Gość: kukurydza IP: *.chello.pl 05.07.05, 11:39 gdzie w Warszawie mogę kupić mąkę kukurydzianą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Mąka kukurydziana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:49 W każdym dużym sklepie.Leclerc ,Carrefour na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Mąka kukurydziana IP: *.future-net.pl 05.07.05, 11:56 w Piotrze i Pawle - Blue City lub Janki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuch Re: Mąka kukurydziana IP: *.man.polbox.pl 05.07.05, 13:53 A co z tego zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
olencja86 Re: Mąka kukurydziana 05.07.05, 15:59 w sklepach ze zdrową żywnością. Ja mam niemiłe wspomnienia z mąka ziemniaczaną, bo tortille robiłam i miałam jakiś badziewny przepis i nic mi z tego nie wyszło, oprócz jednej wielkiej klajsdry... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Mąka kukurydziana 06.07.05, 03:34 Czyżbyś robiła totille z mąki ziemnaczanej???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydza Re: Mąka kukurydziana IP: *.chello.pl 05.07.05, 16:02 dzięki za namiary mąka została kupiona w małym samie na Boernerowie mają powstać z niej tortilla, córką tierdzi, że to będą placuszki, tyle wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Mąka kukurydziana 05.07.05, 17:36 carrefour, tesco, real, geant, piotr i pawel, albert - na pewno znajdziesz. tylko uwazaj i nie pomyl z kaszka kukurzydziana(maja ten sam kolor opakowania)! nawet w spolem jest. ale nie na dziale z maka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo jak wyjda dobre to prosze o przepis ;-) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 05.07.05, 21:02 maka jest na stanie i lezy bo nie wiem jak zuzyc ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: jak wyjda dobre to prosze o przepis ;-) 05.07.05, 23:18 bodajze pol na pol maka kukurydziana i tortowa. troche wody i oleju. wymieszac. i potem placki cienkie na patelnie(wielkosci duzej patelni oczywiscie) i dalej wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Meksykańskie tortille po angielsku 06.07.05, 03:40 Tak, wiem nie po naszemu, ale kapitalne wyjaśnienia i przepis jak to robić samemu od samego początku. www.public.iastate.edu/~rjsalvad/scmfaq/tortilla.html Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: jak wyjda dobre to prosze o przepis ;-) 06.07.05, 03:56 Uproszczone, po polsku: www.insomnia.pl/temat168445/ Odpowiedz Link Zgłoś