marghot 06.04.05, 10:24 dostaliście już pierwszy numer? do mnie jeszcze to novum nie dotarło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Klub Konesera 06.04.05, 14:29 Na stronie z prenumeratą Klubu Konesera jest napis: Pierwszy numer pod koniec kwietnia, a tu dopiero początek miesiąca, a Wy już płaczecie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot sorki, ale 06.04.05, 15:00 wydawało mi się, że pierwszy numer miał wyjść 01 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb No to jutro już maj... 30.04.05, 20:35 Klub konesera miał być pod koniec kwietnia, jutro już pierwszy maja, a Klubu nie ma... Amoże ktoś już dostał, a ja nie? Jak tam, dostaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinia Re: Nie, nie dostaliśmy :-( nt. IP: *.devs.futuro.pl 01.05.05, 21:15 Ja dostałam razem z zaprenumerowaną Kuchnią,jak dla mnie nic ciekawego,tylko 34 strony,dużo reklam(wiadomo),ale ja w temacie alkoholi do tyłu jestem,więc z oceną szczegółową się wstrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dostaliście już? 08.05.05, 11:32 Nie :-((( Na razie grzecznie czekamy, ale pewnie wkrótce zaczniemy się awanturować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Prawie połowa maja 11.05.05, 09:08 I nadal nic. Znacie może aderes, gdzie trzeba napisać i kogo trzeba kulinarnie opieprzyć :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot też nie dostałam... 11.05.05, 09:12 a może to była jakaś "ściema" i chcieli tylko zebrać bazę danych??? Odpowiedz Link Zgłoś
meggie8 MAM! 13.05.05, 14:26 Ponad godzinę temu listonosz wręczył mi pierwszy nr bezpłatnego kwartalnika"KK".Czyżym była pierwsza w KUCHNI? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: MAM! 13.05.05, 14:39 Po twojej wypowiedzi aż mnie poderwało, pobiegłam do skrzynki. Listonosz był, skrzynka pena, ale Klubu Konesera nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot pewnie 13.05.05, 14:43 partiami wysyłają i każdy w innym terminie dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
meggie8 Re: pewnie 13.05.05, 15:12 Myślę sobie,że jednak ludzie z W-wy powinni szybciej dostać.A ja-Gdynia.Może w poniedziałek lub jutro zaglądajcie do skrzynek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycyponek Re: Klub Konesera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:56 Ja też juz dostałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Klub Konesera 14.05.05, 09:32 Ja dostałam wczoraj!(Mieszkam w Szczecinie) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Mam! 16.05.05, 15:30 A ja dostałam dziś (Dolny Śląsk), już nawet próbkę herbaty zdążyłam zaparzyć i właśnie myślę, kupić dziś na wieczór jakąś butelkę tokaju, czy też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Mam :)) 17.05.05, 07:57 Treści nie badałam; ale po pobieznych oględzinach zapowiada się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Klub Konesera 17.05.05, 08:55 Doszedł! Pięknie wydany, sporo blablabla, świetne niektóe zdjecia i jest trochę czytania, na przykład porządnie przygotowany, ciekawy tekst o absyncie. Ale kiczowaty wstep do tokaju mnie powalił. kto to pisze, kto to puszcza do druknu? Potomkowie Tredowatej albo pociotki Isaury? Mam nadzieję, że się poprawią. Bo wiele osób na pewno sporo skorzysta na takim miesięczniku. No i te zdjecia, ten papier, ten druk! Miło wziąć do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Klub Konesera 17.05.05, 14:07 To nie miesięcznik, tylko kwartalnik chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Klub Konesera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:42 a ja jeszcze nie dostałam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Klub Konesera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:26 chyba o mnie zapomnieli ... Odpowiedz Link Zgłoś