natalia.brzeska 04.05.05, 15:37 Czy Wasza rodzina tez sie na Was dziwnie patrzy, gdy robicie zdjecia swoim potrawom? Moj chlopak to juz sam aparat wyciaga, jak gotuje :-) Mam juz spora kolekcje i moze wkrotce wrzuce cos do galerii :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Fotografowanie w kuchni 04.05.05, 15:40 no to dawaj Natalia-Ty chyba się specjalizujesz w owocach morza-cos mi sie tak kojarzą twoje watki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Fotografowanie w kuchni IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 19:04 wklejaj koniecznie. Moja rodzina juz sie pryzwyczaiła..cierpliwie czeka aż napstrykam co trzeba.. i cierpliwie znosi stygnące dania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka-bt Re: Fotografowanie w kuchni IP: 80.51.206.* 04.05.05, 19:10 u mnie tez marudza przy fotkach, aczkolwiek raczej niema moich na forum=) dałam tylko amorka, a reszty jakos niebardzo moge sie przemoc=) w koncu to tylko najzwyklejsze potrawy=) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Fotografowanie w kuchni 04.05.05, 19:37 najzwyklejsze często są najsmaczniejsze :) wklejaj koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Fotografowanie w kuchni 04.05.05, 22:21 Rodziną na miejscu nie dysponuję, ale takie jedno rude pręgowane bydlę utrudnia mi zrobienie jakiejkolwiek aranżacji. Muszę pstrykać SZYBKO, zanim wskoczy w talerz czy półmisek. Odpowiedz Link Zgłoś