06.09.12, 18:20
Kochani zwracam się do Was z pewnym nurtującym mnie pytaniem...
Otóż czy według Was frytki powinny być pieczone w piekarniku bez grama tłuszczu i tak długo, że nie idzie ich później zjeść?
Pytam, ponieważ zamawiając danie w pewnej restauracji zwróciłam na to uwagę... na co Pani mi odpowiedziała, że to ja jestem nienormalna i frytki się robi w ten sposób.Na pytanie dlaczego w takim razie te wióry są niezjadliwe? Odpowiedziała, że robią je tak od 5 lat i nie słyszała o tym, aby frytki robić na oleju lub chociażby z jego dodatkiem.Jadłam już frytki z piekarnika w wykonaniu różnych osób, ale takich sucharków nigdy:/
Obserwuj wątek
    • kosmopolitesiorbut Re: Frytki 06.09.12, 18:29
      Trzeba było piznąć tymi frytkami i wyjść.
    • squirk Re: Frytki 06.09.12, 19:03
      misiaczek20 napisała:

> Pytam, ponieważ zamawiając danie w pewnej restauracji zwróciłam na to uwagę...
      > na co Pani mi odpowiedziała, że to ja jestem nienormalna

I nie wyszłaś/nie zrobiłaś awantury? Więcej szacunku dla siebie.
      :-)
      • Gość: jakk3 Re: Frytki IP: 184.70.195.* 06.09.12, 19:09
        Che, che co to za knajpa gdzie kelnerka taka pyskata?
    • misiaczek20 Re: Frytki 06.09.12, 19:28
      Danie zamawiane było z dowozem, więc bardzo żałuję, że nie miałam okazji osobiście w 4 oczy powiedzieć tego co myślę.Aczkolwiek zamieściłam opinię na stronie z której zamawiałam... Nie powiem,bo była ostra(zasłużyli) Bo oprócz sucharków dostałam tak słonego kebaba, że szło się porzygać i pierwszy raz jadłam szaszłyka o wielkości wykałaczki... Tak takiej małej do zębów! :D
      Pani do mnie dzisiaj zadzwoniła z pretensjami dlaczego taką okrutną opinię zamieściłam(bo generalnie restauracja miała bardzo dużo pozytywnych opinii) Nie wiem jakim cudem, bo pizza u nich to samo przypalone ciacho z łyżka sosu.Składników z lupą trzeba szukać:D Nie płacę mało, więc wymagam, ale już zgłupiałam czy to ja może dostałam na łeb i się czepiam :/ Może właśnie tak powinny wyglądać frytki, bo kłóciła się ze mną długo i nie dawała za wygraną :/
      • squirk Re: Frytki 06.09.12, 19:33
        misiaczek20 napisała:

Może właśnie tak powinny wyglądać fr
        > ytki, bo kłóciła się ze mną długo i nie dawała za wygraną :/

Przecież wiesz, że nie tak powinny wyglądać, więc nie wiem, po co się upewniasz, dostałas paskudztwo i tyle, więc masz prawo skrytykować, a za telefon z fochem wystawiłabym drugą opinię, prawdę mówiąc, i ostrzegłabym innych i przed kiepskim jedzeniem, i przed buractwem obsługi.
        • lonely.stoner Re: Frytki 06.09.12, 19:38
          > Przecież wiesz, że nie tak powinny wyglądać, więc nie wiem, po co się upewniasz
          > , dostałas paskudztwo i tyle, więc masz prawo skrytykować, a za telefon z foche
          > m wystawiłabym drugą opinię, prawdę mówiąc, i ostrzegłabym innych i przed kieps
          > kim jedzeniem, i przed buractwem obsługi.

Racja, za ten telefon z fochem tez bym dodala odpowiedni komentarz- i wszystko dokladnie opisala, normalna firma by zadzwonila, przeprosila, i moze dostalabys gratis jakis fajny posilek zebys zmienila zdanie o firmie i napisala pozytywny komentarz. Ale w tej knajpie zdaje sie ani nie potrafia gotowac ani dbac o zadowolenie klienta. Co glupie jest- bo teraz jest mnostwo konkurencji na rynku, i warto jednak dbac zeby klienci byli zadowoleni.
      • kosmopolitesiorbut Re: Frytki 06.09.12, 20:15
        Niezależnie od krytyki programu Gesslerowej to aż mi kalejdoskopowo przed oczy wchodzą knajpy, którym pomagała wyjść z impasu. Szczególnie taka jedna chińska z rdzennym właścicielem i obsługą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka