Gość: Miki IP: *.aster.pl 30.01.07, 21:53 Naszło mnie ostatnio na omlety, zrobiłam z kurkami i klasyczny ze szczypiorkiem. Czym jeszcze można nafaszerować albo co dodać do jajek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etna Re: Z czym robicie omlety ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:06 U mnie klasyka gatunku: z szynką i groszkiem. Swoją drogą podsunęłaś mi myśl na jutro, dawno juz nie robiłam omletów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Z czym robicie omlety ? IP: *.pr.radom.net 30.01.07, 22:10 a my uwielbiamy na słodko -.... z dżemem z czarnej porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Z czym robicie omlety ? 30.01.07, 22:16 Łatwiej chyba powiedzieć z czym omletów się nie robi. Świetny jest amerykański omlet z serem żółtym, cheese omelete. Mnie bardzo z jajkami pasuje awokado. Odpowiedz Link Zgłoś
edek_z_gazowni Re: Z czym robicie omlety ? 31.01.07, 00:58 W restauracji której pracuje omlety robie do wyboru z ; szynka,pieczarkami,pieczonymi pomidorami,tartym serem,oliwkami.Praktycznie mozna dodawac wszystko to, co dodaje sie do pizzy.Pozdrowienia z Angli Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Z czym robicie omlety ? 31.01.07, 08:27 z mrożonką grzybową hortex`u ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś