Dodaj do ulubionych

bita smietana - grudki???

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 22:43
Hej,
odpowiedzcie mi prosze na jedno pytanie bo naprawde nie rozumiem. Zawsze
robilam bita smietane ubijajac mikserem smietane (30%). Wychodzila bardzo
dobra. Ostatnim razem gdy ubijalam wytracily sie takie maslane grudki i
zostala serwatka. Dodam ze nie ubijalam za dlugo, to stalo sie po kruciutkim
czasie. Sprawdzilam wiec dzte waznosci ale byla w porzadku. Postanowilam wiec
ubic drugi raz (druga polowe tego samego opakowania) i tym razem w ogole sie
nie ubila mimo dlugiego ubijania. Pozostala poprostu w stanie plynnym. Wiecie
moze o co w tym wszystkim chodzi????
Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka