kumite 08.12.12, 21:08 Mam pytanie do Krakusów na forum :) Wie ktoś z Was może gdzie dostanę gęś? Ale tak na 100%, teraz, albo najlepiej tuż przed świętami. Niestety, okazuje się, że w tym roku na Imbramie raczej nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 10:31 Ja kupiłam w Kauflandzie, po zeszłorocznych chybionych polowaniach przedświątecznych, już dwa tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 11:18 kumite napisała: > Niestety, okazuje się, że w tym roku na Imbramie raczej nie będzie no wlasnie te prognozy, Odpowiedz Link Zgłoś
kumite Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 12:35 To nie moje prognozy a Pani sprzedawczyni. Straszy, że wszystkie gęsi poszły na eksport! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 11:45 W Kauflandzie, ale przed św. Marcinem kupowałam. Kiedyś zamawiałam w jatce na Palcu na Stawach, tuż przed świętami odbierałam świeżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kumite Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 12:36 Ooo dzięki, może i udam się tam i dopytam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: Gęś w Krakowie 09.12.12, 12:07 W Kauflandzie jest zawsze, tyle tylko, że mrożona. Są dwa rodzaje gęś polska, i gęś owsiana. Różnica w cenie niewielka, oba gatunki mają w środku podroby. Odpowiedz Link Zgłoś