do ery- najwyzej problem beda miec moi znajomi chcac wyslac smsa
            do mnie z netu. moze to krotkowzroczne ale na pewno nie zostane w idei-
            obecnie ma zdecydowanie gorsze uslugi.:-)
            • Gość: Eralady Anonim z Ery IP: 195.150.93.* 10.06.03, 09:57
              Alez z ery z tej bramki podstwowej można jak najbardziej wysyłać sms'y
              anomimowo. Twój e-mail nie jest tam ujawniany i sam podpisujesz się jak chcesz.
              Może tylko szkoda tych 5 sms'ów na anonimy:)
    • Gość: zdzichu Re: era sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 23:46
      No tak ta idea anonimowe smsy z internetu one sa straszne poprostu nie da sie
      tego wyłączyc wiec lepiej zamiast wpisac hasło nie i wysłac go pod numer 102
      lepiej przejsc do ery gdzie cala procedura wysyłania sms-a przez net trwa
      wiecznosc a co mają powiedziec ci co mają internet przez modem i właczją sie
      do sieci na 3 minuty zeby wysłac sms-a w erze tak niemoze bo gg niedziała i
      wczesniej nie mozna napisac smsa tylko w czasie trwanai połączenia.
      Straszne a co do znajomosc aparatów to w kazdym salonie ery teraz jest
      germanos i rewelacyjne usługi bateria do noki 100zł wymiana wyswietlacza koło
      100zł wiecej niz w serwisie noki a aparaty rewelacja tylko ze o sczegóły
      techniczne w erze nie ma sie co pytac tak samo w idei i w plusie
      co do telefonów to polecam www.gsmonline.pl/ tam oprócz aparatów
      opisanych mozna przeczytac do nich instrukcje obsługi a jak wybierze sie
      aparacik to wtedy patrzy sie na ceny za połączenia i abonament
      • Gość: Peppers Jednak Idea IP: *.acn.pl 10.06.03, 11:13
        Ja tam obstaje jednak za siecia Idea. Czemu? Bo jest najtnasza a wszystkie
        uslugi sa porownywalne we wszystkich sieciach. Co zas sie tyczy SMSow z sieci
        to po pierwsze ja lubie je dostawac, po drugie jak ktos slusznie zauwazyl
        zawsze mozna zrezygnowac z tej opcji (co prawda wtedy nie dochodza juz zadne
        SMSy z sieci ale jesli ktos ich nie lubi to dla niego wybor idealny), po
        trzecie wystarczy nie dawac swojego numeru wszyystkim wokolo.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka