Dodaj do ulubionych

Cukrowe figurki Angry Birds na tort

30.05.13, 17:44
Znalazłam tylko jeden zestaw na allegro, przekopałam wszelkie znane sklepy z dekoracjami cukierniczymi, ale nie trafiłam. Znacie jakiś sklep online z dekoracjami z angry birds do tortów?
Nie chodzi o dekoracje z opłatka.
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: Cukrowe figurki Angry Birds na tort 30.05.13, 18:14
      Świeczki?
      Bo tak to nie ma - ale nie lepiej samej zrobić? One akurat dość proste są, tylko musisz mieć dobre barwniki.
      • corrina_f1 Re: Cukrowe figurki Angry Birds na tort 30.05.13, 19:00
        Dzięki, bene, te świeczki tez widziałam, "zastawę" papierową też, czekają w koszyku :)
        W lukier plastyczny nigdy się nie bawiłam, bo nie mam do tego kompletnie ręki, na dodatek i tak by trzeba kupić albo kilka kolorów, albo kilka barwników, co w końcowym efekcie może nie wyjść najtaniej. A co potem zrobię z resztą, po wykonaniu kilku figurek ? IMHO lepiej kupić coś gotowego.
        • corrina_f1 Re: Cukrowe figurki Angry Birds na tort 30.05.13, 19:04
          Tak się zastanawiam, czy w ostateczności nie zamówić w jakiejś cukierni, kiedyś w Sowie widziałam różne figurki Kubisie Puchatki, Auta itp., może można zamówić ptaszory ? Kwestia opłacalności pewnie też. Jutro z ciekawości przedzwonię do jakiejś.
          • bene_gesserit Re: Cukrowe figurki Angry Birds na tort 30.05.13, 19:17
            Pewnie zechcą oczu z głowy.
            Czy one muszą być jadalne? Może lepiej zrobić z ciastoliny/modeliny (taniej, noi można ćwiczyć aż do skutku), zdjąć z tortu przed krojeniem i obdarować uczestników?
            Tu natchnienie :)
    • loola_kr Re: Cukrowe figurki Angry Birds na tort 30.05.13, 21:03
      ja nie znalazłam wiec sama lepiłam z lukru plastycznego, ale jak nie muszą byc jadalne to jest gra Angry Birds albo figurki pojedyncze do kupienia. Chciałam je daż na tort bo akurat tę grę mamy ale syn nie pozwolił bo "sie pobrudzą".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka