lirio 14.03.07, 21:04 Wiosna mi się włączyła ;))) Jakie robicie teraz surówki??? Zupełnie nie mam pomysłu, a kapusta już mi się znudziła. Pekińska i pomidory mają teraz smak kapcia. Z czego zrobić pachnącą, chrupiącą surówkę????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: surówki 14.03.07, 21:35 poczekać na chrupiące, pachnące nowalijki :)..o tej porze to raczej trudno jest zrobić chrupiąca i pachnąca surówkę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arachnela Re: surówki 15.03.07, 08:44 Ja lubię tylko jeden rodzaj surówki: - kapusta kiszona - kapusta biała - jabłko - marchewka - oliwa z oliwek - śmietana - przyprawy Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Re: surówki 15.03.07, 10:58 Ostatnio nie robimy. Pachnącą i chrupiącą-nie mam koncepcji. Bardzo dobrą: seler z jabłkiem, orzechy rodzynki marchewka z jabłkiem :)) por, marchewka, jabłko Odpowiedz Link Zgłoś
psychogirl Re: surówki 15.03.07, 17:49 CYKORIA CYKORIA CYKORIAAAAAAA mnaim mniam mniam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: surówki 16.03.07, 17:00 Zrobiłam dziś porowo-jabłkową z sosem majonezowym i z surowych pieczarek i sera żółtego też z takim sosem i bazylią ;)))))))) mniaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
lena05 z salaty lodowej.. 18.03.07, 00:48 liscie salaty najpierw mocze w lodowatej wodzie,a pozniej ja recznie "dre" do miski.Ogorki sa jeszcze bee,pomidory tyz,wiec wkrajam szczypiorek,dodaje vinegret,albo jogurt naturalny z koperkiem i mniam! Odpowiedz Link Zgłoś