kwiatus1 08.06.03, 20:47 czy ktos wie jak wysłac sms do ery szczególnie pytam o jkis program bo teraz jakies hasła powprowadzali ...kto ich obszedł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers Nie wiem IP: *.acn.pl 08.06.03, 21:22 Nie mam pojecia ale mnie tez to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eralady SMS z Era Omnix IP: 195.150.93.* 09.06.03, 12:39 Jeśli masz e-mail i dostęp do internetu to wchodzisz na stronę www.era.pl tam klikasz w bramkę SMS - pojawia się strona Era Omnix, gdzie klikasz w link "bramka podstawowa", wybierasz opcje "zaloguj się na adres e-mail", wpisujesz swój e-mail (jeśli robisz to po raz pierwszy wypełniasz jeszcze rodzaj ankiety - płceć , miasto itp ale na szczęście tylko wpisując mail po raz pierwszy, za każdym następnym od razu po wpisaniu maila wysyłane jest do ciebie hasło) w ciągu minuty lub dwóch dostajesz hasło na e-mail (wpisujesz je)i z takim hasłem możesz wysłać 5 sms na dzień. Aby wysłać więcej SMS'ów po prostu logujesz się na więcej kont e-mailowych. Nie jest to może bardzo poręczne ale ja tak niestety wysyłam sms do znajomych. Ale Era trochę z tym przesadziła - ja wybieram się od jutra do Idei:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Pewnie IP: *.acn.pl 09.06.03, 15:34 Pewnie Idea to niezla opcja. Jednka w przypadku SMS do Ery to problemem jest nie to gdzie ja mam telefon ale gdzie maja go moi znajomi. Owszem namawiam ich na Idee ale jak ktos ma Ere od kilku lat cala rodzina to ciezko cos wskurac. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ru Re: Pewnie IP: *.chello.pl 09.06.03, 22:41 Jasne, Idea to zajebista opcja. Sczegolnie in nowości w promocjach jelsi chodzi o aparaty i poziom wiedzy ich konslultantow. super opcja!! era skomplikowala i wqrzaja reklamy w smsach oraz ich mala pojemnosc ( liczba znakow) ale przynajmniej klient ery nie dostanie anonimowego smsa. ja ma idee przechodze do ery- najwyzej problem beda miec moi znajomi chcac wyslac smsa do mnie z netu. moze to krotkowzroczne ale na pewno nie zostane w idei- obecnie ma zdecydowanie gorsze uslugi.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eralady Anonim z Ery IP: 195.150.93.* 10.06.03, 09:57 Alez z ery z tej bramki podstwowej można jak najbardziej wysyłać sms'y anomimowo. Twój e-mail nie jest tam ujawniany i sam podpisujesz się jak chcesz. Może tylko szkoda tych 5 sms'ów na anonimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: era sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 23:46 No tak ta idea anonimowe smsy z internetu one sa straszne poprostu nie da sie tego wyłączyc wiec lepiej zamiast wpisac hasło nie i wysłac go pod numer 102 lepiej przejsc do ery gdzie cala procedura wysyłania sms-a przez net trwa wiecznosc a co mają powiedziec ci co mają internet przez modem i właczją sie do sieci na 3 minuty zeby wysłac sms-a w erze tak niemoze bo gg niedziała i wczesniej nie mozna napisac smsa tylko w czasie trwanai połączenia. Straszne a co do znajomosc aparatów to w kazdym salonie ery teraz jest germanos i rewelacyjne usługi bateria do noki 100zł wymiana wyswietlacza koło 100zł wiecej niz w serwisie noki a aparaty rewelacja tylko ze o sczegóły techniczne w erze nie ma sie co pytac tak samo w idei i w plusie co do telefonów to polecam www.gsmonline.pl/ tam oprócz aparatów opisanych mozna przeczytac do nich instrukcje obsługi a jak wybierze sie aparacik to wtedy patrzy sie na ceny za połączenia i abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Jednak Idea IP: *.acn.pl 10.06.03, 11:13 Ja tam obstaje jednak za siecia Idea. Czemu? Bo jest najtnasza a wszystkie uslugi sa porownywalne we wszystkich sieciach. Co zas sie tyczy SMSow z sieci to po pierwsze ja lubie je dostawac, po drugie jak ktos slusznie zauwazyl zawsze mozna zrezygnowac z tej opcji (co prawda wtedy nie dochodza juz zadne SMSy z sieci ale jesli ktos ich nie lubi to dla niego wybor idealny), po trzecie wystarczy nie dawac swojego numeru wszyystkim wokolo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś