Gość: gruby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:00 Poledwica to waski pasek miesny przylegajacy bezposrednio do schabu. Dlaczego wiec wyrob nazwany poledwica sopocka jest srednio3 krotnie wiekszy od poledwicy surowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chuda Re: Napompowana poledwica IP: *.globalconnect.pl 07.11.06, 22:05 "Polędwica sopocka" robiona jest ze schabu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Napompowana poledwica IP: 212.160.172.* 08.11.06, 10:02 a te wszystkie "szynki" z piersi indyczych czy kurczaczych? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: Ostatnio brakuje mi tylko skrzydełek 08.11.06, 12:09 wieprzowych i wołowych nie mówiąc już o jagnięcych. skoro robią szynkę golonkę, polędwicę drobiową to powinni zacząć robić skrzydełka wieprzowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f a pamietacie to: 08.11.06, 12:22 do mięsnego dzowni klient i pyta szefa: ma pan kurze skrzydełka? Mam A ma pan piersi indycze? Mam A ma pan wieprzowe nóżki Mam. To ja bardzo panu współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś