saiss 14.07.04, 15:13 Mam kapustę, marchewkę, pietruszkę, mięso i pieczarki ( nie znalazlam grzybow mun). Co by tu jeszcze mozna dorzucic? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: Co do sajgonek? 14.07.04, 15:19 Szystko tutaj: www.google.com/search?hl=en&ie=ISO-8859-1&q=sajgonki&btnG=Google+Search Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Co do sajgonek? 14.07.04, 15:20 Masz na myśli farsz? Czy "side dish"? Jeśli farsz, to ja robię z mięsa, KREWETEK, cebulki i kiełków sojowych, ewentualnie seler naciowy. Plus sól, cukier, sos sojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Co do sajgonek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 15:28 zrób farsz z tego co masz i przypraw tak jak Tobie smakuje. Moze nie beda to klsyczne sajgonki, ale za to beda "krokiety saiis w stylu sajgonek" Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Co do sajgonek? 14.07.04, 20:45 Gość portalu: giezik napisał(a): > "krokiety saiis w stylu sajgonek" :D Zrobiłam z tego, co miałam, zawinęłam, usmażyłam, zjedliśmy z ryzem i surówką. MM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Co do sajgonek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:54 i rozumiem, że smaczne wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś