Dodaj do ulubionych

kawa Douwe Egberts

08.12.10, 22:01
czesc, zastanawiam sie nad kupnem Douwe Egberts. Pozostaje wybor miedzy gold a black. Czy ktos moze sie wypowiedziec jak smakuja, jakie sa roynice? dzieki.
Obserwuj wątek
    • mamagnoma Re: kawa Douwe Egberts 08.12.10, 22:06
      Raz kupilam (czarna). Byla obrzydliwa :-(
      • Gość: menta Re: kawa Douwe Egberts IP: 213.155.191.* 09.12.10, 06:51
        To samo miałam napisać. Czarna jest obrzydliwa, kwaśno-gorzka.
        • krzysztofsf Re: kawa Douwe Egberts 09.12.10, 08:12
          Dokladnie.
          Przyklad na napedzanie sprzedazy wylacznie reklama.
          Zapemne niedlugo marka zniknie a nam beda to samo swinstwo proponowac w nowym opakowaniu pod nowa marka.
    • Gość: yśty FUJ , obrzydliwa kawa Douwe Egberts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 07:15
      obie są obrzydliwe
      • Gość: aqua48 Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! IP: 77.236.26.* 09.12.10, 10:29
        • Gość: dorota.be Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! IP: *.enterpol.pl 09.12.10, 10:48
          Kupiłam Douwe Egberts Black zafascynowana ciepłym , zmysłowym głosem pana reklamujacego kawę.
          Grugi raz nie kupię, ale słuchajac głosu pana nadal miękną mi kolana.
          • lee-aa Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! 09.12.10, 12:56
            To jakaś pomyłka, DE to jedna z podlejszych marek kawy w NL i BE, generalnie paskudne przeżerające żołądek na wylot cudo.
          • pavvka Re: Raz się na to nabrałam. Nigdy więcej! 09.12.10, 16:34
            Gość portalu: dorota.be napisał(a):

> Kupiłam Douwe Egberts Black zafascynowana ciepłym , zmysłowym głosem pana rekla
            > mujacego kawę.
            > Grugi raz nie kupię, ale słuchajac głosu pana nadal miękną mi kolana

Niezła wizja - kolana zasłuchane w aksamitny głos lektora :o
    • jop Re: kawa Douwe Egberts 09.12.10, 16:31
      Niestety, muszę poprzeć większość przedpiśćców. Dostałam raz paczkę w prezencie i była to najbardziej obrzydliwa kawa, jaką piłam na przestrzeni jakichś ostatnich 5 lat.
    • Gość: niels Re: kawa Douwe Egberts IP: 212.160.148.* 10.12.10, 12:18
      hmmmm to jedne z najlepszych kaw jakie pilam w NL i to klamstwo, ze sa najpodlejsze w NL i BE
      tych w polsce nie kupowalam
      moze jak zwykle Polactwo oszukuja?
      • Gość: Kejt Re: kawa Douwe Egberts IP: *.acn.waw.pl 12.12.10, 08:52
        Paskudna, w Belgii i Holandii to najtańsza marka dla plebsu. Z tego, co widziałam, u nas też nie jets droga, więc czego sie spodziewać? I kto kupuje kawę na podstawie głosu pana z reklamy, LOL
        • sandrasj Re: kawa Douwe Egberts 13.12.10, 19:02
          i pomyśleć że biedny niczego nie świadomy Marcin Dorociński jest sprawcą waszego zdegustowania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka