Dodaj do ulubionych

genealogia-poszukuję Lisieckich

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 23:33
Jeśli masz informację o tym nazwisku z okolic Podlasia to proszę o informację.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • henia_bochenek znam Lisieckich 28.01.05, 18:10
      znam Lisieckich w okolicach Sieradza i Lisieckich w USA stan Michigan - polscy
      zydzi
    • Gość: teżLisiecki Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: 195.136.112.* 26.07.05, 16:26
      Mój odłam pochodzi z Wołynia, na początku lat 40-tych mieszkali w Chełmie, nie
      wiem, czy ktoś tam jeszcze pozostał, część wyniosła się do Polski centralnej,
      Jeżeli to przeczytasz, to może sięjakoś skontaktujemy? Pozdrawiam
    • ceczylia Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 20.08.05, 18:22
      Lisiecka Barbara z Gdańska moja ciocia ,rodzina męża gdzieś koło poznania,kuzyn
      Robert Lisiecki mieszka w gdańsku
      • lis80 Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 23.09.05, 23:55
        Mieszkam w Bolesławcu (dolnośląskie),ale moj ojciec pochodzi z okolic Poznania .
        Posiadam także drzewo genalogiczne rodziny Lisieckich.
        Może mamy wspólne korzenie.
        Czekam na odpowiedź!
    • Gość: beta Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.08.05, 21:38
      Spotkałam Lisieckich w Szczecinie
    • Gość: beatka Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:17
      mam kolezanke o tym nazwisku.jej rodzice (około 50-tki) mieszkają we wsi
      Bielany pod Białą Podlaska.a brat ojca jest komendantem policji w Białej
      Podlaskiej i nazywa sie Zbigniew Lisiecki
      • Gość: śląsk Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.toya.net.pl 22.09.05, 12:21
        znam Lisieckich z Mysłowic.Piotr jest policjantem a Janusz kierowcą tira.Może
        to oni?
      • Gość: Marek Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.acn.waw.pl 11.04.06, 23:19
        To ja zadałem to pytanie dawno, dawno temu. Ale wracając do sprawy, czy jest
        jakaś możliwość rozmowy z koleżanką lub jej rodzicami?
    • Gość: absolventka Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 16:01
      Na SGH uczy angielskiego Jadwiga Lisiecka.
      • Gość: aaj3 Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:23
        Moja mama była z domu Lisiecka, pochodziła ze wsi o nazwie Sucha.
    • Gość: ryslis Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.centertel.pl 28.05.06, 20:54
      Nie tak dawno w NY spotkalem sie z oficjalnym dokumentem opisujacym historie i
      heraldyke nazwisk Lisiecki i Liszewski ktore pochodza z jednego pnia,moje
      pozniejsze dociekania doprowadzily do nazwiska LISTOS,ktore pojawilo sie w
      Polsce razem z Jagiella.Z aktualnie zyjacych znam osobiscie Pana Darka
      Lisieckiego zamieszkujacego w Swidniku k/Lublina.Pozdrawiam,wiecej informacji w
      poczcie gazeta.pl
      • pelagorska Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 16.06.06, 21:04
        moja rodzina wywodzi się z Lisieckich i do tej pory część mieszka na Podlasiu w
        okolicach Łomaz i Komarówki. Jeśli to coś mówi to proszę o kontakty na maila
        pelagia@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka