Dodaj do ulubionych

co zrobilam zle???

IP: *.skorosze.net 01.12.05, 16:27
kupilam panierke do kurczaka ze sklepu kolonialnego z netu.... i zrobilam
kurczaka...tylko nie wyszedl tak pikatny i panierka po usmazeniu byla chrupka
a nei taka mieciutka jak w kfc?? co zrobilam zle?? moje przypuszczenia co do
pikantnosci to ze trzymalam za krotko w marynacie... dacie mi jakies
wskazowki zeby kurczak ten lepiej smakowal...
Obserwuj wątek
    • maslany.rogalik Re: co zrobilam zle??? 01.12.05, 16:35
      Uwierzyłaś, że to takie proste podrobić kurę w panierze z kfc;))) To se ne da,
      pani, ne da.. Po kurę z kfc to do kfc trzeba ganiać. No ale jakbys się uparła:
      może wyższą temperaturą trzeba było drób wziąć? Ja tam się nie znam, ale pewnie
      w kfc mają _nieco_ inną kuchnię niż Ty..;)))
      • Gość: agnieszka Re: co zrobilam zle??? IP: *.skorosze.net 01.12.05, 17:00
        ale ja to pytanie kierowalam do tych co robili kurczaki z tej panierki i jak
        wczesniej pisali wychodzily im takie jak w kfc wiec moze oni bede wiedziec jak
        powinno sie to dokladnie robic
        • maslany.rogalik Re: co zrobilam zle??? 01.12.05, 17:14
          A czy mój post wstrzymałby aktywność innego forumowicza, który panierkę nabył,
          ba, co więcej - z pozytywnym skutkiem zużtył? Nie sądzę. Moja uwaga, może
          merytorycznie niecenna, tak czy owak twój wątek podnosi. Może się ktoś
          zainteresuje, zwłaszcza, że tytuł szalenie wymowny mu nadałaś..;)))
          • sylwia.g21 Re: co zrobilam zle??? 01.12.05, 17:41
            nabyłam drogą kupna ale jeszcze nie robiłam...wiara że będzie identyczny jak w
            KFC u mnie średnia
            • maslany.rogalik Re: co zrobilam zle??? 01.12.05, 17:49
              Siostro, nie rezygnuj!;))) Kupiłaś, ale po co? Albo dlaczego nie spodziewasz
              się powtórki z rozrywki pt. kfc? Że umięjętności nie taki?.. Kuchnia niezbyt
              profesjonalna? A zdradź, co zawiera ta tajemnicza mieszanka..;))
              • sylwia.g21 Re: co zrobilam zle??? 01.12.05, 17:58
                nie zrezygnuję....kupiłam bo wnuczkom chcę zrobić a to taniej niż w KFC,a dużo
                ich mam to nie stać mnie,emeryturę mam małą,nie wiem co tam w środku,ale może
                się nie potrują,jak do tej pory na tych pizzach i innych się nie
                potruły,umiejętności to mam niezłe chyba...40 lat już gotuję....czego i tobie
                życzę!!!
                • Gość: agnieszka Re: co zrobilam zle??? IP: *.skorosze.net 01.12.05, 20:06
                  jak ktos robil i mu sie udaly to prosze o rady ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka