gappa1 08.12.10, 22:01 czesc, zastanawiam sie nad kupnem Douwe Egberts. Pozostaje wybor miedzy gold a black. Czy ktos moze sie wypowiedziec jak smakuja, jakie sa roynice? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamagnoma Re: kawa Douwe Egberts 08.12.10, 22:06 Raz kupilam (czarna). Byla obrzydliwa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menta Re: kawa Douwe Egberts IP: 213.155.191.* 09.12.10, 06:51 To samo miałam napisać. Czarna jest obrzydliwa, kwaśno-gorzka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: kawa Douwe Egberts 09.12.10, 08:12 Dokladnie. Przyklad na napedzanie sprzedazy wylacznie reklama. Zapemne niedlugo marka zniknie a nam beda to samo swinstwo proponowac w nowym opakowaniu pod nowa marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty FUJ , obrzydliwa kawa Douwe Egberts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 07:15 obie są obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua48 Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! IP: 77.236.26.* 09.12.10, 10:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota.be Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! IP: *.enterpol.pl 09.12.10, 10:48 Kupiłam Douwe Egberts Black zafascynowana ciepłym , zmysłowym głosem pana reklamujacego kawę. Grugi raz nie kupię, ale słuchajac głosu pana nadal miękną mi kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
lee-aa Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! 09.12.10, 12:56 To jakaś pomyłka, DE to jedna z podlejszych marek kawy w NL i BE, generalnie paskudne przeżerające żołądek na wylot cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! 09.12.10, 16:34 Gość portalu: dorota.be napisał(a): > Kupiłam Douwe Egberts Black zafascynowana ciepłym , zmysłowym głosem pana rekla > mujacego kawę. > Grugi raz nie kupię, ale słuchajac głosu pana nadal miękną mi kolana Niezła wizja - kolana zasłuchane w aksamitny głos lektora :o Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: kawa Douwe Egberts 09.12.10, 16:31 Niestety, muszę poprzeć większość przedpiśćców. Dostałam raz paczkę w prezencie i była to najbardziej obrzydliwa kawa, jaką piłam na przestrzeni jakichś ostatnich 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niels Re: kawa Douwe Egberts IP: 212.160.148.* 10.12.10, 12:18 hmmmm to jedne z najlepszych kaw jakie pilam w NL i to klamstwo, ze sa najpodlejsze w NL i BE tych w polsce nie kupowalam moze jak zwykle Polactwo oszukuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: kawa Douwe Egberts IP: *.acn.waw.pl 12.12.10, 08:52 Paskudna, w Belgii i Holandii to najtańsza marka dla plebsu. Z tego, co widziałam, u nas też nie jets droga, więc czego sie spodziewać? I kto kupuje kawę na podstawie głosu pana z reklamy, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasj Re: kawa Douwe Egberts 13.12.10, 19:02 i pomyśleć że biedny niczego nie świadomy Marcin Dorociński jest sprawcą waszego zdegustowania... Odpowiedz Link Zgłoś