Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:00 Muszę przejść na dietę, ale nie chcę by była ona bezsmakowa. Wczoraj gotowane na parze warzywa polałam sosem jogurtowo-czosnkowo-ziołowym. Znacie jeszcze jakieś sosy do gotowanych warzyw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Sosy do gotowanych warzyw?? 21.04.06, 12:03 np beszamel i wariacje na jego podstawie-ale to niespecjalnie dietetyczne jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria244 Re: Sosy do gotowanych warzyw?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:20 Ja bardzo lubie gotowane warzywa z octem balsamicznym z odrobina oliwy,np brukselka,szparagowka sweietnie smakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Sosy do gotowanych warzyw?? IP: *.access.telenet.be 21.04.06, 12:51 Gotowane warzywa kropie jedyne maggi . Mozesz doprawiac ziolami podczas gotowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfabry Re: Sosy do gotowanych warzyw?? IP: 212.160.138.* 21.04.06, 12:56 Np. jogurt naturalny 0% tłuszczu z czosnkiem, ziołami pieprzem (zestaw nie musi być zawsze taki sam - można kombinować ze składnikami) pomidorowy - przecier + zioła, warzywa i przyprawy (np. bazylia, oregano, cebulka, kumin, ostra papryka, pieprz, kolendra, czosnek, sól) Odpowiedz Link Zgłoś