ulawaw 27.01.05, 14:22 Uwielbiam je! Fajnie gotują, fajnie opowiadają, a nawet podśpiewują i na dodatek w fajnych kuchniach, w fajnych naczyniach i na fajnych piecach. Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speni Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 14:25 Też je uwielbiam oglądac, choc mało edukujące, bo nigdzie nie znajdziesz samego przepisu, czyli proporcji składników itp. Ale oglądac je lubię. Myslę, że większy pożytek mają wieksi ode mnie kulinarni znawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Speni 27.01.05, 16:29 Dokładne,tyle że po angielsku,przepisy znajdziesz tutaj: ta pani bez czerwonych paznokci;) tinyurl.com/65wl5 pani z czerwonymi paznokciami tinyurl.com/5so48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Dwie puszyste damy IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 15:53 I fajnie przenoszą się z miejsca na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ulawaw Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 16:20 I ten motocykl odjazdowy. Nie wspominając o czerwonym lakieru na paznokciach jednej z dam i pierścieniach na palcach tejże damy, zwłaszcza jak miesza nimi, wyrabia etc.. Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 16:34 przepraszam, ale czy ktoś mnie oświeci o co chodzi???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 16:40 viillemo napisała: > przepraszam, ale czy ktoś mnie oświeci o co chodzi???????? Chyba o to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=15483536&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: Dwie puszyste damy IP: *.bphpbk.pl 27.01.05, 16:37 Bardzo lubie oglądać szczegolnie ze kobitki nie preferują kuchni w stylu "light" :) no i te angielskie klimaty .... Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 16:38 Poogladac mozna ale nie chcialabym sie na codzien u nich stolowac (robia bardzo niezdrowe zarcie ) Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: Dwie puszyste damy 27.01.05, 16:45 Bez przesady, nie wszystko co gotują jest niezdrowe [to zresztą też względne pojęcie]. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Dwie puszyste damy 28.01.05, 11:34 delie napisała: > [to zresztą też względne pojęcie]. oczywiście! bo głównie o ilość tu się rozchodzi.. ;-)) zdrowa żywność też szkodzić może (w większych ilościach) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Dwie puszyste damy 28.01.05, 00:11 Niezdrowe żarcie? Bo my tutaj robimy takie strasznie zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD radosne panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:06 bardzo miłe dowciepne i znające się na rzeczy przypominają mi moje rożne dalsze ciotki nobliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dwie puszyste damy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:53 Sa ,fajne bo bez fochów.Niestety słyszałam ,że jedna z nich już nie żyje.Taki program z typu "old fashioned".Ze wzgledu na ciągłe przemieszczanie się ,to taki współczesny Makłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re:jedna puszysta dama:( 27.01.05, 19:51 Ja tez slyszalam,ze jedna puszysta dama-Jeniffer chyba-nie zyje:( Tez bardzo lubie ogladac ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Re: Dwie puszyste damy IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 28.01.05, 11:05 nareszcie ktoś o Nich napisał, myslałam, że tylko ja je oglądam sa super !!! premiera nowego odcinka w każdy poniedziałek o 23.00 na TVN Style Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: Dwie puszyste damy 28.01.05, 11:08 Podpadnę, ale mam odmienne zdanie. Tusza tych pań jest dla mnie przerażająca, a widok pierścieni oblepionych wyrabianym ciastem co najmniej nieestetyczny - fu! Nie ogladam!! Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: Dwie puszyste damy 28.01.05, 11:14 wolę pierścienie oblepione ciastem niż oblizywanie paluchów przez niektórych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagita_74 Re: Dwie puszyste damy IP: 195.150.225.* 28.01.05, 11:19 konia z rzędem temu, kto nie oblizuje paluchów przy gotowaniu! S Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: Dwie puszyste damy 28.01.05, 15:20 mam na myśli oblizywanie na antenie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Dwie puszyste damy 29.01.05, 00:02 Dają odczucie swojskosci, cos znanego, blizkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sinistra80 Re: Dwie puszyste damy 29.01.05, 23:57 ta dama z czerwonymi paznokciami to Jenniifer Paterson www.bbc.co.uk/food/chef_biogs/p.shtml#jennifer_paterson i, niestety, rak ją pokonał a druga to Clarissa Dickson -Wright www.bbc.co.uk/food/chef_biogs/d.shtml#clarissa_dickson-wright ja je uwielbiam, to poczucie humoru, klimacik. a przepisy można znaleźć tu: www.bbc.co.uk/food/ warto poszperać, bo są przepisy z Ready Steady Cook i przepisy Ricka Steina (absolutny autorytet) Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: Dwie puszyste damy 30.01.05, 00:37 dla mnie są sympatyczne i dowcipne jako osoby. Podoba mi się koncepcja programu, ale dania, które robią... ja bym tego nie zjadła. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Dwie puszyste damy 30.01.05, 03:01 two fat ladies ::))) one sa przesympatyczne, tutaj nie pokazuja juz ich niestety w TV a szkoda, gotowaly pysznosci( tlustosci hehehe) w pieknym miejscu, uroczej kuchni..... z jajem babki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: Dwie puszyste damy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 08:01 Uwielbiam je. Piją, palą, kochają życie, ludzi, nie mają kompleksów na swoim punkcie. Tworzą atmosferę starej Anglii i kolonii. Marzyłam, że zrobią program z Makłowiczem - no to może chociaż z Clarissą? Makłowicz chyba mógłby prowadzić motocykl? Odpowiedz Link Zgłoś