Gość: Krystyna IP: *.telia.com 08.03.01, 17:23 Leszku odezwij sie, nazywales sie chyba Opara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malgosia Re: szukam dawnego kumpla IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.01, 22:13 Piotr Czarnecki z Kutna (ul Dlugosza)-studiowal elektrotechnike na Politechnice w Lodzi (1998-1994). Odezwij sie, nie zapomnialam o Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: szukam dawnego kumpla IP: *.mtmc1.on.wave.home.com 25.03.01, 03:01 Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Leszku odezwij sie, nazywales sie chyba Opara. Witaj Krysiu. Jestem Leszek i jezeli mnie poszukujesz to napisz do mnie na potrec@home.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: szukam IP: *.cable.net.co 26.03.01, 03:49 Szukam osoby ktore byly internowane w Cudrefin (Szwajcaria) w wojsku w roku l944 w Diwizji Strzelcow Polskich. Dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: szukam dawnego kumpla IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 18:12 szukam kolegi ze studiów, nazywał się Krzysztof Mikulski Odpowiedz Link Zgłoś