tessfc 21.11.02, 16:58 Proszę o kontakt osoby , które noszą nazwisko Król (z Polski i nie tylko),mój e-mail : tessfc@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: nazwisko Król 27.11.02, 16:58 Napisalam na podany adres e-mail, ale nie uzyskalam odpowiedzi - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nazwisko Król IP: *.acn.pl 08.12.02, 19:46 Chodzi o nazwisko czy o stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
smolineczka Re: nazwisko Król 10.12.02, 10:47 Dowcipnis z ciebie, Andy, ale szkoda, ze nie odzywa sie ten, ktory ten watek zaczal :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bozenamroczek Re: nazwisko Król 19.12.02, 15:30 ZNAM RODZINĘ KRÓLÓW ZAMIESZKAŁYCH W MIEJSCOWOŚCI ŻÓŁKIEWKA I REJOWIEC FABRUCZNY W WOJEÓDZTWIE LUBELSKIM.POZDRAWIAM SERDECZNIE I UNIŻENIE JAŚNIE WIELMOŻNYCH TYLKO Z NAZWISKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: nazwisko Król IP: *.acn.waw.pl 28.12.02, 23:36 bozenamroczek napisała: > ZNAM RODZINĘ KRÓLÓW ZAMIESZKAŁYCH W MIEJSCOWOŚCI ŻÓŁKIEWKA I REJOWIEC FABRUCZNY > W > WOJEÓDZTWIE LUBELSKIM.POZDRAWIAM SERDECZNIE I UNIŻENIE JAŚNIE WIELMOŻNYCH TYLKO > Z NAZWISKA. Nie masz w klawiaturze małych liter czy zaciął ci się Caps Lock ? A może nie wiesz co sie pisze z małej a co z dużej litery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Nauczycielu! IP: *.chello.pl 29.12.02, 21:01 Gość portalu: wikul napisał(a): > bozenamroczek napisała: > > > ZNAM RODZINĘ KRÓLÓW ZAMIESZKAŁYCH W MIEJSCOWOŚCI ŻÓŁKIEWKA I REJOWIEC > FABRUCZNY > > W > > WOJEÓDZTWIE LUBELSKIM.POZDRAWIAM SERDECZNIE I UNIŻENIE JAŚNIE WIELMOŻNYCH > TYLKO > > Z NAZWISKA. > > > Nie masz w klawiaturze małych liter czy zaciął ci się Caps Lock ? A może nie > wiesz co sie pisze z małej a co z dużej litery ? Nauczycielu! Czemu się czepiasz? Po prostu musisz cos powiedzieć, a nie masz nic innego do powiedzenia? Przykre, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Nauczycielu! IP: *.acn.waw.pl 01.01.03, 02:07 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > bozenamroczek napisała: > > > > > ZNAM RODZINĘ KRÓLÓW ZAMIESZKAŁYCH W MIEJSCOWOŚCI ŻÓŁKIEWKA I REJOWIEC > > > FABRUCZNY > > > W > > > WOJEÓDZTWIE LUBELSKIM.POZDRAWIAM SERDECZNIE I UNIŻENIE JAŚNIE WIELMOŻ > NYCH > > TYLKO > > > Z NAZWISKA. > > > > > > Nie masz w klawiaturze małych liter czy zaciął ci się Caps Lock ? A może n > ie > > wiesz co sie pisze z małej a co z dużej litery ? > > Nauczycielu! Czemu się czepiasz? Po prostu musisz cos powiedzieć, a nie masz > nic innego do powiedzenia? Przykre, współczuję. A co ty masz do powiedzenia dupku przemądrzały ? Dlaczego ty nie używasz samych dużych liter ? Nie przyszło ci do głowy że mógłbym mieć szlachetne intencje ? Lubisz czytać teksty składające sie z samych dużych liter ? A może następnym razem napisze cyrylicą ? Też będziesz bronił ? Tylko wtedy bedę mniej grzeczny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: nazwisko Król IP: *.chello.pl 20.12.02, 20:24 Król to był legandarny facet od rekwizytów w Operetce Warszawskiej. Król to też jakaś Jadwiga, babiszon aspirujacy w każdych wyborach do każdego mozliwego stołka na Pradze Południe. Na szczęście bez efektów. Zupełnie inna, niż tamten Król z Operetki. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: nazwisko Król 21.12.02, 19:35 Też pamietam tego Króla z Operetki. Pracował chyba w latach siedemdziesiątych (pewnie wcześniej i później też, bo młody nie był). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: nazwisko Król IP: *.acn.pl 27.12.02, 13:32 Tak dla formalnosci spytalem czy to nie o stanowisko chodzi.... Pracuje z Krolem - Slawkiem.Jest technikiem na remontach Boeingow w PLL LOT W-wa Facet rowny ze pozazdroscic mi mozecie - dla mnie to on i stanowisko adekwatne posiadac powinien! PZDR> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessfc Re: przepraszam wszystkich Królów...... IP: 172.25.33.* 02.01.03, 14:52 za brak reakcji na Wasze listy , to nie wynikło z braku szacunku ale z powodu nieoczekiwanego wyjazdu . Dziękuje za odpowiedzi i mam nadzieje ze watek bedzie kontynuowany , proszę o wpisy wszystkich Królów tych z nazwiska i nie tylko ....ewentualnie moze byc jakis Król "pełniący stanowisko " Pozdrawiam serdecznie Tess Odpowiedz Link Zgłoś
smolineczka Re: przepraszam wszystkich Królów...... 06.01.03, 18:35 Tess, czy tez jestes z Krolow? Pytam, zeby sie dowiedziec po co zaczales watek. Anna z Krolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nazwisko Król IP: mail:* / 10.196.1.* 12.02.03, 12:18 W mojej rodzinie też występuje to nazwisko. Moja matka siostra i ojciec noszą nazwisko Król. Korzenie ojca są spod Kielc... Pzdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mu5 Re: nazwisko Król 18.09.03, 12:05 Gość portalu: Ewa napisał(a): > W mojej rodzinie też występuje to nazwisko. Moja matka siostra i ojciec noszą > nazwisko Król. Korzenie ojca są spod Kielc... > > Pzdr Ewa Moja prababcia nosila nazwisko Król i też mieszkala w Kieleckiem. Konkretnie w Chrabkowie. Ale to chyba popularne nazwisko, bo chłopak mojej kuzynki też się tak nazywa, a nie jesteśmy rodziną. On jest z Chełma. pozdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona976 Re: nazwisko Król IP: *.acn.pl 18.07.03, 21:28 Cześć Mój chłopak ma na nazwisko Król. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: nazwisko Król IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 00:57 Znałam rodzinę Królów z Wielunia. Ale wiem, że wywodzili się spod Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famia Re: nazwisko Król IP: *.chello.pl 03.08.03, 22:45 ja nie mam tego nazwiska ale znam osobe o tym nazwisku. mieszka w warszawie! maila niestety nie moge podac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krol_M Re: nazwisko Król IP: *.teleweb.at 04.08.03, 03:22 Ja sie nazywam Krol, ale moze powiesz konkretnie kogo poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: nazwisko Król IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:52 hejka !! nazwisko Król ma moj kolega który mieaszka nie daleko Leszna w mijscowości Włoszakowice !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: nazwisko Król IP: *.berlikomm.net 20.08.03, 21:13 Znam Krola Mariusza,Rafafa z Kostrzyna N/O Odpowiedz Link Zgłoś