anaiss 29.01.12, 17:50 Witajcie, szukam kminu indyjskiego, papryki wędzonej, makaronu gryczanego soba, ciasta fillo. Czy moglibyście polecić jakiś sklep internetowy, gdzie mogłabym je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thiessa Re: szukam sklepu internetowego 29.01.12, 17:53 A skad jestes? Bo cos mi sie zdaje, ze ciasto filo tylko mrozone jest dostepne, wiec z przesylki nici. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: szukam sklepu internetowego 29.01.12, 18:01 Kuchnie Świata chyba dowożą mrożonki, ale tylko na terenie Warszawy (możliwe, że innych dużych miast też). Mają filo, kupiłam u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: szukam sklepu internetowego 29.01.12, 18:01 znaczy coś mi źle dzwoniło z tym ciastem. Jestem z Bydgoszczy. W "Bomi", "Piotrze i Pawle" i "Almie" to tylko na mnie oczy wybałuszali jak pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mitta Re: szukam sklepu internetowego 29.01.12, 23:34 Ja przyprawy kupuję od tego sprzedawcy, są świeże, pachnące, jestem zadowolona kmin: allegro.pl/kmin-rzymski-kumin-az-40g-od-skworcu-sa-i2087703043.html papryka wędzona allegro.pl/papryka-wedzona-50g-od-skworcu-sa-i2074411002.html makaron gryczany allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=makaron+gryczany+soba Ciasta filo jeszcze nigdy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 00:17 Również polecam użytkownika Skworcu (w żaden sposób nie jestem z tą firmą związana, jestem stałą klientką od kilku lat, kupuję zioła i herbaty) - uczciwy i solidny sprzedający, bardzo dobrej jakości towar, zawdzęczam mu kilka ukochanych smaków herbaty. Wędzoną paprykę kupuję w Piccola Italia na Ursynowie, makarony i tajskie/chińskie różności w Shilli, również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.desaparecida Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 02:18 Skworcu i ja polecam. Wybór ma naprawdę spory. Odpowiedz Link Zgłoś
kocila Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 09:46 Filo pojawiło się w Makro (jeśli masz możliwość kupowania tam). Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 14:32 Dziękuję serdecznie za wszystkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 14:48 i ja polecam tego sprzedawcę , Kupuję od czasu do czasu przyprawy u niego, ma m.in. bardzo przyjemną mieszankę suszonych pomidorów i bazylii, dobry suszony czosnek niedźwiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokito Re: szukam sklepu internetowego IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 19:25 W Almie kupowałam fillo w styczniu. Jest na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
enoive Re: szukam sklepu internetowego 25.04.13, 12:36 A czy ktos wie gdzie w Trojmiescie lub okolicach mozna kupic ciasto filo? Odpowiedz Link Zgłoś
pruszynkaaa Re: szukam sklepu internetowego 30.01.12, 19:28 Filo jest dostępne w almie - widziałam je już parę razy obok francuskiego Co do przypraw to polecam Skworcu - właśnie czekam na przesyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 filo kontra listkowe 12.11.13, 19:46 pruszynkaaa napisała: > Filo jest dostępne w almie - widziałam je już parę razy obok francuskiego Mam pytanie czym sie one roznia na polskim rynku. Wiem, ze turecka yofka i tunezyjski brick sa robione z twardej pszenicy semoliny. Ale na polskim rynku taka finezja? Blaty pod pizze robi prawidlowo tylko jeden producent. Odpowiedz Link Zgłoś