issia3107 29.07.09, 22:51 Szukam mojej kolezanki. Nazywala sie Teresa Grzejdak mieszkala w Poizdowie w woj, lubelskim. Musi miec teraz ok. 50 lat. Wiem ze wyszla za maz i wyjechala na Slask. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lura35 Re: Szukam kolezanki. 30.07.09, 18:36 Nazywam się Teresa Grzelak, wiek się zgadza, mieszkałam w Pazdowie , nie wiem czy to o mnie chodzi, czy szukasz kogoś innego. Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
issia3107 Re: Szukam kolezanki. 31.07.09, 11:33 Ja szukam Teresa Grzejdak, po mezu nie wiem. Mieszkala we wsi Poizdow. Nie widzialam jej chyba ze 40 lat, ale jako dzieci byla moja najlepsza kolezanka. Na mnie wolali siucha a tereska miala przezwisko sielono, bo miala zawsze takie czerwono-silne policzki. ty napisalam miejscowosc pazdow. Jej brat jest w jakims domu opieki spolecznej bo jest alkoholikiem, mama jej dawno temu zginela w wypadku u siebie na podworku jak robili studnie. Odpowiedz Link Zgłoś
issia3107 Re: Szukam kolezanki. 31.07.09, 11:36 Nie wiem czy jest miejscowosc Pazdow czy zrobilas pomylke w druku. Ja jestem Irena Kepa. Moja babcia i dziadek to Andrzej i Helena Kepa a mama Regina Kepa.W wieku ok. 10 lat wyjechalam na Slask a potem do Niemiec i mieszkam tu do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś