Gość: Lisiecki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 23:33 Jeśli masz informację o tym nazwisku z okolic Podlasia to proszę o informację. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henia_bochenek znam Lisieckich 28.01.05, 18:10 znam Lisieckich w okolicach Sieradza i Lisieckich w USA stan Michigan - polscy zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżLisiecki Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: 195.136.112.* 26.07.05, 16:26 Mój odłam pochodzi z Wołynia, na początku lat 40-tych mieszkali w Chełmie, nie wiem, czy ktoś tam jeszcze pozostał, część wyniosła się do Polski centralnej, Jeżeli to przeczytasz, to może sięjakoś skontaktujemy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ceczylia Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 20.08.05, 18:22 Lisiecka Barbara z Gdańska moja ciocia ,rodzina męża gdzieś koło poznania,kuzyn Robert Lisiecki mieszka w gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
lis80 Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 23.09.05, 23:55 Mieszkam w Bolesławcu (dolnośląskie),ale moj ojciec pochodzi z okolic Poznania . Posiadam także drzewo genalogiczne rodziny Lisieckich. Może mamy wspólne korzenie. Czekam na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.08.05, 21:38 Spotkałam Lisieckich w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:17 mam kolezanke o tym nazwisku.jej rodzice (około 50-tki) mieszkają we wsi Bielany pod Białą Podlaska.a brat ojca jest komendantem policji w Białej Podlaskiej i nazywa sie Zbigniew Lisiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śląsk Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.toya.net.pl 22.09.05, 12:21 znam Lisieckich z Mysłowic.Piotr jest policjantem a Janusz kierowcą tira.Może to oni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.acn.waw.pl 11.04.06, 23:19 To ja zadałem to pytanie dawno, dawno temu. Ale wracając do sprawy, czy jest jakaś możliwość rozmowy z koleżanką lub jej rodzicami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolventka Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.localdomain / 217.198.33.* 22.09.05, 16:01 Na SGH uczy angielskiego Jadwiga Lisiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaj3 Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:23 Moja mama była z domu Lisiecka, pochodziła ze wsi o nazwie Sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryslis Re: genealogia-poszukuję Lisieckich IP: *.centertel.pl 28.05.06, 20:54 Nie tak dawno w NY spotkalem sie z oficjalnym dokumentem opisujacym historie i heraldyke nazwisk Lisiecki i Liszewski ktore pochodza z jednego pnia,moje pozniejsze dociekania doprowadzily do nazwiska LISTOS,ktore pojawilo sie w Polsce razem z Jagiella.Z aktualnie zyjacych znam osobiscie Pana Darka Lisieckiego zamieszkujacego w Swidniku k/Lublina.Pozdrawiam,wiecej informacji w poczcie gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pelagorska Re: genealogia-poszukuję Lisieckich 16.06.06, 21:04 moja rodzina wywodzi się z Lisieckich i do tej pory część mieszka na Podlasiu w okolicach Łomaz i Komarówki. Jeśli to coś mówi to proszę o kontakty na maila pelagia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś