chiavone 05.10.04, 14:18 czy to ty jestes administratorem/torka tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica przepraszam, że się wtrącę... 05.10.04, 14:19 chiavone napisała: > czy to ty jestes administratorem/torka tego forum ? > to forum NIE MA administratora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik bynajmniej 05.10.04, 14:19 bynajmniej, mam okresowo po prostu sporo czasu a atmosfera zacheca do bytnosci tu Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica gieziku, a może ktoś chce cię ubrać 05.10.04, 14:23 w administrowanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik bez szans 05.10.04, 14:25 to forum ma mnostwo administratorow (z podzialem na strey czasowe), i tak jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: halo giezik 05.10.04, 14:20 chiavone napisała: > czy to ty jestes administratorem/torka tego forum ? Giezik! Zgódź się - taka okazja bycia adminem drugi raz nie spadnie Ci z (nieba!) sieci! ;) Kpię strasznie - opinię o kontroli wewnętrznej wywaliłem kilka dni temu - nie jest to dobry pomysł. Ale jednak nominowany na admina zostałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: halo giezik 05.10.04, 14:50 brunosch napisał: > ;) Kpię strasznie - opinię o kontroli wewnętrznej wywaliłem kilka dni temu - > nie jest to dobry pomysł. > Ale jednak nominowany na admina zostałeś :))) Ha! Telepatyczna moja zemsta za wywalanie opinii :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Giezik, po prostu gotuj 05.10.04, 15:11 Niech Giezik nie idzie w administratory czy inne dyrektory, tylko hmm... po prostu gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipkurka Giezik i sny 05.10.04, 15:21 Trochę z innej beczki, ale skoro do Giezika :-) Gieziku, śniłeś mi się dziś :-) Gotowałeś zupę pomidorową (tę, do której ja nie mogę się zabrać od pięciu dni) i opowiadałeś, że gotujesz od 17. roku życia, a to znaczy, że masz 24 lata praktyki :-) Wybacz, mam wrażenia, że lat Ci dodałam. Ale zupa była baaardzo apetyczna! Odpowiedz Link Zgłoś