Gość: czekoladek Dolfin IP: *.chello.pl 11.11.05, 12:14 kumpel mój układa sobie zycie w Belgii, ale od czasu do czasu jest w Polsce - i własnie dzięki niemu mogłem spróbować tej czekolady bardzo dobra - imbirowa, czy z anyżkiem - smaczna co do takich dostepnych w Polsce (własciwie nie wiem czy ta Dolfin jest dostępna u nas) to Wedel Gorzka - smaczna i pyszna Wawel Złoty Kasztanek - nadzienie super Fazer z ajerkoniakiem - bardzo dobra, kiedys moja ulubiona Terrawita truflowa - kupiłem przez przypadek, miałem ochotę na czekoladę, ale brak pieniędzy i spróbowałem takiej - i się nie zawiodłem Cattburys z migdałami - smaczna i dobra i migałowa i inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: to może najlepsza czekolada? mniam IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 13:02 Tu jest doskonaly watek o jakosci czekolady i o tym jak poznac dobra czekolade forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=16673426&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata-roma Re: to może najlepsza czekolada? mniam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 20:54 Uwielbiam gorzką czekoladę, ale taką powyżej 60% kakao.Kiedy mieszkałam w Szwecji namiętnie jadłam gorzką MARABOU. Jest super. W IKEA można kupić niestety tylko jej wesję mleczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Zdecydowanie Feodora, nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:20 czy dostępna w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Lindt IP: 83.238.103.* 14.12.05, 08:12 chyba Lindt z kawalkami skorki pomaranczowej, albo biala czekolada z rodzynkami slpen Gold Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: to może najlepsza czekolada? mniam 19.01.06, 02:09 Pyszne cudeńka: disjambi.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: to może najlepsza czekolada? mniam 20.01.06, 11:34 Wloska z napisem "puro cioccolato". W innych krajach nalezy sprawdzac przede wszystkim skladniki i wyluskiwac produkty z prawdziwej czekolady / jesli w ogole sa /. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: to może najlepsza czekolada? mniam 20.01.06, 11:35 Zwracam honor Francji: podobnie jak we Wloszech. Odpowiedz Link Zgłoś