literki 25.06.04, 07:57 no, kurczę, trochę się denerwuję, bo mam dziś obronę pracy (studia podyplomowe...) A potem dam znać, czym czciliśmy (mam nadzieję) (: żeby nie było tak zupełnie nieKuchennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzzytkaaa Re: kurczę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 08:00 no to kurczę, powodzenia się życzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: kurczę... IP: *.bb.online.no 25.06.04, 18:41 mam nadzieje, ze szampan sie leje! Odpowiedz Link Zgłoś
literki no...! 25.06.04, 18:48 uff, po wszystkim (: Broniłam się skutecznie! a potem było trochę barana - na szczęście na obiad, i stek (to Młody Mąż), i sery, i jarzyny... A teraz zabieram się za jakieś ciasto; mam truskawki i rabarbar, i orzechy... Chętnie jakieś crumble...? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: kurczę... IP: *.proxy.aol.com 25.06.04, 20:46 No to czy zmieniasz literki na LITERKI? A może na Mg. Literki? No i czy ten kuchenny egzamin też już zdałaś? >=< (shake...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post-mgr Litery (: Re: kurczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 05:29 co do kuchennego egzaminu to - choć byłam zmęczona - postanowiłam jednak jakieś ciasto sprokurować wieczorem. No ale ponieważ byłam zmęczona (: , to był truskawkowy krambel (crumble) z migdałami. Bardzo dobry! Odpowiedz Link Zgłoś