wiki4 22.12.05, 21:23 Witam.Będąc dzisiaj na zakupach kupiłam około 1/2 kilo wędzonych jabłek. I tak przyszłam do domu i myślę co z nimi zrobić? Dodać do kompotu z suszonych owoców? Do czego mogę te jabłka dodać? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Wędzone jabłka- do czego? 22.12.05, 21:24 a w jakim dymie one są wedzone.-to ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki4 Re: Wędzone jabłka- do czego? 22.12.05, 21:28 nie mam zielonego pojęcia.Pierwszy raz mam takie jabłka w smaku niezbyt tak się ciągną myślałam,że to takie będą wysuszone a tu nie Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wędzone jabłka- do czego? 22.12.05, 21:43 oj.trza się było zastawmoweić przy kupowaniu. przyznam ze nie znam hasła JABŁKA WĘDZONE. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt billy, ty 22.12.05, 21:52 to ewidentnie nie z tego rodu "nie_bądź_taki_szybki_bill" jesteś.. ;)) I słusznie. Trza wiedzieć, co się kupuje. A te jabłka, w jakimkolwiek by one dymie nie były wędzone, to pewnie do kompotu wigilijnego się zdadzą (chociaż pewna nie jestem ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś