Dodaj do ulubionych

Galeria potraw - jak szukać?!

27.10.10, 10:18
Kiedyś wchodziłam po prostu w galerie użytkownika, którego przepisu szukałam, klikałam na odpowiednie zdjęcie i wchodziłam w wątek z przepisem. Teraz, z tego co się zorientowałam, takiej możliwości nie ma - kiedy klikam na zdjęcie, to zdjęcie się tylko powiększa i tyle. Opisy zdjęć nie zawsze odpowiadają faktycznej nazwie przepisu. Argh! Strasznie mnie to denerwuje. Kiedyś nawet musiałam szukać przez google, bo było skuteczniejsze od forowej wyszukiwarki.
Przykład: Bardzo lubię wypieki Sylwii1607 i przeglądałam jej galerię. Zainteresowało mnie zdjęcie opatrzone podpisem "Ciasto nadziewane budyniem". Próbowałam wpisać je na wszelkie sposoby w wyszukiwarkę, ale nawet nie zbliżyłam się tego ciasta.
Jak to robicie? Czy ja popełniam jakiś głupi błąd?
Obserwuj wątek
    • fettinia Re: Galeria potraw - jak szukać?! 27.10.10, 10:32
      Robisz tak jak napisalas.Klikasz na zdjecie aby je powiekszyc.I obok po prawej stronie pisze "forum" i jest link do watku z przepisem.
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1822865,2,169,Ciasto-z-truskawkami-i-kremem-budyniowym.html
      • bobralus Re: Galeria potraw - jak szukać?! 27.10.10, 10:48
        Dzięki, Fettinio! Teraz mi głupio, że tego nie zauważyłam, ale dobrze, że zapytałam. Przywróciłaś mi chęć do korzystania z forum. Mnie chodziło o ten przepis: fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,95375213,95375213.html
        Ale ten na biszkopt tez wypróbuje, mam dużo budyniów i nowy robot kuchenny do przetestowania;P
        • fettinia Re: Galeria potraw - jak szukać?! 27.10.10, 10:54
          :)Nie ma co byc glupio:)Czesto sie to zdarza od czasu zmian na forum-kiedys bylo pod zdjeciem i wszyscy sie przyzwyczaili:)
          Oo to teraz wpadniesz w szal miksowania i pieczenia:D
          • bobralus Re: Galeria potraw - jak szukać?! 27.10.10, 15:09
            Już wpadłam, zwłaszcza, że jestem podziębiona i siedzę w domu, ale energię do robienia ciast mam:0 Wczoraj był była strucla z gruszkami i orzechami (totalna porażka, dół spalony, góra blada, środek się rozłożył w wachlarz), ale dziś nauczyłam się na błędach i ta rozeta wyszła obłędnie. Pół jeszcze ciepłej zeszło po sutym obiedzie. Dziękuję jeszcze raz za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka